Sky lady II
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sky lady II
Tak skylady už je doma! Zatím jsem s ní nelítal, pak dám vědět jak to dopadlo. Jen je hrozně těžká, přijde mi že je těžší než dvojka ale nemám váhu tak to vezmu ke kamarádovi... Moje počáteční dojmy jsou až na tu váhu celkem dobré, jen kvalita zpracování odpovídá ceně ale neviděl bych v tom problém, co byste za tu cenu chtěli...
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
- Earl
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sky lady II
Začínal jsem taky se SL a byl to poměrně dost veliký omyl a i finančně náročný. Trup je absolutně nelepitelný, křídlo drahé a nekvalitní, křehké. Motor na nic, regulátor drahý, výškovka křehká, která se při sebemenším kontaktu vytrhne. Celkově vzato lze peníze vyhodit i lepším způsobem kvalita podprůměrná čína, cena typická Pelikán.
Bohužel, že při každém odhodu dělá éro něco jiného je spíš vlastnost než chyba. Nám se většinou po odhodu točila vlevo, směrovka vpravo vůbec nepomáhala. Následoval většinou řízený pád, nikdy se nám nepovedlo zjistit co je příčinou.
Pokud vám SL dělá něco co nemá začal bych negativama a těžištěm. Negativy by měli být minimálně 5mm. Letové vlastnosti se o mnoho zlepší. A při každém letu se radovat, že to alespoň nějak letí. Nakonec je lepší vyměnit motor za střídavý. Křídlo raději dělat z XPS vyjde na 1/10 ceny za kterou se prodává náhradní atd.
SL stále mám a občas s ní létám.
Bohužel, že při každém odhodu dělá éro něco jiného je spíš vlastnost než chyba. Nám se většinou po odhodu točila vlevo, směrovka vpravo vůbec nepomáhala. Následoval většinou řízený pád, nikdy se nám nepovedlo zjistit co je příčinou.
Pokud vám SL dělá něco co nemá začal bych negativama a těžištěm. Negativy by měli být minimálně 5mm. Letové vlastnosti se o mnoho zlepší. A při každém letu se radovat, že to alespoň nějak letí. Nakonec je lepší vyměnit motor za střídavý. Křídlo raději dělat z XPS vyjde na 1/10 ceny za kterou se prodává náhradní atd.
SL stále mám a občas s ní létám.