Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#871 Příspěvek od psena »

Uch, no cekal jsem opravdu vetsi prekvapko (ty vis o cem jsme se bavili), ale jinak 600GT proc ne, ty litas dost bpkem, takze o zdravi se nebojim a verim, ze to fungovat bude. Kdyz s tim spadnes tak to bude rozbity cely, protoze ty dily nevydrzi asi nic, ale zase se vse da koupit bud original a upgradovat nebo koupit nahradni dily z HK a je to oprava za pusu.
Celkove u tebe zustavam klidny, protoze vim, ze ty heliny stejne budes mit jen par tydnu/mesicu. :lol: a pujdes do dalsich.
Jen bacha, uz jsi znamej ze po cechach zkupujes (asi jako jediny) pouzite HK, tak at ti nezacne chodit moc spamu. :lol:
peko.cz

#872 Příspěvek od peko.cz »

Penax píše:S tou moji 550-satkou dam asi na vas a zkusim pristi tyden Evzena.Ale opravdu me boli srdce.Uz ani nejde o ty penize,ale mrzi me,ze tomu nerozumim.Tim padem se stavam pouhym uzivatelem a veskere serizovani a nastavovani jde mimo me.A jak spravne rekl Error bude to serizeny do prvniho padu.

Můj první vrtulník Logo10 mě seřídil Evžen a to i po prvním pádu. Můj druhý vrtulník Trex500 jsem si sám sestavil, ale napípal ho opět Evžen. Od té doby si všechno už seřizuji sám. Chce to být u toho seřizování osobně přítomný a hodně dobře se dívat a ptát se. Takže nezoufej! Ono to poletí
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
psena
Kontaktovat uživatele:

#873 Příspěvek od psena »

Peko:
Rave 90? Nebo ten novy Envy taky od Curtise? To je urcite paradni masinka.
Skoda, ze nevite jak se jmenoval ten sikula, treba chodi i na rcmanii.
Po dvou letech se dockat takoveho uznani je fakt moc dobrej vysledek, vetsinou to trva na takovouto uroven aspon 5 let pri prvidelnem a kvalitnim treninku. Jinak ja litam od unora, takze mam jeste 15 mesicu abych se mu priblizil :lol:
No myslim, ze to nehrozi, zvlast kdyz pres zimu budeme radi, kdyz se vubec udrzime, natoz tak, ze bysme se posunuli nekam dal.... ale jsem zvedavej na phoenyxe, treba to bude lepsi a presnejsi nez RF. ty jsi vlastne rikakal, ze ses nejvic posunul na simu pres zimu, toz uviime.
Tady nakonec nemam zdaleka tolik casu co jsem si myslel a na simu jsem byl za dva tydny asi jen 3x...
Kazdopadne zavist ze jste se mohli i kdyz v te zime zucastnit.
error414
Kontaktovat uživatele:

#874 Příspěvek od error414 »

psena: ty si objednavas ten bazmek co mame my s penaxem nebo origo?

BTW: po padu sem se rozhodl ze na MT hodim vsechny nova serva. byly mi doporuceny SH-0253 a na vrtulku chci dat http://www.radiem-rizene-modely.cz/stor ... 512_0.html

pokud me to neshanite tak to v pondeli objednavam.

BTW: uz vim proc je potreba vic helin, ted bych zase tyden nelital :( :(
Logo 600 + spirit
peko.cz

#875 Příspěvek od peko.cz »

error414 píše:psena: ty si objednavas ten bazmek co mame my s penaxem nebo origo?

BTW: po padu sem se rozhodl ze na MT hodim vsechny nova serva. byly mi doporuceny SH-0253 a na vrtulku chci dat http://www.radiem-rizene-modely.cz/stor ... 512_0.html

Tak nevím, co bych v této kategorii objednal, ale konzultoval jsem to s http://www.servodatabase.com/ a vyšly nějaký zajímavý možnosti ... např. Power HD-2216HB. Mrkni tam.
error414
Kontaktovat uživatele:

#876 Příspěvek od error414 »

peko.cz píše:
error414 píše:psena: ty si objednavas ten bazmek co mame my s penaxem nebo origo?

Tak nevím, co bych v této kategorii objednal, ale konzultoval jsem to s http://www.servodatabase.com/ a vyšly nějaký zajímavý možnosti ... např. Power HD-2216HB. Mrkni tam.

diky, dival jsem se na obchody a v CR ho nikde nemaji a na zahranicnich pisou ze je vyprodane.

jinak se me zda parametrove stejne jako ten savox, v cem ma byt ten HD lepsi?
Logo 600 + spirit
peko.cz

#877 Příspěvek od peko.cz »

error414 píše:
diky, dival jsem se na obchody a v CR ho nikde nemaji a na zahranicnich pisou ze je vyprodane.

Cenou?
error414
Kontaktovat uživatele:

#878 Příspěvek od error414 »

peko.cz píše:
error414 píše:

Cenou?

jo aha, ty HD stoji 20$. ja se dival jen na cenu za prevody a ty stoji 150 coz se take da. Ony to nemusi byt nejlevnejsi serva, hlavne aby to chodilo. Ty savoxy chci protoze je maji vsichni trexex a maji snema dobre skusenosti. JInak necemu lepsimu se nebranim
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#879 Příspěvek od Digis »

error414 píše:Ty savoxy chci protoze je maji vsichni trexex a maji snema dobre skusenosti. JInak necemu lepsimu se nebranim

To je ta výhoda, když se ti posere servo, tak ho bude vždycky někdo mít :) Proto je kupuju taky.
krtek2k

#880 Příspěvek od krtek2k »

Na minititana servo standartní velikosti 60g težký? To ses spíš spletl, ne?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
error414
Kontaktovat uživatele:

#881 Příspěvek od error414 »

krtek2k píše:

Na minititana servo standartní velikosti 60g težký? To ses spíš spletl, ne?

jo diky malem sem vyhodil 1300, hledal jsem serva co se davaji do trex 500 a nenapadlo me ze do trex500 muzou nacpat i standartni serva.

takze na vrtulku asi tohle servo http://www.radiem-rizene-modely.cz/stor ... _3116.html
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#882 Příspěvek od Digis »

Tak jsem propočítával to HK600 v různých variantách objednání a zjistil jsem, že i když je doprava z Číny podstatně dražší než Německýho skladu, a balík se musí rozdělit na dva kvůli clu tak je celková cena o 400,- nižší.

HK600GT v sestavě /motor, regl, gyro a megabeck Turnigy, serva Bluebird,/ která je odzkoušená a lítá stojí komplet bez příjmače a baterek 7300,- Kdyby chtěl někdo hodně šetřit, tak může jít s cenou ještě dolů, ale myslím si , že to nemá cenu stejně jako dávat do toho stroje Gyro za 3000,-

Nezkoumal jsem to přesně kde by se to dalo ještě ošidit, a ani to asi nechci. Tahle sestava je podle mě takovej zlatej střed. A jak prodám Blade tak do toho půjdu taky koupím draka a postupně to přes zimu nachystám na jaro. Protože se mě to provedení opravdu líbilo :) Ale ještě počkám co řekne UCH až vzlítne :)

Původní cena 6800 byla upravena, zjistil jsem, že v kitu nejsou listy.
Naposledy upravil(a) Digis dne ned 03.10.2010 21:19, celkem upraveno 2 x.
error414
Kontaktovat uživatele:

#883 Příspěvek od error414 »

Digis píše:Tak jsem propočítával to HK600 v různých variantách objednání a zjistil jsem, že i když je doprava z Číny podstatně dražší než Německýho skladu, a balík se musí rozdělit na dva kvůli clu tak je celková cena o 400,- nižší.

HK600GT v sestavě /motor, regl, gyro a megabeck Turnigy, serva Bluebird,/ která je odzkoušená a lítá stojí komplet bez příjmače a baterek 6800,- Kdyby chtěl někdo hodně šetřit, tak může jít s cenou ještě dolů, ale myslím si , že to nemá cenu stejně jako dávat do toho stroje Gyro za 3000,-

Nezkoumal jsem to přesně kde by se to dalo ještě ošidit, a ani to asi nechci. Tahle sestava je podle mě takovej zlatej střed. A jak prodám Blade tak do toho půjdu taky koupím draka a postupně to přes zimu nachystám na jaro. :) Ale ještě počkám co řekne UCH až vzlítne:)

no tak na gyru bych zrovna nesetril, jako prijatelne minimum se me zda Futaba 401.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#884 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
no tak na gyru bych zrovna nesetril, jako prijatelne minimum se me zda Futaba 401.

Je to cena vybavená kompletně elektronikou. Neříkám, že budu kupovat gyro, mám jednu 401 volnou :) tak že pro mě ještě 500,- dolů :) Stejně jako mám příjímač.

Ale ve finále už není podstatný, jestli to bude 7 nebo 8 tisíc, podstatný je že to není 15000,-
Já si stejně myslím, že když to budu kupovat po kouscích tak budu postupně přidávat na nárocích na komponenty, tak že počítám těch 10 000,- . A mezitím se naučím trochu lítat :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#885 Příspěvek od psena »

Koupil jsem original, protoze chci mit verzi 3.0 a moznoat updatu...z 1600kc pohoda.
Co se stalo s MT? Aspon hod popis, kdyz uz jsem to nemohl videt. :) Zase to nikdo nevidel?
Jinak ty mas na ocase micro servo ne? Ja mam na ocase mini servo a ty jsi dokonce dal odkaz na normal servo, ten tvuj opravenej odkaz je podle me mini servo, das to vubec do toho drzacku?
Zamčeno

Zpět na „Kluby“