DJI NAZA pokračování

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
tomasd99

Re: DJI NAZA pokračování

#886 Příspěvek od tomasd99 »

Takže tady je video, na kterém jde vidět, jak mi reaguje rc system assistent se soupravou. Omlouvám se za kvalitu. Jde tam vidět, že po kalibraci mi souprava reaguje strašně moc.

https://vimeo.com/99468982
Vlasta2

#887 Příspěvek od Vlasta2 »

nevím, jak komu, ale mě to nejde spustit :(
Vlasta2

#888 Příspěvek od Vlasta2 »

muchnaa píše:Zapojení nazy- přijímačem:
T-thro
R-rudd
E-elev
A-aile

5.kanál zapojený nemáš?
celestyn
Kontaktovat uživatele:

#889 Příspěvek od celestyn »

Ahoj Michale,

jestli muzu doporucit, pripoj misto NAZY na prijimac obycejna serva a radeji koukni, zdali se spravnw hybou. Tim vyloucis prvotni chybu/problem sparovani prijimace s vysilacem.
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro
tuner_bn

#890 Příspěvek od tuner_bn »

..................
Naposledy upravil(a) tuner_bn dne úte 15.07.2014 22:33, celkem upraveno 1 x.
cucpo
Kontaktovat uživatele:

#891 Příspěvek od cucpo »

tuner_bn píše:Vcera som lietal s quadkopterou, je to TBS klon, a mam tam nazu V1 firmware 3,14 s GPS, osadenie motory aj regle DJI 2212 900kV, 30A regle OPTO, aku 3S 5000mAh, visel som vo vzduchu a zrazu bola neovladatelna a sla k zemi, mozue to byt tym firmwarem.?

Presne to iste sa mi stalo ale vysvetlenie nemam.
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
Vlasta2

#892 Příspěvek od Vlasta2 »

tuner_bn píše:Vcera som lietal s quadkopterou, je to TBS klon, a mam tam nazu V1 firmware 3,14 s GPS, osadenie motory aj regle DJI 2212 900kV, 30A regle OPTO, aku 3S 5000mAh, visel som vo vzduchu a zrazu bola neovladatelna a sla k zemi, mozue to byt tym firmwarem.?

máš zapnuté nastavení Receiver Advanced Protection Function ?
Jestli ano, tak si přečti co to udělá, když se 20-30 vteřin nedotkneš kniplů......(visení)
To je jen nápad - nepíšeš žádné detaily .......
tuner_bn

#893 Příspěvek od tuner_bn »

máš zapnuté nastavení Receiver Advanced Protection Function ?
Jestli ano, tak si přečti co to udělá, když se 20-30 vteřin nedotkneš kniplů......(visení)
To je jen nápad - nepíšeš žádné detaily .......[/quote]

Receiver Advanced Protection Function toto ano neviem co je.
A ano visel som vo vzduchu.
Vystupal som hore, ostal som viset, ale kniple som nikdy nenechal viac ako 10s bez pohybu. zrazu sa zacala koptera stacat a zacal ist akoby dopredu tak ja som ju tahal spat, aj sa zdalo ze ide ale potom zasa dopredu a k zemi. Dal som aj failsafe ale nic padla na zem.
jirka_d

#894 Příspěvek od jirka_d »

V tomto případě bych zatím Nazu vynechal a zaměřil se na propojení baterie - regulátory - motory, Někde bude určitě větší přechodový odpor. Nehřeje se ti víc některý z konektorů, nebo některý z regulátorů?
tuner_bn

#895 Příspěvek od tuner_bn »

jirka_d píše:V tomto případě bych zatím Nazu vynechal a zaměřil se na propojení baterie - regulátory - motory, Někde bude určitě větší přechodový odpor. Nehřeje se ti víc některý z konektorů, nebo některý z regulátorů?

prehrievanie som nepostrehol, na pajkovanie si davam pozor.
Naposledy upravil(a) tuner_bn dne úte 15.07.2014 22:34, celkem upraveno 2 x.
Vlasta2

#896 Příspěvek od Vlasta2 »

neznám vysílačku, která by se sama přelaďovala, ve smyslu, že něco nastavíš a najednou je to jinak. Prostě propojíš Nazu s asistent programem na PC, máš zapojené TX a RX a co si podle asistenta nastavíš a TX podle asistenta doladíš, tak to prostě musí zůstat. Možná by bylo dobré si o tom nastavování něco přečíst. Když si doladíš na TX polohy režimů na 3polohovým přepínači a uložíš, opravdu těžko lze mít po opětovném zapnutí TX režimy jinak. To je prostě základ ......
tuner_bn

#897 Příspěvek od tuner_bn »

no takto mi to robi a nie je to na prvej naze na ktorej sa mi to tak deje.
celestyn
Kontaktovat uživatele:

#898 Příspěvek od celestyn »

Vibrace NAZy pri klesani
==================

Taky se vam NAZA chova tak jankovite pri sestupu dolu. Jakmile zacnu sestupovat trochu rychlejsim tempem, mam pocit ze je "konec sveta". Pri rychlem stoupani se tak nedeje. napadlo me zkusit vrtule s mensim stoupanim, aby i pri sestupu byly dostatecne vysoke otacky - coz, jak jsem pochopil NAZA ma rada.

Tady je ukazka, na zaver, cca od 3:30 je videt jak se to mydli : http://www.youtube.com/watch?v=ha253deOOWI&list=UUmtCUXcomR7gZv9ReKJwSDg&feature=share&index=3
Fascination, Rytmus mini, Fokker DVII, Wing-E, T-Rex450SE V2, Spitfire, NAZA M-LITE F550, MAVIC Pro
Vlasta2

#899 Příspěvek od Vlasta2 »

tuner_bn píše:no takto mi to robi a nie je to na prvej naze na ktorej sa mi to tak deje.

je mi líto, ale Naza jaksi neumí přeladit nastavení vysílačky, tak to prostě je. Jestli se ti něco mění na vysílačce, tak je to špatně nastavený na ní. Od toho je Naza asistent, aby se to dalo zkontrolovat, mimo jiné. Co si v asistentovi nastavíš, to se zapíše do Nazy a nastavení kanálu pro 3 polohový přepínač se dělá zase za pomocí asistenta, ale na vysílačce - asistent je zde jen pro kontrolu správnosti nastavení, resp.funkce......
JosefSvejk

#900 Příspěvek od JosefSvejk »

celestyn píše:Vibrace NAZy pri klesani
==================

Taky se vam NAZA chova tak jankovite pri sestupu dolu.

Je to normální, psalo se tu o tom už mockrát. Sestupuj víc do boku a bude to lepší :wink: .
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“