Hobby King 2,4Ghz

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
sigi123

Rc souprava

#91 Příspěvek od sigi123 »

Ja se s tím mordoval asi 2 hodky a pak to najednou začlo fungovat.
michaelpilsen

#92 Příspěvek od michaelpilsen »

V PPJoy sem to nastavil jako virtual joystick, nastavil sem axis 1 az axis 6, 2 buttons, 0 POV hats,..... X axis jako analog 0, axis Y jako analog 1..atd az posledni kanal, dve digitalni tlacitka a ukonceni nastaveni.
Mam to podobne jako na tomto odkazu.. http://www.smartpropoplus.com/dnn/SetUp ... fault.aspx
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od sejvi »

Planuji koupit Hobby King 2.4Ghz 6Ch Tx & Rx (Mode 1), proto se ptam zda pujde sparovat i s prijimacem Hobby King GT-2 2.4Ghz Receiver 3Ch..?

Obrázek Obrázek
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
sigi123

Rc souprava

#94 Příspěvek od sigi123 »

Tak to asi budeš první kdo to zkusí.Je to novinka a je určená k pistolové vysílačce

http://hobbyking.com/hobbycity/store/uh ... h_Tx_&_Rx_

ale asi jo,nebudou do svych souprav dávat jinej system.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od fidzi »

sejvi píše:Planuji koupit Hobby King 2.4Ghz 6Ch Tx & Rx (Mode 1), proto se ptam zda pujde sparovat i s prijimacem Hobby King GT-2 2.4Ghz Receiver 3Ch..?

Obrázek Obrázek
Nabindovat to půjde, ale není to zbytečné, když ten malý 6ch v Bristolovi funguje bez sebemenšího problému? Pak se ti může stát, že ho nedovážíš.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
sejvi
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od sejvi »

fidzi: Bal jsem aby se do Bristola ten 6CH vesel, ale jak uz jsi psal, potvrzujes mi ze se tam vejde, takze vyreseno... ;)
Super 3D flatform EPO | AXN Floater-Jet (prodáno) | Micro Cessna 781 | V-MAX TY901 | Mad Truck 4x4
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od fidzi »

Já s ním lítám a váha je i přes 6ch stále pod 70g.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
zerzy
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od zerzy »

Prosím hodíte sem někdo odkaz na softwer přes kteerý se dá vysílačka programovat díky moc. Nebo mi ho hoďte do e-mailu zerzanekp@seznam.cz
freerider
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od freerider »

ahoj má nekdo prosím radu popřípadě screeny jak zprávně nastavit vysílač na heli HK450 (Hlavně Mixy) sem s toho jelen
Vity

#100 Příspěvek od Vity »

sejvi píše:Planuji koupit Hobby King 2.4Ghz 6Ch Tx & Rx (Mode 1), proto se ptam zda pujde sparovat i s prijimacem Hobby King GT-2 2.4Ghz Receiver 3Ch..?

Obrázek Obrázek

Ahoj, tak jsem si ten GT-2 3Ch koupil a spárovat to nejde! Teda alespoň mně ne :) . Oni to i na HC píšou.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Nakadah »

Ano pisou to i lidi v diskuzi na HC, i kdyz je to stejny system FM/GFSK - tak je to jak kazdy pes jina ves. Zrejme to pro HobbyKing dela jiny vyrobce a udelal mirne zmeny. Sparovat to nejde. Nak
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od L.Bily »

kolko su + naklady na dopravu atd? oplati sa tato? http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... er_(Mode_2)
sigi123

Rc souprava

#103 Příspěvek od sigi123 »

U nás se cena pohybuje od 3500 -4200kč,takže asi nevyplatí při dnešním kurzu.
JIGA

#104 Příspěvek od JIGA »

romansis píše:Taky se mi nedaří rozchodit spojení s PC.Mně T6 nefunguje s vysílačem, ani se simulátorem.Bodl by nějakej návod.Pro nás neznalé.
Dík Šiška Roman.

Měl jsem stejný problém, trápil jsem se s tím tři dny a přišel jsem na toto:

Otestoval jsem si, že T6config může pracovat s COMy číslo 2-9. Pokud vám RC nekomunikuje s T6config, postupujte takto:

1. Ověřte si, že máte mimo T6config nainstalovaný také ovladač CP210x_VCP_Win2K_XP_S2K3.exe. Stáhnete zde: www.silabs.com.

2. Připojte kabel k počítači a RC vysílači. RC vysíláč NEZAPÍNEJTE. Kabel musí být k PC připojený proto, aby bylo vidět, přes který port komunikuje, ale RC musí být vypnuto, aby bylo možné provést změnu portu.

3. Ověřte, který COM je pro komunikaci nastaven: Tento počítač ->Vlastnosti->Hardvare->Správce zařízení->Porty(COM+LPT).

4. Pokud je u "Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge" uveden jiný port než COM2-9, je potřeba vybrat port z tohoto rozsahu. U "Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge" jděte na Vlastnosti->Nastavení portu->Upřesnit->Číslo portu COM:.... Z rozbalovacího seznamu vyberte volný COM s číslem 2-9. Změna by měla proběhnout bez chybových hlášek.

5. Nemáte-li takový port volný, musíte ho uvolnit. Buď vyberte COM který chcete uvolnit -dle bodu 3. a změňte ho podle bodu 4. na nejbližší volný vyšší, nebo odinstalujte zařízení na tomto portu, odinstalujte CP210x_VCP_Win2K_XP_S2K3.exe, znovu instalujte CP210x_VCP_Win2K_XP_S2K3.exe, znovu instalujte zařízení.

6. Ujistěte se, že máte stále vypnutý RC vysílač. Spusťte T6 config.

7. V Setting vyberte port, který jste nastavili pro komunikaci. Někdy se změna provedená podle bodu 4. v T6configu neprojeví po prvním spuštění. Je potřeba počkat, nebo start zopakovat.

8. Zapněte RC, mělo by se vám načíst aktuální nastavení RC.

Tento postup mám ověřený v XP, ale předpokládám, že pro Visty nebo WIN7 to bude podobné.

Netvrdím, že je to jedíný možný postup odstranění problémů s komunikací, ale věřím, že vám bude fungovat stejně dobře jako mně.

A teď můj dotaz - existuje manuál k T6config? Programování pro ACRO je jasné, ale HELI-120, 90 a 140 mají natvrdo naprogramované vazby mezi některými kanály. Zajímá mne kolik je možné do toho zasahovat....

Díky
Jiri
freerider
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od freerider »

Zdaravim mám dotaz ohledně HKT6A a to s přepínáním modelů pač tahat s sebou pořád notas je složítý a rád bych sebou bral helinu i letadlo.Tak otázka zní zda-li neexistuje nějakej T6confiq na pocket PC nebo ještě líp na symbian nebo jinej způsob jak prohodit konfigurační soubory??
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“