Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Dnesak bych šel spíš do bixlera 2 než do bety.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
- mkyral
- Kontaktovat uživatele:
jamesgsf píše:Dnesak bych šel spíš do bixlera 2 než do bety.
Nevypadá špatně, ale Beta má i některé výhody, jako třeba doba dodání a žádné starosti s výpalným poště.
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
Graupner MX-12
to je asi tak jediný, jestli koupíš betu v setu tak počítej min. s tím, že budeš muset vyměnit regulátor
Mně regulátor funguje dobře, desítky hodin provozu. Musel jsem ale reklamovat dvě serva. Od té doby (16 měsíců) bez poruchy
Beta 1400, Wolf 450ME, Kestrel 500, Turnigy 9X V2, Turnigy Accucell 6
Já ho pro jistotu vyměnil, když jsem dal větší vrtuli. Šel taky dobře ale hřál se dost.
-
czpredseda
Zrovna budu zkoušet 6x4 vrtuli se setovým reglem, tak dám vědět, za jak dlouho shořel. Pro jistotu mám připravenej 30A Turnigy blue series a novej motor. Objednal jsem motor pro floater jet, ale asi bude slabej, tak potom zkusim tenhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=12919 Budu dávat do bety lepší foťák, tak výkon bude třeba.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Ten neshoří!!! já s ním lítám už více než rok a drží 
Já mám v 3kový bětě podobnej motor jen je setovej(možná jestli není stejnej), vrtule 6x4 a v pohodě. A tenhle regl a proti setovýmu je pořád studenej. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2163 - oprava ja mam 20-30amp
Vracím se zpět s nějakou progresí.
Z HK přišel Bixler 2. Moc fajne letadélko.
Má to pár much - špatné polohy páček na servech, otřesný unašeč - bude se měnit, nebezpečně slabé vidličky, dal jsem tam vrtulku APC 7x6, ještě pár upgradů bude. Nakonec jsem se ve středním turbulentním větru odvážil, vylezl na vršek, a hodil.....
... Docela nebezpečná frajeřinka na začátečníka, dva hody byly fakt o fous, ale pokud hodně nalétáte na simulátoru, načtete teorii, a poradíte si, také to zvládnete.
Začalo to kvalitní pevnou montáží, vše opravdu muselo být tip top. Pak jsem si na zemi vytrimoval všechny ovládací prvky do roviny, výškovku malinko přitáhnul trimem aby to nešlo dolu jak šutr po prvním hodu, těžiště o malý kousek dozádu ať jde čumáček hezky nahoru, a ve vzduchu si s tím už člověk poradí. Hned jsem se odvážil zaválet pár sudů, bez problémku, ale další skotačení ve větru jsem si odpustil. Přistávání v protivětru je paráda. Klesá to hodně pomalu, a když fouká hodně, tak letadlo i stojí na místě, takže ho může člověk doslova "položit". No úžasné. Teď semnou bude k nevydržení
Děkuju za rady a pomoc všech, co se podíleli na tom, abych začal létat.
Z HK přišel Bixler 2. Moc fajne letadélko.
Má to pár much - špatné polohy páček na servech, otřesný unašeč - bude se měnit, nebezpečně slabé vidličky, dal jsem tam vrtulku APC 7x6, ještě pár upgradů bude. Nakonec jsem se ve středním turbulentním větru odvážil, vylezl na vršek, a hodil.....
... Docela nebezpečná frajeřinka na začátečníka, dva hody byly fakt o fous, ale pokud hodně nalétáte na simulátoru, načtete teorii, a poradíte si, také to zvládnete.
Začalo to kvalitní pevnou montáží, vše opravdu muselo být tip top. Pak jsem si na zemi vytrimoval všechny ovládací prvky do roviny, výškovku malinko přitáhnul trimem aby to nešlo dolu jak šutr po prvním hodu, těžiště o malý kousek dozádu ať jde čumáček hezky nahoru, a ve vzduchu si s tím už člověk poradí. Hned jsem se odvážil zaválet pár sudů, bez problémku, ale další skotačení ve větru jsem si odpustil. Přistávání v protivětru je paráda. Klesá to hodně pomalu, a když fouká hodně, tak letadlo i stojí na místě, takže ho může člověk doslova "položit". No úžasné. Teď semnou bude k nevydržení
Děkuju za rady a pomoc všech, co se podíleli na tom, abych začal létat.
Nikon and Canon people should not get married to each other. How did you let this happen?!
Má ted na cestě Bixlera 1500mm
Ale vzal jsem Kit a vybavím si to sám.
Na to vybavení tam moc chvály není.
Hlavně na slabý motor.
Ale vzal jsem Kit a vybavím si to sám.
Na to vybavení tam moc chvály není.
Hlavně na slabý motor.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
U slabého motoru jsem četl, že to jsou spíš vadné kusy, chybějící magnety a podobně, nikoli slabý motor sám o sobě. Jistě, není to stíhač, ale ostatně i to jejich video ukazuje, že to létá obstojně. Teď ve větru to ještě nemůžu potvrdit, ale myslím, že to je obdobné. S vrtulí APC 7x6 to má docela šťávu. Samozřejmě pokud máš peníze na lepší motor, určitě to pomůže, hlavně při nošení dalších závaží, kamer a podobně. Neboj se koupit pořádnej akumulátor, místa je tam nehorázně moc. Ty Zippy 2200mAh by se mi tam vešly snad čtyři. Otázkou je, jakou potřebuješ hmotnost.
Nikon and Canon people should not get married to each other. How did you let this happen?!
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pánové Betaři, kolik Vám teďka Beta váží? mně 780g..
A příde mi to docela dost!!!
Zippy 2200 mAh
Případně poraďte jak to odlehčit...
A příde mi to docela dost!!!
Zippy 2200 mAh
Případně poraďte jak to odlehčit...
Naposledy upravil(a) Ancistrus01 dne sob 06.10.2012 18:58, celkem upraveno 2 x.
Bixler2 760g s Zippy 2200mAh a dřívkem na upevnění baterky.
Když si to spočítáš tak vybavený vyjde stejně jako když to poskládám sám....
No uvidim....
No uvidim....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Nevážil jsem Betu s kamerou GoPro v odolném obalu, ale létala dost těžce (aku 3S 1300mAh). Teď na dovolené tahala GoPro nechráněné a docela pohoda, na ocase jsem jí ale musel dovažovat cca 20ti gramy. Hmotnost kamery je přibližně stejná jako hmotnost aku co používám.
Regulátor jsem vyměnil, bylo to topítko, s novým a vrtulí 6x4 mi to příjde o dost lepší.
[album]1893[/album]
Regulátor jsem vyměnil, bylo to topítko, s novým a vrtulí 6x4 mi to příjde o dost lepší.
[album]1893[/album]