N.H.L. Brno II
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
Re: N.H.L. Brno II
baui píše:Mimochodem, kucíí, dotaz... Nemáte někdo v zásobě 20 cm (případně 2x 10cm) uhlíkové tyčky 0,8mm, kterou byste mohli večer postrádat?
jo, mam, kdyz tak prosim vecer cca 30min pred halou zavolej, at to nalozim.
Co casy ? Herr Hallemeister, kdy dnes hala ? Kdy zitra skolka ?
Tak jsem si parádně zalítal se Zoomem a vůbec nevím jak jsem bez něj mohl žít
Jinak na cestě ve školce se strašně práší. Mám auto jako čuně, že bych s ním nemohl mezi lidi.
Zítra určitě půjdu, ale bude to blbý, protože má být přes 30° tak že půjdu co nejpozději, ale kolem osmé se už stmívá tak to vidím mezi 18.00 - 20.00 .
Zítra určitě půjdu, ale bude to blbý, protože má být přes 30° tak že půjdu co nejpozději, ale kolem osmé se už stmívá tak to vidím mezi 18.00 - 20.00 .
Tome C tičku 0,8 mám ve šroubárně.
Zítra se do Školky dostavím alespoň s 10modely
paveld píše:Tome C tičku 0,8 mám ve šroubárně.
Jedině že bys zavisel s vrtulníkem nad školkou a pak je všechny shodil dolů jinak nevím kam bys je do toho prdítka dal
Digis píše:paveld píše:Tome C tičku 0,8 mám ve šroubárně.
Jedině že bys zavisel s vrtulníkem nad školkou a pak je všechny shodil dolů jinak nevím kam bys je do toho prdítka dal
Můžu nabídnout něco málo užitečné nosnosti pod svým prdítkem
Tom
Tak jo, béřu Tě za slovo. To bude Digis čubrnět
Tome chceš zítra cestou do školky někde navagónovat ?
Tome chceš zítra cestou do školky někde navagónovat ?
To by bylo fajn, někde na 3/4 cesty
Kdyžtak domluvíme osobně.
Zbývá vyrobit rakev a nastavit špagátky na ocasní plochy....no, zázraky na počkání, nemožné do devíti hodin
Zbývá vyrobit rakev a nastavit špagátky na ocasní plochy....no, zázraky na počkání, nemožné do devíti hodin
Tom
Je teda dneska hala ?
Standa asi trucuje, že jsme mu neodpověděli na jeho dotaz na to další letadlo, bo se od té doby neozval.
Standa asi trucuje, že jsme mu neodpověděli na jeho dotaz na to další letadlo, bo se od té doby neozval.
Anebo paní Standová přišla na jeho hýření s rodinnými financemi
a Velký Passát má zaracha
a Velký Passát má zaracha
Právě jsem hovořil se Standou.
Ještě na plantážích ošetřuje marjánu.
Hala dnes od 22:00 
Ještě na plantážích ošetřuje marjánu.
Nevím, jak to bude s tou dnešní účastí. Začínám to vidět negativně...asi se stavím jen na pokec a zítra budu ve stavbě pokračovat 
Oprava: Dnes to vzdávám, není s čím lítat. Zítra s rozbřeskem startuju MHD a mažu pro dvě nová serva, ty Arrowy nestojí za nic. Omluvenku dodám ve školce

Oprava: Dnes to vzdávám, není s čím lítat. Zítra s rozbřeskem startuju MHD a mažu pro dvě nová serva, ty Arrowy nestojí za nic. Omluvenku dodám ve školce
Naposledy upravil(a) baui dne pát 17.08.2012 20:18, celkem upraveno 1 x.
Tom
baui píše:Nevím, jak to bude s tou dnešní účastí. Začínám to vidět negativně...asi se stavím jen na pokec a zítra budu ve stavbě pokračovat
Anebo to dostavíme v hale
baui píše:Nevím, jak to bude s tou dnešní účastí. Začínám to vidět negativně...asi se stavím jen na pokec a zítra budu ve stavbě pokračovat
Oprava: Dnes to vzdávám, není s čím lítat. Zítra s rozbřeskem startuju MHD a mažu pro dvě nová serva, ty Arrowy nestojí za nic. Omluvenku dodám ve školce![]()
Tome,škoda,mám pro tebe buchty.
DX6i----MINI TITAN e325,F/A -18 Hornet,EDGE 540t blue,Sbach 342 red/black,
Aha
Reichard má od 8hod.....
Reichard má od 8hod.....