Otrokovické históóórky
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- JosefSvejk
Re: Otrokovické históóórky
Co třeba nějaký ten zábavný park. Mě moja tchýňa nejvíc připomíná řetízkový kolotoč.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Toš je večer,důfal sem,že bude klidný víkend,přihrčal poslední autobus,a hadajte,kdo sa z něho přikulil?Kurňa,uhádli ste-tchýňa.Mám k vám kamarádi prosbu veliků,namáte pro mně někdo volnů maličků cimru?aji bych přespal v bůdě se psem,ale toš je tam kurňa samec jak sviňa,to bych asi nerozchodil.toš sa prosím rychle ozvete,rád přijedu.Ožerete mně,a já vám budu celý večer vykecávat ty svoje histórky.A pokum mi eště půčíte přítelkyňu enem tak na zahřátí,budu blahem kurňa bez sebe.Hlavně prosím rychle.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Jardátor píše:Toš je večer,důfal sem,že bude klidný víkend,přihrčal poslední autobus,a hadajte,kdo sa z něho přikulil?Kurňa,uhádli ste-tchýňa.Mám k vám kamarádi prosbu veliků,namáte pro mně někdo volnů maličků cimru?aji bych přespal v bůdě se psem,ale toš je tam kurňa samec jak sviňa,to bych asi nerozchodil.toš sa prosím rychle ozvete,rád přijedu.Ožerete mně,a já vám budu celý večer vykecávat ty svoje histórky.A pokum mi eště půčíte přítelkyňu enem tak na zahřátí,budu blahem kurňa bez sebe.Hlavně prosím rychle.
Aspoň budou zase nějaký historky
Ancistrus01 píše:Jardátor píše:Toš je večer,důfal sem,že bude klidný víkend,přihrčal poslední autobus,a hadajte,kdo sa z něho přikulil?Kurňa,uhádli ste-tchýňa.Mám k vám kamarádi prosbu veliků,namáte pro mně někdo volnů maličků cimru?aji bych přespal v bůdě se psem,ale toš je tam kurňa samec jak sviňa,to bych asi nerozchodil.toš sa prosím rychle ozvete,rád přijedu.Ožerete mně,a já vám budu celý večer vykecávat ty svoje histórky.A pokum mi eště půčíte přítelkyňu enem tak na zahřátí,budu blahem kurňa bez sebe.Hlavně prosím rychle.
Aspoň budou zase nějaký historky![]()
jinak upřímnou soustrast
![]()
Toš ti kurňa bývalý kamaráde děkuju za pomoc.babka sa už zase kůpe,tož ji do té vody hodím zapojený ten inrazářič,ať má tu vodu teplejšů.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Jardátor píše:Ancistrus01 píše:Aspoň budou zase nějaký historky![]()
jinak upřímnou soustrast
![]()
Toš ti kurňa bývalý kamaráde děkuju za pomoc.babka sa už zase kůpe,tož ji do té vody hodím zapojený ten inrazářič,ať má tu vodu teplejšů.
Naposledy upravil(a) Ancistrus01 dne pát 10.02.2012 20:08, celkem upraveno 1 x.
Daj tu tchýni ku temu psovi, či aj ten VEĽSAMEC sa jej bojí ?

robotmz píše:Daj tu tchýni ku temu psovi, či aj ten VEĽSAMEC sa jej bojí ?![]()
![]()
![]()
![]()
Toš kurňa nebójí,ale pes má jemný ten čuch,babce eště páchnů vlasy,jak sa fíkla tým aktivátorem,je to kurňa lovecký pes,nemože přijít o čuch.
- Diskobarel
Jardátor píše:robotmz píše:Daj tu tchýni ku temu psovi, či aj ten VEĽSAMEC sa jej bojí ?![]()
![]()
![]()
![]()
Toš kurňa nebójí,ale pes má jemný ten čuch,babce eště páchnů vlasy,jak sa fíkla tým aktivátorem,je to kurňa lovecký pes,nemože přijít o čuch.
No tak vem psa dovnitř ne?
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Vám sa to kurňa mudruje vy neřádi,dyž ju nemáte nakvartýrovanů v baráku.Včil sa kurňa babka zakůsla do 3.večeře.Eště zežere 2 poslední večeře a pude kurňa kysat.Tajně důfám,že neslupla moc tých nadýmadel,mráz je jak sviňa,větrat sa nemože,toš ráno kurňa volám ten Transgas ať si dojedů s nějakým zásobníkem pro plyn.Rači kurňa vypnu pojistky,ať neexplodujem.
Jardátor píše:Vám sa to kurňa mudruje vy neřádi,dyž ju nemáte nakvartýrovanů v baráku.Včil sa kurňa babka zakůsla do 3.večeře.Eště zežere 2 poslední večeře a pude kurňa kysat.Tajně důfám,že neslupla moc tých nadýmadel,mráz je jak sviňa,větrat sa nemože,toš ráno kurňa volám ten Transgas ať si dojedů s nějakým zásobníkem pro plyn.Rači kurňa vypnu pojistky,ať neexplodujem.
Loni kurňa v léťe sme babce nechali celů noc naplno otevříté okno,komáři létali jak naši poslanci do zahraničí,ale žádný z nich už kurňa ven navyletěl.Všeci padli za vlast,jak kurňa mužici za Lenina.Babka celů noc vypůšťala ty bojové plyny,oni kurňa furt vzmýšlajů jakési otravné látky,a babka to má dávno zmáknuté.vemu plynovů masku a budu to plnit do tých škatulí od Biolitu.Dyby sa to kurňa dalo zkapalnit,tož to prodávám jak repelent proti komárom a su kurňa za vodů.
Tchýňa už kurňa slupla poslední sůsto,už sa šůrá do kůpelny vyglančit ocelákem protézu.Před chvílů sem sa jí ptal,jestli to má svoje zuby,tož mi kurňa říkala:to víš že svoje ty barane,dnes je těžká doba,kdo ti kurňa zuby půčí?
Eště kurňa abych to uvedl na pravů míru s tema našema raťafákama.Mám to kurňa jak s tema éroplánama-1čokl,ten veliký,co u něho občas chrápu,je na ven,a toš ten druhý,ta čivava to je kurňa takový malý halový akrobat.Jak vypadá čivava,to asi všeci víte,ale toho venkovního asi kurňa popsat nedokážu.Letecků terminologijů bych to asi popsal,že to je kurňa kříženec gripena,čmeláka,trošku je tam aji té kurňa montgolfiéry,a frňák to kurňa má jak ta moja tchýňa.Ale abych ho kurňa enom nehaňal,je to vynikajůcí hlídač.Jak kurňa na večer zalehne a začne chrápat z té jeho bůdy sa linů celů noc zvuky,jak když sa nahazuje čmelák bez výfuka,a to sa kurňa žádný zloděj ani nepřiblíží.Už sme kvůli temu byli kurňa aji u starosty,že kurňa ať už ukončím ten vývoj teho nového hvězdicového dvůválca.Teď si kurňa připadám jak v Jurském parku,slyším mlaskání jak kurňa stádo dynosaurů v řepě,ale to sa tchyňa zase cpe jak poslanci v kantýně.Nevíte kurňa někdo,kde sa dajů kůpit letenky/samozrejmě bez zpátečky/na vzhlídkový let do teho vesmíra?Má mět jakési ty kulatiny,toš bych jakůsi korunu obětoval.Dyž mohl letět Remek,toš proč by kurňa baba nemohla?
- Diskobarel
Tak uteč semka :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rjgMb24wbhs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rjgMb24wbhs[/youtube]
- Diskobarel
Ježiš semka to je slovo
ta Anička má na mě špatnej vliv 
Toš kurňa chlapi mám k vám taký dotaz,je vás tu rádců jak v Pyšné princezně,toš sa chcem opýtať,jestli sa na teho Valentýna dává aji něco tchýňám?Mojí neco kůpím,to je jasné,šak sa pořád milujem jak pes s kočků,ale neví co s tůtchýňů.Chtělo by to lahvinku nějakého medikamentu od bolesti-třba nějaké to cyankáli.A musím sem eště hodit příhodu ze včerajška.Šel sem si veček kolem9.zakůřit před barák, naproti pře cestu tam kurňa cosi podivného ležalo v šáší.Opatrně se přistůpil blíž,a věřil sem,že budu moc slavný,protože podle zvuku,který to stvoření vyluzovalo sem byl přesvědčený,že už je to tady a přilrtěli ti mimizemšťani já su první,který to zjisti.Tož sem opatrně přistůpil blíž,a zjisti krutů pravdu,že je kamarád ožratý jak carský důstojník.Zlomený byl kurňa jak vzduchovka,vůbec sem ho nemohl poznat.Toš ho tam kurňa nenechám zmrznůt,hodil sem ho přes rameno jak pytel erteplí a nesl ho dom.Eště že je to kůsek,ale aji tak sem byl zedřený jak Nečasova sekretářka.Zazvonil sem a otevřela ta jeho rachejtla.Nebudu ju tu popisovat,ale moja tchýňa je podle ní Matka Tereza.jak ju kámoš zavětřil,toš sa kurňa hned probral a říká jí:Dé mu kurňa po čuni,on mňa ožral.Ta si mňa změřila jak na truhlu,a chystala sa mi jednu vypáliť.Naštěstí sem byl tychlejší a vzal sem roha.Zdálky sem potem pozoroval,jak ho kurňa drapla za skalp jak Vinetů Komanča a zatáhla ho do baráku.Dostat od ní ranu,toš su eště dnes na oběžné dráze.je to přesně tak,jak je to přísloví:Pro dobrotu na žebrotu!