TomasC píše:To se opravdu nenajde žádné vlákno o vysílačích, kde bych se časem nedočetl jak je vysílačka Turnigy SKVĚLÁ/MIZERNÁ?
Co z toho máte?
Není třeba odpovídat, obě otázky jsou řečnické a odpověď asi odhadnu.

Jeden postřeh, čím dál častěji mě kontaktují modeláři s T9x z jiných zemí, skutečně kolem dokola zeměkoule. Něčemu ve videu nerozumněli, nebo řeší nějaký problém, tak se slušně ozvou (i když jeden ty videa zoufale komentoval "what's the fucking language,,,"

) a občas mě odkážou na nějaké fórum, kde oni řeší nějaký problém a jestli bych si s tím nevěděl rady. A ten postřeh je takový, že jsem pročítal několik témat v angličtině, včetně jednoho gigantického (to sleduju průběžně) a NENAŠEL JSEM JEDINÝ EKVIVALENT tady těch tanečků co se vždycky kolem tohoto rádia strhnou! Prostě problém, návrhy řešení, občas kritika jednoho řešení a návrh jiného řešení a jede se dál!!! Nenašel jsem JEDINOU REAKCI, kde by někdo dělal z druhých voly pro to, že si koupil "takový šmejd", nebo že si jiní kupují jiné desetkrát dražší rádio. Jenom spousta ochoty pomoct, spousta tolerance a spousta "pozitivních pocitů" a to jsem na to emerické "jak se máš mám se skvěle" sakra alergický...
Když tam někdo nadnese dotaz ve smyslu "jak je tenhle problém řešený třeba u Futaby?" dočká se odpovědi Futabáka který se vždycky nějaký najde "je to tam tak a tak". Šmitec! Bez komentáře, bez výpadů, bez arogance a přezíravosti nad takovou plečkou. Žádné "márne márne márne...". Ale bez výpadů i z druhé strany, nezaznamenal jsem tam JEDINOU reakci ve smyslu "vy ublížení a hloupí zbohatlíci si ty svoje předražené fujtaby strčte víte kam" a pod.
Ale není to jenom s tímto. Když řešíme nějaký problém s webem, tak když se zeptáš na českém spec. fóru ohledně Yoomly (redakční systém který s manželkou používáme na své weby a nejen tam), tak tady z tebe v naprosté většině případů akorát udělají místní "guru" vola, arogantně tě sepsují a odkážou na studium a ať se jim tam nese*eš s takovými debilními dotazy. A když se podíváš o čem tedy diskutují, tak diskutují O TOM SAMÉM co tady v těchto tématech T9x kontra zbytek světa, akorát místo vysílaček dosazují redakční systémy, socky kontra drahé profi nástroje.
Když vlezeš na zahraniční fórum ohledně Yoomly, vzneseš dotaz, dostaneš odpověď, nebo taky ne, ale nikdo se do tebe nepustí, co to použííváš za krávovinu a že máš používat něco jiného.
TO samé v diskuzích o foťákách, o Androidu, o grafice...
Nevím čím to je...
Apropo, je to asi skutečně špecifikum a kuří oko T9x a číny vůbec, třeba tady:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&start=0
se bastlí o sto šest a nikoho to nebere...
hmm