T-rex 450 Pro - zkušenosti
- Kenny McCormick
- Kenny McCormick
Tak to už bude roys roys mezi 450pkotatko píše:Tak padlo rozhodnutí trochu natunit Pročko bezpádlovku.
Motor S-Neu 1107H/2Y a listy EDGE FBL jsou na cestě díky BoZZda-ovi. Jakmile bude na trhu, tak ještě dostane Kontronik KOBY a 4S LiPol.
Ale tacena za tu vybavu
Co říkáte na videa údajně setových T-Rexů 450 Pro, které mají "odpal" jako raketa? Mám T-Rexe 450 Pro, setová elektronika, motor 450M a baterie 3S1P Hyperion G3 2200 mAh 35C a není ani z půlky tak živý jako ty na videu. Přijde mi to, že na videích údajně setových strojů jsou tyto vrtulníky osazeny jinými motory, případně 4S1P LiPol a videa jsou jenom reklamní trik. A myslím, že toto se netýká jenom T-Rexe 450 Pro, ale i jiných vrtulníků. Zrovna nedávno jsem se o tom bavil s jedním kamarádem, který si myslí to samé. Takové video je třeba zde - http://www.youtube.com/watch?v=L3gYrJ9GXRY Samozřejmě takové ruce jako Alan Szabo nemám, ale rozhodně mi to netočí tolik jako jemu a není to tak živé. (ne že bych to potřeboval, ale videa neodpovídají setovému osazení).