no tak budeš jemnejšie pracovať s plynom a ked nejaký začudí zobereš silnejšie...ono ked by si poletoval prázdny hádam by aj stačilo ale ked to zaťažíš potrebuješ viac výkonu a tým aj viac A kludne aj 30ky povozíš, vo váhe neni až taký rozdiel, a ani sa nebudu tolko hriať a rezerva je vždy dobrá, tie 12ky budu podľa mňa stále teplé ak nie horúce
Pekná práca! Poklona.
Dovolil som si to dať do .doc dokumentu, takže keby mal niekto potrebu si to stiahnuť a po prípade vytlačiť /neskúmal som možnosť či tam taká je/ alebo napád kde to zavesiť na net k stiahnutiu...
Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo To máš pravdu, že dá a neni to nič zložité, pre toho kto to vie, len každý to nevie a texťák má v PC určite každý...
arij píše:Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo To máš pravdu, že dá a neni to nič zložité, pre toho kto to vie, len každý to nevie a texťák má v PC určite každý...
pokud to chces delat pro pocitacove analfabety tak to dej do pdf, sice je to taky hnuj ale otevre ho 99% zarizeni tak aby to vypadalo stejne.
dosla me dneska elektronika z HK, jsem trosku rozladenej z motoru. Chtel jsem maleho tricpotera a dosly me takove kravy velke. Z obrazku jsem nabyl dojem ze jsou to male moturky (no jo sem vul). Kupoval jsem tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6247
arij píše:Som pisal nieco a ked už som to mal otvorené tak ma to nejako premohlo To máš pravdu, že dá a neni to nič zložité, pre toho kto to vie, len každý to nevie a texťák má v PC určite každý...
pokud to chces delat pro pocitacove analfabety tak to dej do pdf, sice je to taky hnuj ale otevre ho 99% zarizeni tak aby to vypadalo stejne.
dosla me dneska elektronika z HK, jsem trosku rozladenej z motoru. Chtel jsem maleho tricpotera a dosly me takove kravy velke. Z obrazku jsem nabyl dojem ze jsou to male moturky (no jo sem vul). Kupoval jsem tyhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6247
no tie chcem brať aj ja však každý gram ťahu dobrý
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan