Konec světa?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hunger

Re: Konec světa?

#91 Příspěvek od Hunger »

Zwobot píše:Nejhorší na tom je že když někde řekneš:"Nemám profil na Tlamoknize" je to jako kdyby jsi neexistoval.

Zwobote co jsi na zahradnické škole a rád si po škole ve škole vážíš na drahých chem váhách. Prosimtě neříkej nic o ztrátě soukromí jen protože jsou lidi na facebooku. Ty tady na model fóru o sobě prozrazuješ dost, nikdo z mých přátel by fcb nedal tolik informací, kolik jich an sebe prozrazuješ ty. Jsi stejný puberťák jako tvoje spolužačky jen máš svůj "fejsbůk" a dělat tady velkýho takovými proslovy to jen dokazuje. Víš nebýt fcb nepotkal bych nikoho ze starých spolužáků. Facebook není špatný je to normální prostředek jako skype, rcmania, telefon, email je jen na tobě s kým tam budeš komunikovat, co tam budeš řešit a co tam budeš dávat.
"Šmirgl to jistí!"
shake13

#92 Příspěvek od shake13 »

Ka chlapi, my tu riesime vaznu vec a vy sem tahate nejake ksichtoknihy. Prosim k teme ano :!: :mrgreen:
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Zwobot »

Nechci se tu hádat. Na to po dnešku nemám sílu ani náladu.
Činíme jak myslíme a následky svého počínání si neseme sami.
Sorry že tu tak píšu o svém vzdělávacím ústavu ale nás učí že na to máme být hrdí. A to jsme :D
Ano jsem puberťák jako všichni ostatní :) To uznávám :lol:
jardah62

#94 Příspěvek od jardah62 »

corona píše:
zero_ozero píše:Jaká ztráta soukromí? ....FB mám, ale stejně o mě ví každej prd. Svůj profil mám zabezpečenej a nikdo se o mě nedozví nic....

Zřejmě tu "techniku" užíváš méně obvyklým způsobem.
Asi tak 99% facebookářů, které znám, nic takového nedělá.

Jak jsem už níž napsal, na rozdíl od např. diskuzních fór nebo skypu či icq, fb defaultně vyžaduje heslo k poště, aby mohl nabízet (=vnucovat) kvanta lidí jako přátele - třeba i obchodníky a spamery. Kdo je "přítel", to fb nerozlišuje. Kamarádi, rodina, kolegové z práce, spolužáci, spolužáci mých dětí, modeláři, milenky - to je v defaultu vše na jedné úrovni. A takhle to 99% uživatelů používá. Vím, že fb se dá nastavit, aby tohle nějak rozlišoval a tím se zvedla ochrana soukromí, dokonce se dá účet na něm deaktivovat, ale téměř nikdo to nedělá a najít deaktivační políčko je nad síly běžného uživatele.
Takže ano, fb je jeden z hodně rozšířených komunikačních prostředků, účet tam mám, ale z mého hlediska defaultně nerespektuje minimální úroveň ochrany soukromí. Takže fb mám napíchnutý na paralelní mail a ten 1x za 2 měsíce an blok vygumuju(300 pozvánek za přátele a 100 mailů, že z těch 5ti lidí, co tam mám, někdo někam něco pověsil). Pokud někomu stojím za informaci, napíše mail nebo dá vědět přes diskuzní fóra.
Jardah
jardah62

#95 Příspěvek od jardah62 »

shake13 píše:Ka chlapi, my tu riesime vaznu vec a vy sem tahate nejake ksichtoknihy. Prosim k teme ano :!: :mrgreen:

Jakou vážnou věc? Jediné, co dokáže Zemi zničit je vnější kosmické těleso dostatečných rozměrů. A o tom by se už rok předem vědělo a teď by bylo po Slunci a Měsící nejjasnější objekt na obloze, viditelný i za dne. Další, ale už ne během jednoho dne celosvětově zničující by byla atomová válka. Na tu to v následujících dnech snad nevypadá. A všechno ostatní jsou lokální katastrofy vyvolané buď pozemskou přírodou nebo tvorem Homo ?Sapiens?.
Tak co "vážného" ještě řešit? Asi ten fb a sebezničující vlastnosti toho Homo (ne)Sapiense.
Jardah
shake13

#96 Příspěvek od shake13 »

Preco si myslis, ze keby sa mal svet v terajsej podobe skoncit, by musela byt nutne znicena zem? Staci ak vybuchne nejaka mega sopka a mame tu opet dobu ladovu.
MAX,Rival,BN-2 Islander
mhabr

#97 Příspěvek od mhabr »

Lidstvo je už zdegenerovaný dost - absence smyslu pro humor, natvrdlost, nepochopení ironie ...
jardah62

#98 Příspěvek od jardah62 »

shake13 píše:Preco si myslis, ze keby sa mal svet v terajsej podobe skoncit, by musela byt nutne znicena zem? Staci ak vybuchne nejaka mega sopka a mame tu opet dobu ladovu.

Ale ta (doba ledová) nepřijde ze dne na den. Takže není třeba se bát konkrétního datumu a je časový prostor pro to se na to připravit. A vlastní výbuch sopky (láva, sesuny zeminy,..) je z hlediska Země lokální problém.
Jardah
shake13

#99 Příspěvek od shake13 »

mhabr píše:Lidstvo je už zdegenerovaný dost - absence smyslu pro humor, natvrdlost, nepochopení ironie ...

Tak nejak. Mna osobne dost irituje, coho vsetkeho su ludia schopni preto, aby mali viac ako ti druhi. Hlavne tych vsemocnych penazi. Vid priklad tej cestarskej soli, alebo trebars aj toho metylu v alkohole. To chce skutocne uz nejake, ale poriadne ponaucenie.
MAX,Rival,BN-2 Islander
RedAce

#100 Příspěvek od RedAce »

Já třeba nechápu tuhle hroznou fobii ze "ztráty soukromi". Opravdu máte pocit, že by na vás FB vyzradil tak citlivé informace? Citlivější než dobrovolně sdělujete zde na foru apod. Pokud vám tak vadí, co všechno FB "defaultně vyžaduje", proč zcela defaultně vyžadujete po nováčcích na fóru, aby zveřejnili bydliště a dokonce se shodnete na tom, že by to mělo být povinné. O 90% uživatelů fóra se můžu dozvědět bez jakékoliv autorizace nesrovnatelně více informací, než vy z mého FB. Než kdokoliv z mého FB.
Kovboj

#101 Příspěvek od Kovboj »

Nevíte v kolik hodin má ten konec světa být?
Jsem z letošních Vánoc dost utahaný (v televizi sice pořád dokola říkají že je krize, ale podle počtu objednávek je to spíš naopak) tak abych věděl jestli má vůbec cenu jít v pátek do krámu nebo radši rovnou zůstal doma s rodinou :-)
Jardátor

#102 Příspěvek od Jardátor »

,Nevím,v kolik chodíš do práce,ale má to vypuknout v 7.00 hod.našeho času.A pokud vím,krám otevíráš až později.Za ty zákazníky buď rád,příští rok může bý hůř! :D :lol:
jardah62

#103 Příspěvek od jardah62 »

RedAce píše:Opravdu máte pocit, že by na vás FB vyzradil tak citlivé informace? Citlivější než dobrovolně sdělujete zde na foru apod. Pokud vám tak vadí, co všechno FB "defaultně vyžaduje", proč zcela defaultně vyžadujete po nováčcích na fóru, aby zveřejnili bydliště a dokonce se shodnete na tom, že by to mělo být povinné. O 90% uživatelů fóra se můžu dozvědět bez jakékoliv autorizace nesrovnatelně více informací, než vy z mého FB. Než kdokoliv z mého FB.

Za prvé a za poslední - informace na net o sobě říkáme sami a dobrovolně. Za mě, pokud dotyčný dodržuje pravidla slušné komunikace (neuráží, respektuje názory ostatních, omezí vulgarity,..) tak je mi buřt odkud je, jak je starý, kolik má přátel a nepřátel a mluví za něj to, co napíše do příspěvku. Pokud ode mne chce něco poslat, tak pak tu adresu samozřejmě chci - do privátního mailu jen mezi nás dva a ne veřejně pro všechny.
Jinak souhlas, čím víc přípěvků dotyčný namaluje, tím přesnější obrázek o něm se dá vysledovat.
Tak, a protože mám pocit, že krafu až moc, tak už budu jen "poslouchat" co říkají ostatní.
Jardah
corona

#104 Příspěvek od corona »

shake13 píše:....To chce skutocne uz nejake, ale poriadne ponaucenie.

Snad nějaký "....tytyty, to se nedělá?"

Riadne ponaučenie to chce od počátku existence lidstva, netřeba až ten "Methyl v Čechách".
mhabr

#105 Příspěvek od mhabr »

Zdá se, že konec světa nastal už dříve, v době, kdy přestaly platit fyzikální zákony a začaly se vyrábět první spotřebiče s účinností převyšující 100 procent.
http://www.gaprojekty.cz/montaz/dum/nov ... nance.html
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“