RiMr píše:poloha nahoru - jdu nahoru, poloha uprostřed - lítám, poloha dolů - jdu dolů, poloha zezadu - ... to sem vlastně nepatří
mám u tebe novó klávesnicu, tu buchtu už z ní nevyščórám
hotovson píše:RiMr píše:poloha nahoru - jdu nahoru, poloha uprostřed - lítám, poloha dolů - jdu dolů, poloha zezadu - ... to sem vlastně nepatří
mám u tebe novó klávesnicu, tu buchtu už z ní nevyščórám
nitrak píše:mna by zaujmalo co je to ten floater, inak fakt by bolo super tuto diskusiu pretriedit lebo ma hafo stran co su uplne mimo temu, mne dnes zabralo skoro cely den kym som to precital, a v hlave mam celkom chaoz o tom co tato TX dokaze a co nie...ale uvazil som ze najblizsie ako doplnia zasoby tak si ju objednam
RiMr píše:nitrak píše:mna by zaujmalo co je to ten floater, inak fakt by bolo super tuto diskusiu pretriedit lebo ma hafo stran co su uplne mimo temu, mne dnes zabralo skoro cely den kym som to precital, a v hlave mam celkom chaoz o tom co tato TX dokaze a co nie...ale uvazil som ze najblizsie ako doplnia zasoby tak si ju objednam
Musíš se smířit s tím, že člověk který dopodrobna zná možnosti (a záludnosti) tohoto rádia asi netento... nežije
Takže ten tvůj chaos je asi tak odpovídající
A to nemluvím o těch možnostech po alternativním FW, jestli do toho půjdu, tak na to založíme nové téma, protože to by byl už ultrabinec...
Floater-jet je éro které sem zabloudilo z jiného, podobně zapleveleného tématu
RiMr píše:Zas taková hrůza to není![]()
Základní mixy a funkce (reversy, DR/Expo, EPA, trimy, Flaperony, Delta, motýlek, elevony atd.) tam fungují bez nějakého bádání a pokud máš zkušenosti s nějakým jiným rádiem, napípáš to tam ajncvaj... Pokud zkušenosti nemáš, budeš na tom asi tak stejně jako u jakéhokoliv jiného pípacího rádia. Buď se podíváš do manuálu (nevím kde přišels na to že manuál neexistuje, základní je ke stažení), nebo se někoho zeptáš. Prostě normálka. U pokročilých mixů prostě musíš experimentovat, nebo to zkopnout od někoho.
Prostě normálka. Samozřejmě, když si koupíš Optica (nebo jiné obvyklé rádio), okruh lidí kteří ti můžou pomoct je mnohem větší
AR1 píše:Richardovi se obdivuju, jak tráví svůj čas někým, kdo ani sám sobě nevěnuje stejný čas, natož více.
Např na výraz elevon první odkaz na obr. Google: http://dictionary.reference.com/illus/i ... von/elevon
nitrak píše:AR1 píše:Richardovi se obdivuju, jak tráví svůj čas někým, kdo ani sám sobě nevěnuje stejný čas, natož více.
Např na výraz elevon první odkaz na obr. Google: http://dictionary.reference.com/illus/i ... von/elevon
sak to pisem ze elevony je to iste ako delta, aspon ma tu istu funkciu zee vyskovka a kridelka...a ja sa radsej spytam...ale tak co je EPA nema tusenia...sorak ked to tak boliii ked sa zaciatocnik pyta
nitrak píše:RiMr píše:Zas taková hrůza to není![]()
Základní mixy a funkce (reversy, DR/Expo, EPA, trimy, Flaperony, Delta, motýlek, elevony atd.) tam fungují bez nějakého bádání a pokud máš zkušenosti s nějakým jiným rádiem, napípáš to tam ajncvaj... Pokud zkušenosti nemáš, budeš na tom asi tak stejně jako u jakéhokoliv jiného pípacího rádia. Buď se podíváš do manuálu (nevím kde přišels na to že manuál neexistuje, základní je ke stažení), nebo se někoho zeptáš. Prostě normálka. U pokročilých mixů prostě musíš experimentovat, nebo to zkopnout od někoho.
Prostě normálka. Samozřejmě, když si koupíš Optica (nebo jiné obvyklé rádio), okruh lidí kteří ti můžou pomoct je mnohem větší
Takze mi nie su jasne vsetky funkcie:
Reversy su proste reversy
DR/EXPO - dr je dvojte vychylky ?
EPA-nemam tusaka
Nic z toho na co se teď ptáš nebudeš na začátek potřebovat.
Na začátek bude dobré, aby s tím nebyly potíže, které by jsi musel řešit tady.
flaperony - kridelka +vztlakove klapky
delta a elevony nie je to iste ?
motylek su chvostove plchy v tvare V
Tak podla toho je to vsetko a co tu bolo spojene s tym 4servovym kridlom to mi nieje jasne kedy by to nefungovalo. Keby boli vonkajsie odtokovky kridel pouzite ako kridelka a vnutorne odtokovky ako vztlakove klapky tak by to fungovalo ?( Cize jedno servo na jednom kridle by ovladalo kridelko a druhe servo klapku.)