Straight 1100 nové samokřídlo od ČEMECHU
Re: Straight 1100 nové samokřídlo od ČEMECHU
Svítí to parádně, múžež prosím to osvětlení trochu víc popsat? Ve stabilizátorech vidím LED pásky ale jak svítí ta plocha křídel?
Děkuji, Libor.
Děkuji, Libor.
Dogfighter,Twinstar,Elan,Pirát,MarabuXL,ArsenalVB10, Super Chipmunk ,Sea Fury, Kawasaki KI-61, P-51D
Já to mám na jednom svém letadle takto, myslím že to bude stejně řešené.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Ano, je to stejně řešené, potah je z 3mm EPP. celkem 3m LED pásků z HobbyKingu, napájeno přímo z pohonné 3S lipol. Viditelnost perfektní, pod letadlem vytvoří krásný osvětlený kruh. Na 1250mAh lipol létá i se svícením s rezervou 15min.
Děkuji, tak že to svítí skrze potah.
Libor
Libor
Dogfighter,Twinstar,Elan,Pirát,MarabuXL,ArsenalVB10, Super Chipmunk ,Sea Fury, Kawasaki KI-61, P-51D
Ano, to EPPčko tvoří deflektor a rozptyluje rovnoměrně světlo
Přesně tak, pásky mám normálně zalepené vteřiňákem a svítí dovnitř EPP
A ještě taková úsměvná událost když jsem dělal osvětlení. V jednu chvíli jsem měl hlavu hooodně zamotanou proč mě prostě červená a bílá po připájení k sobě podle polarity nesvítí najednou, ale vždy jen půlka!
Už jsem nad tím skoro zlomil hůl a hodil všechno do koše, až jsem náhodou skoro po dvou hodinách přišel na jádro pudla! Holt pan Wong neměl svůj den a udělal chybu....
Teď už se tomu směju
všimněte si označení polarity na obou páskách v místě spoje..... Obráceně označená polarita na červeném pásku.
Už jsem nad tím skoro zlomil hůl a hodil všechno do koše, až jsem náhodou skoro po dvou hodinách přišel na jádro pudla! Holt pan Wong neměl svůj den a udělal chybu....
Teď už se tomu směju