tomashr píše:.....Už z té debaty u 8FG mi přišlo, že máš trochu problém se odpoutat od starých zvyků a někdy věci komplikuješ tím, že se snažíš za každou cenu řešit věci tak, jak si myslíš, že by to mělo být a ne tak, jak to myslel tvůrce rádia ....
To bude asi tim ze jsem soft Futaby ani jineho radia z pochopitelnych duvodu detailne neznal. Proto jsem se ptal jak jsem se ptal. Navic mi do hlavy tlacili co a jak vsechno ta 8FG umi a nakonec se ukazalo ze vlastne ne, proto to delsi vyptavani.
Multiplex s dostatecnym poctem kanalu je pro mne drahy, pripadne jit z 8k na 9k mi prislo trochu k nicemu. Navic Multiplexy mi vubec nesedi v ruce. Ano, taky jde o zvyk, ale proc ho menit kdyz to jde poresit jinak.
Taky si vsimni ze pisu o absenci ceskeho navodu u mne, proto se ptam; jsem nateseny a cekani na to az mi cesky navod dorazi je dlouhe :-)
Proste mam takove radio ktere mam a ze se obcas zeptam na to co nekomu prijde divne nebo trivialni? No, asi uz jsem otroubenej. Na druhou stranu - lidi se tu (smutne casto) ptaji na daleko horsi ftakoviny - Ohmuv zakon, nasobilka (P=U*I) a tak ... To si pak tak otroubenej zase nepripadam :-D
edit: A spokojeny jsem, to urcite. Akorat mne trochu znervoznuje fakt, ze jsem za nej dal o 4000,-Kc mene nez za uplne blbou Eclipsu (navic v MHz a bez Palika) ;-)