Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
pepin

#91 Příspěvek od pepin »

JMalik píše:
Prorock píše:
lístek nekoupíš normální cestou?

milerád bych si ten lístek koupil normální cestou, to by je nesměly ale mít pět měsíců předem vyprodané (kdyby jen ty poutače dali dříve...)

a máš pravdu že je nabízí za sníženou cenu (kupodivu), osobní odběr nejde (je mimopražský) a k tomu se zrovna nachází mimo své trvalé bydliště (odůvodně)

Je možné si na poště zkontrolovat obsah a pak podle toho přijmout zásilku ?

Zjednoduším Ti to.
Teď (= před pěti minutama) jsem dokupoval ještě dva lístky . Cena 1690, sektor 402, řada7, jsou tam ještě volné i v jiných sektorech.
Budeš tady celý večer řešit silně rizikových pár stovek a podporovat nějakého natroublého blbečka.
(Odmítám podporovat tyhle vyčůrané překupníky. Tak asi tak.)

Omyl,nebude podporovat nějakého natroublého blbečka,bude tady za pár dnu řešit,že přijel na Floydy a s lístkem který předložil u pokladny ho poslali do háje a bude nadávat na celý svět.není hlupák ten co prodáva,ale ten co kupuje. :lol:
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Prorock »

jsem dokupoval ještě dva lístky

Skutečně ? jakým způsobem, přes net nebo osobně u nějaké pokladny ? jak jsem koukal na stránky O2 arény mají tam fakt napsáno vyprodáno. Jinak si ten lupen samozřejmě taky koupím "normálně".

Dobírka není důvodem k otevření na žádost adresáta před převzetím zásilky. Důvodem k otevření na žádost adresáta před převzetím zásilky je její zjevné poškození. Třeba díra skrz, roztržená obálka, promáčknutá krabice apod.

Děkuji za informaci, taky jsem nějakou dobu na stránkách české pošty hledal, ale nenašel :cry: Takže mi zbývá si nějak zajistit, aby ten člověk nebyl podvodník (netvrdím , že je, ale člověk nidky neví)
JMalik

#93 Příspěvek od JMalik »

Prorock píše:
jsem dokupoval ještě dva lístky

Skutečně ? jakým způsobem, přes net nebo osobně u nějaké pokladny ? jak jsem koukal na stránky O2 arény mají tam fakt napsáno vyprodáno. Jinak si ten lupen samozřejmě taky koupím "normálně".

Dobírka není důvodem k otevření na žádost adresáta před převzetím zásilky. Důvodem k otevření na žádost adresáta před převzetím zásilky je její zjevné poškození. Třeba díra skrz, roztržená obálka, promáčknutá krabice apod.

Děkuji za informaci, taky jsem nějakou dobu na stránkách české pošty hledal, ale nenašel :cry: Takže mi zbývá si nějak zajistit, aby ten člověk nebyl podvodník (netvrdím , že je, ale člověk nidky neví)

-normálně na stránkách O2 Arény. Ten druhý koncert, ještě je tam něco volné.
- až nějak zajistíš, že to není podvodník, tak dej vědět jak jsi to dokázal.
(to zjistíš až po koncertě, když prolezeš vstupem. Když Tě vymetou zpátky tak budeš vidět červeně a k ušetřeným pár stovkám si nezapomeň započítat tu dopravu jak jsi tam jel :wink: )
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Prorock »

normálně na stránkách O2 Arény. Ten druhý koncert, ještě je tam něco volné.

Tak už to mám také zarezervované, díky moc za navedení. Jsem byl na nějakých pseudostránkách O2 arény ( http://o2-arena.vstupenky-online.cz/roger-waters ) , kde to už bylo obsazené, stejně jako mnohde jinde :-)
AR1
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od AR1 »

mysak123 píše:Podle PAYPALU jsem si už udělal seznam lidí, kterým budu vracet peníze.Byla to otázka 5 minut.Takže mi ani žádné SZ neposílejte.

Tak co, už někdo něco máte?
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Nakadah »

Eee eee, stale nic...

Porad sem -400 :D

02.12.2010 405000336 Transakce platební kartou -400,00 CZK
1178 6000226302 0,00 CZK
Částka: 400 CZK 29.11.2010 Místo: PAYPAL *F0RMULE 35314369001

Nak
KarelSkala

#97 Příspěvek od KarelSkala »

Téda lidi, vy mu to pořád baštíte a on už se nejspíš válí smíchy někde na Bahamách. :wink: 8) :twisted: :twisted: :twisted:
JMalik

#98 Příspěvek od JMalik »

Prorock píše:
Tak už to mám také zarezervované, díky moc za navedení. Jsem byl na nějakých pseudostránkách O2 arény............

Není za co, hlavně že máš lístky. :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Nakadah »

Prave pred chvili mi vratil vetsi cast dluhu - 85% :lol: tak aspon ma snahu. Nak
JMalik

#100 Příspěvek od JMalik »

Nakadah píše:Prave pred chvili mi vratil vetsi cast dluhu - 85% :lol: tak aspon ma snahu. Nak

Napiš, že bydlíš blízko a nebudeš litovat 20k, aby jsi z něj dostal stovku.
(hlavně to pak musíš dodržet :lol: )
psena
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od psena »

Nakadah píše:Prave pred chvili mi vratil vetsi cast dluhu - 85% :lol: tak aspon ma snahu. Nak

Tech 15% si bere za to, ze s tim mel prece nejakou praci. :)
A nakonec ty jsi ten, co odstoupil od smlouvy. :twisted:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Nakadah »

No tak kucíí, jsou vanoce. Lidi by na sebe nemeli byt zli :) Nak
imagin
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od imagin »

Nakadah píše:No tak kucíí, jsou vanoce. Lidi by na sebe nemeli byt zli :) Nak

Naku ty jsi mym novym symbolem mirumilovnych Vanoc :D
Jinak - trochu jsem koukl po internetu - tomu cloveku neverte ani slovo, a pokud cekate na sumu 5.000 tak myslim, ze bude jiz asi 100x prekonana.
Jeho bohuliba cinnost v ruznych obmenach "sortimentu" trva minimalne 3-tim rokem.
Kouknete tadya hledejte prispevky Michal Šubert.
(tento blog uvadel i Marcos - vsiml jsi si datumu?)
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
eco

#104 Příspěvek od eco »

Pánové, nevím jak ostatní ale opět se mi ozval po ICQ jako Master a nabízel nějaký ploter i když cca před 14dny jsme se bavili o páječce (kterou jsem mimochodem opravdu chtěl koupit )
Od minula se stačil přestěhovat z Valmezu do Jihlavy...
On přistoupí na vše...stačí mu když mu pošlete třeba 100korun a zbytek pak...
Ten člověk je buď to fakt nemocný a pak je potřeba ho politovat a nebo tak otrlý ( vychcaný ) že by bylo potřeba mu domluvit poupravením fasády...já se svými 193cm/95kg ač jsem jinak klidná povaha bych se musel krotit abych ho rovnou nezabil.

Ale co je to platné...takových jako on je spousta a třeba i na daleko vyšší/propracovanější úrovni.
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od Nakadah »

Prave mi vratil i zbyvajicich 15% :D Nak
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“