No, přemýšlím i o tom Graupneru
Jeti vysílače jsou fajne, ale ta cena!
Futabu mrknu... chtěl bych prostě něco co bude inteligetní pro ovládání, bude větší display, a prostě trochu inteligence k tomu no
TomasC píše:A není to pouhým PPM posunem? V jakých kanálech náš porovnávané fce?
Obecně si myslím, že ale nikdo nepostřehne 1/50 sec....
Prasopes píše:Zdravim, mohu dát na FX18 na 35MHz krátkou anténu ( pendrek ) z 35MHz multiplexu ?
Že si pendrekem zkrátím dosah to vim ale mám možnost ten multiplexí a nevim jestli bude pendrekovat stejně jako kdybych koupil futabáckej.
Za odpovědi děkuji.
arda1 píše:Ahoj - chlape žiješ? Jinak http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=385612-Radek
Petr_rc píše:Ahoj, dioda tam je, ale pokud budeš nabíjet zdrojem proudu (pro Eneloopy 200mA) tak to nabiješ v pohodě i přes konektor. Pokud chceš nabíjet nabíječkou, která vyhodnocuje nabití pomocí delta-peaku tak musíš aku vytáhnout. Každopádně doporučuji vysílačovou sadu nabíjet "pomalu", těch 200mA nějakých 12h.
Petr_rc píše:Ahoj, dioda tam je, ale pokud budeš nabíjet zdrojem proudu (pro Eneloopy 200mA) tak to nabiješ v pohodě i přes konektor. Pokud chceš nabíjet nabíječkou, která vyhodnocuje nabití pomocí delta-peaku tak musíš aku vytáhnout. Každopádně doporučuji vysílačovou sadu nabíjet "pomalu", těch 200mA nějakých 12h.
kaplik píše:
Chlape, jsem Ti psal SZ a Ty nic, chci se sejitTu Tvoji diskuzi jsem prave cetl a vim, ze jsme to spolu resili
arda1 píše:Kdy jsi psal a kam?Radek