DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI Mavic

#886 Příspěvek od MarkAurel »

Ten fw ma zrejme chybu sam o sebe niekde som cital ze uz ani nebol v ponuke na upgradovanie, treba pockat na dalsiu verziu a zatial neposielat Mavica na reklamaciu.

https://forum.dji.com/thread-67216-1-1.html
Naposledy upravil(a) MarkAurel dne úte 09.05.2017 10:10, celkem upraveno 1 x.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Martin.P

#887 Příspěvek od Martin.P »

Taky se mi nedaří upgrade. Nejde to přes telefon ani přes aplikaci v PC

Odesláno z mého Redmi Note 4 a podpis odstraním
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#888 Příspěvek od MarkAurel »

Mozte niekto pozriet na novy fw .0700

Pridana podpora:

- Added support for DJI Goggles
- Optimized gimbal self checking
Přílohy
Screenshot_20170509-104243.png
Zoolx

#889 Příspěvek od Zoolx »

Už ho tam zkouším nacpat, ale při pokusu přes Assistenta 2x spadl na 57%. Teď cpu přes DJI GO, tak uvidím... Jestli to zase nepůjde, tak jako předchozí verze, ztrácím nervy a posílám na reklamaci... Už je to únavné, neustále testovat něco, co mělo bezchybně fungovat...

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#890 Příspěvek od MarkAurel »

Som zvedavý co povedia ostatny ak nepojde ani im tak chybu zrejme neodstranili
Zoolx

#891 Příspěvek od Zoolx »

"Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti mrazem, na pokraji smrti vysílením.... ", by pravil klasik. Ale hle, nacpal jsem to tam. Asi napotřetí a přes iPad, ale je tam opravdu 01.03.0700... Už jsem byl s Pelikánem domluven a zítra to tam kamarádka z Hradce měla hodit, ale nakonec se vše v dobré obrátilo...

Pro Ty, kteří mají stejný problém, tak snad poradím, ať opravdu zkusí nějaké zařízení s iOS (iPhone, iPad), neb všechny ostatní systémy - počínaje Mac OS a Windows s využitím programu Assistent v.2 a DJI GO 4 na Androidu trvale selhávaly...

Tím nechci říct, že běžím pro iPhone... TO v žádném případě. Prostě to vidím jako chybu u DJI, na které by měli co nejrychleji zapracovat. Lidí, kterým to nejde rapidně přibývá a abych u toho zase napříště strávil zbytek mládí, tak to fakt ne...

Z.
Zoolx

#892 Příspěvek od Zoolx »

"Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti mrazem, na pokraji smrti vysílením.... ", by pravil klasik. Ale hle, nacpal jsem to tam. Asi napotřetí a přes iPad, ale je tam opravdu 01.03.0700... Už jsem byl s Pelikánem domluven a zítra to tam kamarádka z Hradce měla hodit, ale nakonec se vše v dobré obrátilo...

Pro Ty, kteří mají stejný problém, tak snad poradím, ať opravdu zkusí nějaké zařízení s iOS (iPhone, iPad), neb všechny ostatní systémy - počínaje Mac OS a Windows s využitím programu Assistent v.2 a DJI GO 4 na Androidu trvale selhávaly...

Tím nechci říct, že běžím pro iPhone... TO v žádném případě. Prostě to vidím jako chybu u DJI, na které by měli co nejrychleji zapracovat. Lidí, kterým to nejde rapidně přibývá a abych u toho zase napříště strávil zbytek mládí, tak to fakt ne...

Z.
djgas

#893 Příspěvek od djgas »

Ja aktualizoval predchozi verzi bez problemu na 1.pokus dokonce pres LTE na DjiGo ale s iPhone 7 Plus

Sent from my iPhone and I will remove the signature
Zoolx

#894 Příspěvek od Zoolx »

Dost možná je to opravdu o tom, že ve spojení Mavic - via DJI GO 4 na zařízení s iOS je cesta, kde problém není. Všude jinde problémy hlášeny jsou. Někomu to jde, někomu vůbec... A nikdo zatím neví, kde je zakopaný pes...

Z.
Letajici cestmir

#895 Příspěvek od Letajici cestmir »

Tak jsem dočetl stránku a zapnul mavica. A rovnou sem připojil i6 a upgrade proběhl bez problému. Kdyby ten iphone nebyla taková mrcha tak ho vezmu. Ale koupit ho jen na lítání se mě nechce, i když by byl za 6000kč.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#896 Příspěvek od MarkAurel »

Preco by si mal kupovat nieco s iOS vyhadzovat zbytocne peniaze ked je ocividne problem v kompatibilite fw ci Mavic hw s OS, ja som P4pro aktualizoval 4x a bez problemov, nieco tam rozhodne bude
Zoolx

#897 Příspěvek od Zoolx »

MarkAurel píše:Preco by si mal kupovat nieco s iOS vyhadzovat zbytocne peniaze ked je ocividne problem v kompatibilite fw ci Mavic hw s OS, ja som P4pro aktualizoval 4x a bez problemov, nieco tam rozhodne bude

Naprostý souhlas. Také nemám s P4P žádný problém. Měli by chlapci z DJI zapracovat na tom, aby vše šlapalo na 100% a nesnažit se chrlit jeden model za druhým...

Z.
Zoolx

#898 Příspěvek od Zoolx »

Nemáte někdo problém s tím, že Vám samovolně aplikace nahlásí disconnected, obraz zešedne a Mavic po chvíli zahájí RTH? Pak to zase třeba naskočí, zase vypadne...

Navíc někdy jde ovládat skrze ovladač, někdy ani ten nereaguje. Vůbec nevím, čím to je. Dělalo to i u předchozího firmware, takže ten nový z toho až tak nelze vinit.

Bylo to docela fatální, protože jsem v režimu Tripod teď dopoledne létal v Dendrologické zahradě v moc hezkém biotopu u potoka, nicméně v jednu chvíli jsem si připadal jako ti "chytří" chlapci z videí z Číny, kde posílají Mavica opakovaně do stromu. Aplikace totiž nahlásila disconnected a Mavic se rozhodl stoupat zrovna, když se nacházel pod moc hezkým modřínem... Nebyl to moc hezký pohled, jak se rval s větvemi... :-( Naštěstí to ustál a dostal se nějak ven... Čištění od sajrajtu zabralo půlhodiny...

Z.
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

#899 Příspěvek od MarkAurel »

Mas ten problem v podstate od zaciatku? Skusal si nanovo naLinkovat ovladac s mavicom? Pripadne skusit starsi fw. Ci to uz naozaj nebude na reklamaciu ak sa ti zbieraju tie problémy.
Zoolx

#900 Příspěvek od Zoolx »

Zkusím to znovu nalinkovat, to je dobrý nápad. Jinak je to fakt pech, pořád něco. Skoro abych začal pátrat, zda nemám dům postavený na starým pohřebišti.. Naštěstí se mi ještě židle samy na sebe nestaví... :-)

Jinak firmwarem to asi není. Dělalo to občas už u předchozích verzí. Nejhorší je, že nejde vypozorovat nějaká souvislost. Vyloučil jsem přítomnost MP locatoru (dělá to i bez něj).

Garderoute, se kterým jsem to konzultoval (fakt admine "díky" za jeho nesmyslný ban) po telefonu, to přičítá stejnému problému, jako teď mají P4/P4P s komunikací přes USB a doporučoval reset ovladače. Budu bádat dál. Dám vědět.

Z.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“