Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
peko.cz

#826 Příspěvek od peko.cz »

prtka píše:Chlapci, nemá někdo na prodej regulátor BL35X do T-rexe 450 PRO ?
Povedl se mi husarský kousek :cry: Jsem p... kolosálních rozměrů. Spletl jsem si červenou s černou. Nikdy to nezkoušejte. Regulátor to určitě nevydrží.
Asi s tím hulením budu muset přestat :D

ajajajaja. :(
Ale ber to z té lepší stránky. Ideální okamžik pro pořádný regulátor! MiniJazz? Koby? Robbe Roxxy?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#827 Příspěvek od JirkaA »

peko.cz píše:
Vopruz píše:btw proč zrovna Zippy a né třeba Turnigy, když jsou o šest dolarů levnější?

Protože třeba mě připadají Zippy FlightMax mnohem kvalitnější, nenafukují se tak moc. Zkoušel jsem oboje ...

Mám tady v kapacitě 2650mAh jak Flightmaxy, tak Turnigy.. Po víc jak roce jsou Turnigy mírně přifouknuté, vnitřní odpor kolem 3 miliOhmů na článek, kapacitu drží. Flightmaxy nafouknuté nejsou, ale Ri kolem 10 miliOhmů na článek, a to je pro víc žeroucí pohon sakra poznat.. Někam, kde musí baterky proudově zabrat je jasná volba Turnigy, vždyť je to spotřebák.. Za ty peníze to může po roce klidně do kontejneru.
OK2WY
OPR
Kontaktovat uživatele:

#828 Příspěvek od OPR »

peko.cz píše:
prtka píše:Chlapci, nemá někdo na prodej regulátor BL35X do T-rexe 450 PRO ?
Povedl se mi husarský kousek :cry: Jsem p... kolosálních rozměrů. Spletl jsem si červenou s černou. Nikdy to nezkoušejte. Regulátor to určitě nevydrží.
Asi s tím hulením budu muset přestat :D

ajajajaja. :(
Ale ber to z té lepší stránky. Ideální okamžik pro pořádný regulátor! MiniJazz ? Koby? Robbe Roxxy?

....... do 450ky?? to asi šlapat nebude ne ? ......

Tohle http://www.helimania.cz/Default.aspx?ta ... uage=en-US
hodlám strčit do Ricca - tam to půjde v pohodě jelikož ricco nebude mít takovej odběr jako trex. míň otáček a menší nosnej rotor + menší hmotnost.
Naposledy upravil(a) OPR dne pát 01.10.2010 11:38, celkem upraveno 3 x.
Vopruz

#829 Příspěvek od Vopruz »

prtka: Na to se dá poradit jediné - téčkový konektory
T-REX 450 PRO
Blade mSR
DX6i
Kenny McCormick

#830 Příspěvek od Kenny McCormick »

Vopruz píše:Máš pravdu, teď sem to tak taky zkoušel a normálně to nabízí air mail (ale nikoliv air parcel). Ale prostě při té mé objednávce mi to s baterkama nic jinýho jak EMS nenabídlo.
Na HC maju nejake nove obmedzenie:
Shipping Li-Poly batteries by Air Parcel
Due to air safety regulations, parcels with a total battery capacity of more than 4500mAh cannot be sent via 'Air Parcel'.
Please select Air Mail, EMS Express, UPS, DPD, or DHL where available.

You can reduce the lipo capacity ordered, or order from one of HobbyKings US, EU or AU warehouses without limitation.

Options.
1) Order via EMS Express, UPS, DPD, Air Mail or DHL if available.
2) Reduce total battery capacity to under 4500mAh.
3) Order from Hobbyking.com DE, US or AU warehouse if available

Cize AirParcel sa to naozaj poslat neda /mne to dava na vyber ale pri platbe uz na vyber dopravy to nieje/.
Nic menej, do 2kg balika by sa to malo dat poslat to AirMail registered, nad 2kg svieti uz len EMS. Z europskych skladov obmedzenie niesu, ale ceny su privysoke :roll:
peko.cz

#831 Příspěvek od peko.cz »

Ano, to je přesně to, co mě to házelo tento víkend při objednávání. Když se to snažíš přeskočit, tak to smaže celej košík.
UCH

#832 Příspěvek od UCH »

Tak něco podobného se mi stalo kdysi dávno u Blejda, pěkně se z něj zakouřilo, ale ještě jsem s tím dal pár letů než odešel ůplně.
Mám doma volný svůj slavný pomalu rozběhový regl, kdyby bylo nejhůř. :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Vopruz

#833 Příspěvek od Vopruz »

Takže jinými slovy, musíme dát dohromady necelý dvě kila baterek a pak můžem objednat :)
T-REX 450 PRO
Blade mSR
DX6i
UCH

#834 Příspěvek od UCH »

Kdo jdete dneska lítat? Já tam budu cca v 16.45h
Dopoledne se udělalo krásně, ale nějak se to dekluje.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
peko.cz

#835 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše:Kdo jdete dneska lítat? Já tam budu cca v 16.45h
Dopoledne se udělalo krásně, ale nějak se to dekluje.

Chtěl jsem jít po O, ale nevyšlo to. Zkusím vypadnout z práce teď ...
prtka
Kontaktovat uživatele:

#836 Příspěvek od prtka »

Dobiju bat. a jedu.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Jajka

#837 Příspěvek od Jajka »

Prtka bud v klidu,takovejch volu tady je víc. Já spletl barvičky před 14dny :wink:
Volitation,Walkera CB180D,Minititan e325 - Prodáno na ND
T-rex 450Pro+Tarot 450Pro +Dx6i
Phoenix
prtka
Kontaktovat uživatele:

#838 Příspěvek od prtka »

Tak jak dnešní den začal na pytel tak polétání nakonec dopadlo dobře. Opět musím touto cestou poděkovat Pekovi. Ač měl málo času , zůstal a vše nastavil a napípal jak má být. Bez něj bych byl ztracen. Jen doufám , že všechno stihl a nebyl doma hubován. Ještě jednou dík.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
peko.cz

#839 Příspěvek od peko.cz »

prtka píše:Tak jak dnešní den začal na pytel tak polétání nakonec dopadlo dobře. Opět musím touto cestou poděkovat Pekovi. Ač měl málo času , zůstal a vše nastavil a napípal jak má být. Bez něj bych byl ztracen. Jen doufám , že všechno stihl a nebyl doma hubován. Ještě jednou dík.

Opravdu není zač. Zítra to doladíme ... kontroloval vrtulku? Hřídel, ložiska tak? Taková ta "slepička" by mohla být od zadního rotoru ...
prtka
Kontaktovat uživatele:

#840 Příspěvek od prtka »

No zavisel jsem asi tak 3x a sklidnil se sám. Jen jsme přišli na drobnou chybičku. Při vypnutí vysílače se rozběhl motor. V panice jsem se k němu rozběhl . Jo vypnul jsem ho ale sekl mě do prstu, mrzák jeden.
Jinak tu rádoby zničenou baterku jsem rozběhl. Takže ztráty dnešního "plodného" dne jsou do 15set. No prostě den BLBEC.

Futaba
Zamčeno

Zpět na „Kluby“