Modelář s hudebním talentem

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelář s hudebním talentem

#91 Příspěvek od JirkaA »

Diskobarel píše:Tak jsem se mýlil, místy tu jsou stejní kreténi jako na hudebnim fóru :( Fender je skvělá značka

Tak se seber a od těch kreténů vypadni.. Nechápu proč nadáváš lidem :roll:
OK2WY
Diskobarel

#92 Příspěvek od Diskobarel »

Vypadnout od nich nemůžu, jsem totiž jeden z nich. Ad 2 to taky nevim, prostě mi rupne v bedně a nadávám na všechno, stačí malá hloupost.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
blade120
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od blade120 »

Diskobarel píše:... Ale celkově mi to hudební fórum přijde takové nepřátelské, už jsem tam přes rok a půl nebyl. Nejlepší názor je od člověka, kterej tu kytaru měl v ruce a pořádně si s ní pohrál, ale nevlastní ji, protže ty co ji maj, tak buď na ni nedaj dopustit, nebo je tak štve, že ji neustále urážej...

Na HiFi fórach je to tiež o ničom, samá skrytá reklama a neustále napádanie ...
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od djmikin »

Diskobarel píše:Vypadnout od nich nemůžu, jsem totiž jeden z nich. Ad 2 to taky nevim, prostě mi rupne v bedně a nadávám na všechno, stačí malá hloupost.

Jaký máš ty comba ?? M.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od JirkaA »

Diskobarel píše:Vypadnout od nich nemůžu, jsem totiž jeden z nich. Ad 2 to taky nevim, prostě mi rupne v bedně a nadávám na všechno, stačí malá hloupost.

Nepochopil.. Měl jsem na mysli abys vypadl od zdejších kreténů, když ti tolik vadí.
ad 2 tak to přestaň hulit nebo navštiv psychiatra.
OK2WY
Diskobarel

#96 Příspěvek od Diskobarel »

http://kytary.cz/marshall-haze/HN107188/ a Roland cube 20, už se nepdodává, teď ho snad nahradily Roland cube 15 xl 40xl a 80 xl to fakt nevim. Ta lampa neni moje, ale kapely, složili jsme se na vybavení, zkušebnu máme u kamaráda ve veelký garáži
Diskobarel

#97 Příspěvek od Diskobarel »

Pánové a co akustická kytara, hrajete na ní někdo? Jestli ano řekněte na jakou já mám tuto: http://kytary.cz/washburn-wd7satb/HN113863/ od června, je to polomasiv nádhernej zvuk, struny držej, defaktro od začátku Srpna, kdy jsme se vrátili z dovolené, tak jsem ji neladil drží a drží. Pod stanem se samozřejmě ladit musela, to dřevo a kov se s teplotou roztahuje a stahuje. V kytarách jsem si nechal dát struny dolů, s 11 drnčí, ale s 12 už ne. Jediné mě co mě s souvislosti sní vadí, tak je to, že teď už je o 400kč levnější :D
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od djmikin »

Diskobarel píše:http://kytary.cz/marshall-haze/HN107188/ a Roland cube 20, už se nepdodává, teď ho snad nahradily Roland cube 15 xl 40xl a 80 xl to fakt nevim. Ta lampa neni moje, ale kapely, složili jsme se na vybavení, zkušebnu máme u kamaráda ve veelký garáži

Ten Marshall píše :D :) .Mám rád Marshaly ,asi nejlepší značka comb...
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Diskobarel

#99 Příspěvek od Diskobarel »

Ne asi, ale nejlepší :D. Měl jsem rád i ty Marshall mg, podle mě mnohem lepší než Roland, kamarád jednoho má s metal zonem a když to poovnám, tak nebe a dudy, ale každej ty marshally porovnával s jcm, takže všechny ohlasy negativní a přitom ty marshally a rolandy v porovnání slyšel málokdo :-).
Diskobarel

#100 Příspěvek od Diskobarel »

Djmikime je pravda, že na precision bassu se slamuje hůř než na jazzovou? Dneska jsme se o tom bavili po škole s jednim kamarádem. Já je v porovnání nikdy neměl...
pepin

#101 Příspěvek od pepin »

Diskobarel píše:Pánové a co akustická kytara, hrajete na ní někdo? Jestli ano řekněte na jakou já mám tuto: http://kytary.cz/washburn-wd7satb/HN113863/ od června, je to polomasiv nádhernej zvuk, struny držej, defaktro od začátku Srpna, kdy jsme se vrátili z dovolené, tak jsem ji neladil drží a drží. Pod stanem se samozřejmě ladit musela, to dřevo a kov se s teplotou roztahuje a stahuje. V kytarách jsem si nechal dát struny dolů, s 11 drnčí, ale s 12 už ne. Jediné mě co mě s souvislosti sní vadí, tak je to, že teď už je o 400kč levnější :D

http://www.seagullguitars.com/seagull_s6_original.html

ale přímo ten svuj typ jsem nenašel,jediný co píšou na ceduli je Mahogony ceder-vršek je cedr,spodek mahagon,ono je to už pár let,tak už asi ve výrobě ani není.
Diskobarel

#102 Příspěvek od Diskobarel »

a luby jsou taky mahagonové? Jinak jestli tvoje kytara vypadá podobně, tak t ji musim pochválit, člověk si to musí představit naživo, ta moje je na kytarách vyfocená mizerné, podle jejich fotky bych ji nikdy nekoupil, ale když jsem ji viděl na prodejně, tak nádhera metalickej lam což na těch fotkách vůbec neni vidět navíc ty barvy na tý fotce jsou tak vyblité...
Naposledy upravil(a) Diskobarel dne pát 20.01.2012 22:53, celkem upraveno 1 x.
pepin

#103 Příspěvek od pepin »

Diskobarel píše:a luby jsou taky mahagonové?

jo,luby jsou taky z mahagonu

.asi předloni jsem si koupil ještě jednu čínskou a musím uznat,že zase až tak uplně zásadní rozdíl ve zvuku není,teda v porovnání s cenou je spíš propastný rozdíl v ceně,onehdá byl v televizi rozhovor s českým výrobcem kytar na zakázku a zminoval se právě o tlaku z číny,že se opravdu už jedná o velice kvalitní výrobky v poměru k ceně,mě se paradoxně hned po prvnim týdnu u toho seagulla odlepilo žebro,zase jeden zářez,že zaplacení za značku nemusí nutně znamenat jistotu kvality.ale ví buh,co zažila,kupoval jsem ji těsně před vandrem a pár lidí ji ten víkend mělo v ruce.
Diskobarel

#104 Příspěvek od Diskobarel »

To mě říkat nemusíš to já moc dobře vím, ta moje washburnka je made in China a hraje skvěle. Když je aukustika prostě masiv, tak už tam jsou ty rozdíly velice malé, jedinej rozdíl je v tom, že u gibsonu zkoušejí každou kytaru ručně, takže zmetky nepustěj ven z továrny, kytara se prostě kupuje kus od kuso měl jsem v ruce kytaru za 20 000 co hrála dost blbě a pak kytaru celkem za 8000 a ta hrála skvěle...
pepin

#105 Příspěvek od pepin »

jo,to jsem časem taky pochopil,že není možný zahrát si u kámoše na kytaru a mazat koupit stejnou,aniž bys ji zkusil-nejlépe několik,tak pomáhají třeba žakum vybírat kytaru učitelé,alespon dříve to v liduškách tak fungovalo,pokud byl žák opravdu talentovaný a o ten zvuk opravdu šlo pomohl mu s výběrem daného kusu učitel.Já jsem si tenkrát vybral několik kytar,poprosil prodavače,aby na ně něco málo brnknul tak se zužil výběr a pak jsem to ještě sám zužil na dva typy-seagull ve smrku nebo v cedru s tím mi zase pomohl prodavač,prý že smrkovka se musí rozehrát,no tak na to já neměl čas,tak jsem vzal cedra :D

a tu čínskou jsem koupil od sousedky,kterou posedla asi po měsíci lepší dražší,vzhledem k tomu,že se osobně znala s prodavačem a vybírali,nebylo proč váhat.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“