mravecm1 píše:Mne sa ten dizajn zda celkom zaujimavy, asi by som s nim nemal problem... Ale toho uchytenia gyra by som sa bal. Na elektre to mozno funguje, ale do nitra by som to nikdy nedal.
Na nitru je to jinak. To preci vis. Tohle je na elektru. KSM 600 je jenom v elektrice.
pkotatko píše:Na nitru je to jinak. To preci vis. Tohle je na elektru. KSM 600 je jenom v elektrice.
samozrejme viem ... inymi slovami som len chcel povedat, ze v tom sposobe upevnenia vidim potencialny zdroj problemov s vibraciami. A to sa moze tykat aj elektro verzie. To je len moj subjektivny postreh, v ziadnom pripade tym netvrdim, ze to skutocne nefunguje. PROSTE TLACHAM
Musím říci, že se Dune chová jako správná ženská. Každým novým setkáním se člověku dostává kousek po kousku pod kůži. Trvá chvíli než ji člověk pochopí, ale pak to stojí docela za to. Asi i přestanu shánět jinou boudu. Nějaké jsem už viděl a když se dají na vrtulník tak to pak vypadá hrozně tuctově. Přidávám pár podmračeně letních obrázků.
Přílohy
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
Myslím si, že tato informace patří i sem. Kasama DUNE vyhrala cenu výrobek roku 2014 na výstavě Model Hobby. Skončila těsně na druhém místě v hlasování veřejnosti a to prý hlasovalo 900 lidí. Hrozně mě udělalo radost, že lidé dokážou ocenit vlastní originální myšlenku, která navíc výborně funguje.
Přílohy
A tady je vítězný stroj a spokojený majitel firmy.
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
To je asi výrobek roku až na příští rok. Taky nějak nechápu tyhle ankety na nadcházející rok. Možná proto, že by si toho titulu letos už moc Dunovka neužila. Jinak by se mohla účastnit i na sportovním veletrhu, vypadá jako pěkná bota na běžky.
Ale no co, u stánku Benovo letadýlka jsem byl asi nejvíce času z celého Model hobby a Dunu si prohlédl s kámošema celkem dost. Má to neuvěřitelně štíhlej trup, mezi bočniceme je snad jen 2 - 3cm, serva jsou umístěna netradičně hlavně to výškovky, prostě je tam dost věcí co se jinde nevidí. Ta kabina na živo zase tak šíleně nevypadá. Lidi od Benových letadýlek jsou úplně v pohodě, nejde si nevšimnout klasického plzeňského dialektu, tu-tam, tu-to atd...
Devadesatkova elektro Kasama ma mezi bocnicemi 22mm. Mozna bude Dunovka jako dalsi heli na rade. Treba pristi rok. Krome reglu do ni mam vybavu komlet v supliku. Tak by to zase tolik nebolelo. Zatim si to nechavam projit hlavou. Pokud by byla "tuctova" kabinka, tak bych byl zase o kus blize. Ponorku ci rolak proste nerozdejcham.
ulozemie lipo je katastrofa .ked si predstavim ze ja lietam 10 letov po sebe tak upevnovanie lipo mi zoberie 2 roky zivota chladenie motora a esc je tiez nic moc. ale ponorka je to OK
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,