prtka píše:Chlapci, nemá někdo na prodej regulátor BL35X do T-rexe 450 PRO ? Povedl se mi husarský kousek Jsem p... kolosálních rozměrů. Spletl jsem si červenou s černou. Nikdy to nezkoušejte. Regulátor to určitě nevydrží. Asi s tím hulením budu muset přestat
ajajajaja. Ale ber to z té lepší stránky. Ideální okamžik pro pořádný regulátor! MiniJazz? Koby? Robbe Roxxy?
Vopruz píše:btw proč zrovna Zippy a né třeba Turnigy, když jsou o šest dolarů levnější?
Protože třeba mě připadají Zippy FlightMax mnohem kvalitnější, nenafukují se tak moc. Zkoušel jsem oboje ...
Mám tady v kapacitě 2650mAh jak Flightmaxy, tak Turnigy.. Po víc jak roce jsou Turnigy mírně přifouknuté, vnitřní odpor kolem 3 miliOhmů na článek, kapacitu drží. Flightmaxy nafouknuté nejsou, ale Ri kolem 10 miliOhmů na článek, a to je pro víc žeroucí pohon sakra poznat.. Někam, kde musí baterky proudově zabrat je jasná volba Turnigy, vždyť je to spotřebák.. Za ty peníze to může po roce klidně do kontejneru.
prtka píše:Chlapci, nemá někdo na prodej regulátor BL35X do T-rexe 450 PRO ? Povedl se mi husarský kousek Jsem p... kolosálních rozměrů. Spletl jsem si červenou s černou. Nikdy to nezkoušejte. Regulátor to určitě nevydrží. Asi s tím hulením budu muset přestat
ajajajaja. Ale ber to z té lepší stránky. Ideální okamžik pro pořádný regulátor! MiniJazz ? Koby? Robbe Roxxy?
....... do 450ky?? to asi šlapat nebude ne ? ......
Vopruz píše:Máš pravdu, teď sem to tak taky zkoušel a normálně to nabízí air mail (ale nikoliv air parcel). Ale prostě při té mé objednávce mi to s baterkama nic jinýho jak EMS nenabídlo.
Na HC maju nejake nove obmedzenie:
Shipping Li-Poly batteries by Air Parcel Due to air safety regulations, parcels with a total battery capacity of more than 4500mAh cannot be sent via 'Air Parcel'. Please select Air Mail, EMS Express, UPS, DPD, or DHL where available.
You can reduce the lipo capacity ordered, or order from one of HobbyKings US, EU or AU warehouses without limitation.
Options. 1) Order via EMS Express, UPS, DPD, Air Mail or DHL if available. 2) Reduce total battery capacity to under 4500mAh. 3) Order from Hobbyking.com DE, US or AU warehouse if available
Cize AirParcel sa to naozaj poslat neda /mne to dava na vyber ale pri platbe uz na vyber dopravy to nieje/.
Nic menej, do 2kg balika by sa to malo dat poslat to AirMail registered, nad 2kg svieti uz len EMS. Z europskych skladov obmedzenie niesu, ale ceny su privysoke
Tak něco podobného se mi stalo kdysi dávno u Blejda, pěkně se z něj zakouřilo, ale ještě jsem s tím dal pár letů než odešel ůplně.
Mám doma volný svůj slavný pomalu rozběhový regl, kdyby bylo nejhůř.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Kdo jdete dneska lítat? Já tam budu cca v 16.45h
Dopoledne se udělalo krásně, ale nějak se to dekluje.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Tak jak dnešní den začal na pytel tak polétání nakonec dopadlo dobře. Opět musím touto cestou poděkovat Pekovi. Ač měl málo času , zůstal a vše nastavil a napípal jak má být. Bez něj bych byl ztracen. Jen doufám , že všechno stihl a nebyl doma hubován. Ještě jednou dík.
prtka píše:Tak jak dnešní den začal na pytel tak polétání nakonec dopadlo dobře. Opět musím touto cestou poděkovat Pekovi. Ač měl málo času , zůstal a vše nastavil a napípal jak má být. Bez něj bych byl ztracen. Jen doufám , že všechno stihl a nebyl doma hubován. Ještě jednou dík.
Opravdu není zač. Zítra to doladíme ... kontroloval vrtulku? Hřídel, ložiska tak? Taková ta "slepička" by mohla být od zadního rotoru ...
No zavisel jsem asi tak 3x a sklidnil se sám. Jen jsme přišli na drobnou chybičku. Při vypnutí vysílače se rozběhl motor. V panice jsem se k němu rozběhl . Jo vypnul jsem ho ale sekl mě do prstu, mrzák jeden.
Jinak tu rádoby zničenou baterku jsem rozběhl. Takže ztráty dnešního "plodného" dne jsou do 15set. No prostě den BLBEC.