RC HELI Český Těšín 1

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

Re: RC HELI Český Těšín 1

#91 Příspěvek od pcmaxik »

Jak se jmenuje ten němec??? :lol: :lol: :lol:
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
HAPINO

#92 Příspěvek od HAPINO »

Jo, tak na jméno toho němce si také nemohu vzpomenout :!: :?:
Ale prý se dá lítat i na módu 1 :!: 8O
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od pcmaxik »

Hmm ta skleroza mod1 jsem zapomněl a v modu2 nic neumím, snad se to brzy změní. Možná si vzpomenu i na jméno toho němce.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
psena
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od psena »

Skoda, ze ty poznatky o lehcim modu neznal treba Novotny, kterej patril (nebo jeste patri) do svetove spicky :D
Myslim, ze dvojka je jasne prirozenejsi, o tom zadna.. ale kazdej mod ma na urcity prvky vyhodu, taky kazdymu individualne muze sedet neco jinyho.
No, vypada to, ze Zeno odstartoval peknou lavinu! 8)
Rozhodne drzim pesti, budem si moc navzajem poujcovat vrtulniky! :mrgreen:
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od pcmaxik »

No to je pravda, je to stejně nejvíce o tom kolik má kdo času na lítání a taky o talentu. Ještě jsem nezmínil zanedbatelnou část a to jsou finance :-)
Zeno to odstartoval pěkně, ještě jsme k helinám přibrali EPP letadla :-) ale heli je priorita č1. Zima je dlouhá tak po večerech budeme všichni pilovat mod2. Snad nikdo nevymyslí brzy nějaké super vychytané ovládání heliny, to přeučování není nejjednodužší. :-)
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
Tsisters

#96 Příspěvek od Tsisters »

Přeji všem krásné prožití svátku Vánočních a v Novém roce hodně letů a hlavně šťastných přistání bez krashu :wink:
Přílohy
Fotka PF.jpg
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
petrct
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od petrct »

Děkuji za přání a také přeji všem štastné a veselé a hlavně bohaté vánoce na vrtulníkařské dárky. PS co jste si koupily, to dostanete, ale musíte se moc divit kdo vám to nadělil :lol: :lol: :lol: :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Tsisters

#98 Příspěvek od Tsisters »

Nejlepší dárek je ten,který si sám nadělíš :-) bo se trefíš přesně tam kam chceš :-).Proto jsem si sám sobě si pod pařes zabalil RICCA :mrgreen: a budu se tvářit že to má nasvědomí JEŽURA :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
drak1

#99 Příspěvek od drak1 »

Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
HAPINO

#100 Příspěvek od HAPINO »

Všem příznivcům a letcům s heli a letadly přeji příjemné prožití vánočních svátků a co nejdříve počasí na létání.
marunka

#101 Příspěvek od marunka »

V novém roce hodně skvělých zážitků na letišti i mimo něj!
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
HAPINO

#102 Příspěvek od HAPINO »

Koukám, že už pěkně dlouho nikdo nic nenapsal, tak něco k dnešnímu dni. V Žukově jsem byl od cca 12.30 hod (chtěl jsem do Bystřice, ale přijela návštěva z Německa, tak to moc nešlo). Při první baterce s Rexem se mi při přistání zlomil podvozek (asi byl nalomený) a brnknul jsem o drn. Nic se nestalo, ale osa už přestala být osou a trochu se vychýlila. Takže konec. Jako vždy to jistil Inouš a schlamstnul 10 baterek. Ještě 5 s MCPX-kem a měl jsem toho plný kotel. Ale polítání super. Pak už jsem musel končit k vůli těm němcům.
Pavel byl potom také, nejdříve bouchnul s Tarotem, potom přistřihl ocas MCPX-ku a bylo vymalováno. Jediný Láďa měl éro, k tomu novou vysílačku a prý lítal docela suverénně. Jestli to zítra (tedy v neděli) vyjde, tak bychom odpoledne zajeli, ale jen na Žukov. Určitě vezmu éro, bude to premiéra. :roll:
petrct
Kontaktovat uživatele:

#103 Příspěvek od petrct »

tak to jste si krásne užili, ja jsem pracoval a odpoledne přijela dcera . Rozjezdily jsme bugynu co jsi koupila, pak jsme grylovali klobásky a nejaké to pivko. taky bylo krásně :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od pcmaxik »

Tak v sobotu to bylo opravdu super, rozbil jsem vše co šlo jak pasal taťka. Ale ještě večer jsem to opravil a v neděli se lítalo znovu. Tatota jsem ale ještě nezalítl, MCPX to jistí a lítali jsme až do tmy. Těším se na oteplení.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
HAPINO

#105 Příspěvek od HAPINO »

Jo, ta minulá neděle byla opravdu super. Inouše jsem prohnal do vyčerpání jeho sil. A poslední let byl za skoro tmy, tak to byl trochu adrenalín, protože u země už moc vidět nebylo. Jinak jsem měl zajímavou poruchu na T-REXíkovi. Nejdříve za letu vyplo gyro, vrťas se roztočil a na autorotaci se zlomila pouze jedna noha podvozku. Po opravě gyro najelo, vylítal jsem skoro celou baterku a při přistání se vrťas stočil, škrtnul vrtulí o drn a bylo vymalováno. Po mechanické opravě mi vůbec nenajel přijímač a regl hlásil chybu. Po analýze jsem zjistil přeškrábnuté kablíky u serva, které byly zkratovány pod víkem serva. Oba pády byly zaviněny občasným zkratem při vibracích. No, i tak sa dá. Vše je opraveno, vyzkoušeno na zemi a už jen čekám na lepší letové podmínky. Trochu si chci pohrát s Inouškem a dodat mu trochu více síly. Přece jen je to miláček. :D
Odpovědět

Zpět na „Kluby“