Tricopter

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#826 Příspěvek od Mlhos »

Když jsem objednával tak asi nebyli skladem, jinak bych je vzal :(

A kdepak, mě svěřily jen toho Snowtracka :lol: pilotuje jeho majitel
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=818
arij
Kontaktovat uživatele:

#827 Příspěvek od arij »

no tak budeš jemnejšie pracovať s plynom a ked nejaký začudí zobereš silnejšie...ono ked by si poletoval prázdny hádam by aj stačilo ale ked to zaťažíš potrebuješ viac výkonu a tým aj viac A kludne aj 30ky povozíš, vo váhe neni až taký rozdiel, a ani sa nebudu tolko hriať a rezerva je vždy dobrá, tie 12ky budu podľa mňa stále teplé ak nie horúce
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#828 Příspěvek od Mlhos »

pakozdy

#829 Příspěvek od pakozdy »

zdravim ..

neriesil tu uz niekto trening quadkoptera v simulatore ? nasiel som toto: http://knifeedge.com/forums/downloads.php?do=file&id=11229 ale v simulatore je akesi zvlastne - superstabilne.

nemate niekto moznost porovnat to s realitou ?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#830 Příspěvek od JirkaA »

Očekávej stabilitu někde mezi jednorotorovým a dvourotorovým vrtulníkem ;)
OK2WY
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#831 Příspěvek od JirkaA »

Tak jsem vám chlapci konečně nějak přeložil návod: http://www.lmkbabice.cz/?p=600
OK2WY
m111

#832 Příspěvek od m111 »

JirkoA: perfektní práce!! díky!
arij
Kontaktovat uživatele:

#833 Příspěvek od arij »

Pekná práca! Poklona.
Dovolil som si to dať do .doc dokumentu, takže keby mal niekto potrebu si to stiahnuť a po prípade vytlačiť /neskúmal som možnosť či tam taká je/ alebo napád kde to zavesiť na net k stiahnutiu...
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#834 Příspěvek od JirkaA »

Ale fujtajbl, proč zrovna .doc? Vytisknout nebo uložit si to to není problém ani takhle z webu..
OK2WY
arij
Kontaktovat uživatele:

#835 Příspěvek od arij »

Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo :D :D :D
To máš pravdu, že dá a neni to nič zložité, pre toho kto to vie, len každý to nevie a texťák má v PC určite každý... :wink:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#836 Příspěvek od JirkaA »

To sice jo, ale proč zrovna tenhle zmršenej proprietární formát od jakýsi skoro monopolní firmy? ;)
OK2WY
error414
Kontaktovat uživatele:

#837 Příspěvek od error414 »

arij píše:Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo :D :D :D
To máš pravdu, že dá a neni to nič zložité, pre toho kto to vie, len každý to nevie a texťák má v PC určite každý... :wink:

pokud to chces delat pro pocitacove analfabety tak to dej do pdf, sice je to taky hnuj ale otevre ho 99% zarizeni tak aby to vypadalo stejne.

dosla me dneska elektronika z HK, jsem trosku rozladenej z motoru. Chtel jsem maleho tricpotera a dosly me takove kravy velke. Z obrazku jsem nabyl dojem ze jsou to male moturky (no jo sem vul). Kupoval jsem tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6247
Logo 600 + spirit
mrpilot

#838 Příspěvek od mrpilot »

error414 píše:
arij píše:Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo :D :D :D

pokud to chces delat pro pocitacove analfabety tak to dej do pdf, sice je to taky hnuj ale otevre ho 99% zarizeni tak aby to vypadalo stejne.

dosla me dneska elektronika z HK, jsem trosku rozladenej z motoru. Chtel jsem maleho tricpotera a dosly me takove kravy velke. Z obrazku jsem nabyl dojem ze jsou to male moturky (no jo sem vul). Kupoval jsem tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6247

no tie chcem brať aj ja :) však každý gram ťahu dobrý
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
error414
Kontaktovat uživatele:

#839 Příspěvek od error414 »

a kdyz sem si koupil vrtule s mensim prumerem nez je oska potoru muzu vzit 4mm vratak a ti diru zvetsit? neposeru tim neco?
Logo 600 + spirit
mrpilot

#840 Příspěvek od mrpilot »

error414 píše:a kdyz sem si koupil vrtule s mensim prumerem nez je oska potoru muzu vzit 4mm vratak a ti diru zvetsit? neposeru tim neco?

no ja som to tak praktizoval už viackrát s "APC"čkami z HC a točí sa to :D tie APCčka z HC maju dost malu dieru predvrtanu. hlavne traf stred. :)
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Zamčeno

Zpět na „Coptery - projekty“