Microsoft Flight Simulator X
Pánové na stránkách: http://speed99.webhosting.klfree.net/class/witex/
se objevila verze Alcy pro FSX a taky Zlín Z137T. Doporučuji oba modely. Perfektní provedení a jsou free.
Na oplátku prosím o radu. FSX v WINXP mi chodí ok, ale když spustím tu samou hru (stejný adresář) z WIN7 chybí mi 3D kokpit a pohledy.
Díky
se objevila verze Alcy pro FSX a taky Zlín Z137T. Doporučuji oba modely. Perfektní provedení a jsou free.
Na oplátku prosím o radu. FSX v WINXP mi chodí ok, ale když spustím tu samou hru (stejný adresář) z WIN7 chybí mi 3D kokpit a pohledy.
Díky
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem nejaka fora o FSX o Win7 cetl a o takovych problemech se tam nikdo nezminoval. Nemuze to byt tim, ze to sice spustis z Win7, ale nemas to pro ne nainstalovane? Ja nevim jestli se FSX da spustit tak, ze ho jenom cely zkopirujes na jiny kompl (coz je ekvivalent toho zpustit ho z jineho OS)
a mas nainstalovany SP2 pripadne Acceleration?
a mas nainstalovany SP2 pripadne Acceleration?
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Mam nainstalovane oboje. Normalne se to ve W7 spusti bez chyb. Nainstalit mi to tam nejde hlasi to pri instalaci chyby kdyzto zacne instalit dx9. Neumim to obejit.
EDIT: Jo v XP mi pro zmenu praska zvuk
ale to jen na jedne zvukovce. Nikde jinde to nedela.
Dnesni poletani nad Kanadou

EDIT: Jo v XP mi pro zmenu praska zvuk
Dnesni poletani nad Kanadou

Naposledy upravil(a) Vigo dne stř 08.07.2009 20:30, celkem upraveno 4 x.
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, trochu to tady oživím
nemáte někdo náhodou link na scenerii mošnova?? na teto stránce toho je habaděj, ale mezi 61 listama se mi nechce hledat...pokud to nikdo nebude mít, tak mi stejně nic jinýcho nezbude...díky
nemáte někdo náhodou link na scenerii mošnova?? na teto stránce toho je habaděj, ale mezi 61 listama se mi nechce hledat...pokud to nikdo nebude mít, tak mi stejně nic jinýcho nezbude...díky
Joystick
Potrebuji poradit zkusennot s joystickem. Objednal jsem si FSX a zaroven si chci objednat joystick s force feedbackem. POkud existuje joystick, ktery je do cca 2000 Kc a mate ho nekdo overeny, ze vydrzi a umi forced feddback, je na nem plyn a smerovku ma na otocne rokojeti, tak prosim o radu. Jsem pravak a nemusim mit obosutranny joystick pro pripadneho levaka.
MS joystick se uz koupit neda a udajne byly tyto joysticky dobre: Microsoft SideWinder Force Feedback Pro
Na joysticky Saitek Cyborg EVO jsou bohuzel pomerne spatne recenze, co se tyka smerovky, ktera se po case ustali na vychylce 15-20stupnu a nelze to opravit.
Budu vdecny za jakoukoli radu.
MS joystick se uz koupit neda a udajne byly tyto joysticky dobre: Microsoft SideWinder Force Feedback Pro
Na joysticky Saitek Cyborg EVO jsou bohuzel pomerne spatne recenze, co se tyka smerovky, ktera se po case ustali na vychylce 15-20stupnu a nelze to opravit.
Budu vdecny za jakoukoli radu.
Re: Joystick
walter2 píše:Pedály dokoupím v další fázi pokud mě to chytne. Nyní bych primárně chtěl vybrat kvalitní joystick.
maličko off topic
ještě taky můžeš zkusit IL2 Sturmovik jestli tě to chytne
www.vwings.net
a jedno pěkné videjko z IL2 zde
http://www.youtube.com/watch?v=X_3nnjl5YTM
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Já mám joystic Genius metal strike FF a jsem s ním hodně spokojený, ale vůbec netuším, co je to "joystick s force feedbackem" ... Takže je docela možné, že mám obyčejnou sračku se kterou jsem spokojený jen proto, že jsem ještě nevyzkoušel lepší
Copa je to ten "joystick s force feedbackem"...?
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!