Jen taková perlička - jeden z čínských klonů AlexMOS z Goodluck mi právě asi před půl hodinou zlikvidoval řídicí jednotku. Už druhou. Stejný problém - blbě nastavený PID, v nějakém momentu se kamera rozkmitá a v tu chvíli gimbal pustí po drátech do mozku něco, co se procesoru velmi hrubě nelíbí - a tma, konečná, deska už jen topí. SP Racing F3 10DOF, deska je v tom sice na 100% nevinně, každopádně je i tak v hajzlu.
Poprvé jsem měl za to, že by to mohla bejt nějaká blbá náhoda a souhra okolností, bohužel teď jsem si to zopakoval

Jako na potvoru nemám procesor v šupleti (minule jsem ho měl, ale to byla ještě F103, skladovat F303 "navíc", no, nejsem milionář), vyměnit si ho zvládnu, ale u Farnella je nemají, čekají na dodávku, procesor za 170 + DPH + doprava. Děsně fajn. Já s tou quadrou na tu dovolenou snad neodjedu
Takže zbytek víkendu asi strávím demontáží stabilizační desky gimbalu, rozkmitáváním a měřením, jakéžeto věci se kde dějou.
Kurvadoprdelepráce, to se na to vykašlu!
Pardon, potřeboval jsem si ulevit. Hodně ulevit. Teď jdu na panáka.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...