Ostrava - ranní lítání
tks píše:Midare, ty tam budeš?
Zítra ráno snad jo - vlastně velitelka má zítra narozky, takže spíš ne.
Do SCZ jsem se už stavil cestou z "letiště Petřkovice".
Naposledy upravil(a) midar dne čtv 10.07.2008 11:10, celkem upraveno 1 x.
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
TO midar: Budeš dneska nebo někdy jindy lítat v Hlučíně?...by jsme se mohli někde sejít...
Naposledy upravil(a) Pacient dne čtv 10.07.2008 11:13, celkem upraveno 1 x.
....RC FOREVER....
Snek píše:Tak ji v SCZ kup nejaky RC set a vem ji hned zitra sebou.
Velitelka mi moje koníčky ( modely, foto, doutnčky a dýmky ) toleruje, ale má svoje a mých se nezúčastňuje. Ještě mě za 1/2 roku co jsem se vrátil k modelařině neviděla letět ( nepočítám vis s heli na zahradě pro návštěvu po šampaňu
Safari H41, T-Rex 450S, el. CESSNA 480 Pelikan, Futaba 7C 2.4
Tak první sraz rcmaniaků proběhl, ale byli jsme jen 3 - Nak, snek a já...
Pacient se nedostavil, asi neměl vycházky.
Zítra ráno mezi šestou a půl sedmou je tedy začátek ranního lítání na plácku podle prvního příspěvku tohoto vlákna. Já a snek snad budeme určitě, případní další letci nebo diváci jsou vítáni. Předpokládám, že tam budeme tak do 1/2 až 3/4 na osm.
Pacient se nedostavil, asi neměl vycházky.
Zítra ráno mezi šestou a půl sedmou je tedy začátek ranního lítání na plácku podle prvního příspěvku tohoto vlákna. Já a snek snad budeme určitě, případní další letci nebo diváci jsou vítáni. Předpokládám, že tam budeme tak do 1/2 až 3/4 na osm.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
No tak mi ten sraz u SCZ nevyšel...
.......zato jsem nasbíral celkem dost informací ohldně F3J....což je pro mě podstatné....zítra pojedu určitě kolem prvního místa na vlákně u mostu v Petřkovicích....já tam budu v 6:00 .... kdyby jste tam někdo byl zhruba stejně..tak dejte vědět..bude dobře....
Zdrar...
Zdrar...
....RC FOREVER....