Tak jsem si s páječkou chvíli hrál. Jela asi 40 min nonstop na pájecí výkon (min), kdy jsem z různých starých desek vytahoval součástky, které "určitě budu potřebovat" - aspoň jsem zahodil ty tišťáky a součástky naházel do správných škatulek - asi 20 minut nonstop jela pájka asi na 1/3 (?) výkon s takovým tím reflektorem - z univerzálního DPS jsem odstaňoval staré bastly (nechcete někdo
ZIF TEXTOOL DIP40?), vcelku snadno jsem s ní vytáhl ještě další dva DIP 16 z jakýchsi DPS.. Pak jsem ještě zkoušel hořák naplno (jednotky sekund) - vypadalo to jak zkouška malého raketového motoru

Pak jsem asi 1/2 h pracoval std způsobem (občas zapálil a pájel) - vyměnil jsem shořelé LED v LED žárovce z číny - zase funguje.
Pak mě TO přestalo bavit. V nádržce na plyn bylo vidět ještě tipnu min 1/3 plynu, co bylo na začátku. Takže za mě luxus.
V celku slušně se dají vyměňovat nádstavce (trysky, hroty) i za provozu, matice, co hrot drží je plastová, není horká, hrot se dá pak kleštičkama/pinzetou sundat a nasadit nový.
Tož tak.