Dnes jsem si byl zalétat se starším kouskem a je to tedy přeborník v tichu. Přilepil jsem na křídlo kameru. Musím si zvětšit expa na křidélkách, strašně do toho hrabu!
Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz
TomasC píše:... Přilepil jsem na křídlo kameru...
To dost dlouho vypadalo, že poletíš pořád na plnej kotel. Jako s pyloňákemTomasC píše:Přilepil jsem na křídlo kameru ...
jyrry píše:Letěl jsi tedy jako nečlen SMČR?
TomasC píše: Nevím.
Ale je možné, že je to u mě. Mohl bych požádat někoho, kdo má Zero od 3dlabprint a používá PrusaSlicer 2.7.2. aby otevřel soubor A6M2 wing R1.3mf? Jestli se otevře bez informace o automatické opravě souboru.
A pokud bych si mohl opravdu přát, tak otevřít soubory A6M2 wing R1.3mf A6M2 wing R2.3mf A6M2 wing R3.3mf A6M2 wing R4.3mf
Zda je nějak modifikován tisk jen u R4. MOC díky.
zdzd píše:Nedalo mi to, a na jedno PC jsem nainstaloval starý PrusaSlicer v2.3.1 tedy z doby, kdy jsou originíl 3mf pro zero.
TomasC píše:Díky.
Zrovna si tisknu Huriccane a zase je to domakanější letadlo něž ZERO. Nicméně i tam je občas nějaká otevřená hrana. Ale modifikace se natáhne.
TomasC píše:Tak to jsme instinktivně kráčel podobnou cestou.
Díly trupu 1 a 2 jsem tiskl na Šířku extruze 0,45 mm a Násobič extruze 0,53. Přičemž normálně jedu na 0,42 mm a 0,50. Takže tam mám materiálu tak o 12% víc.
Křídlo jsem modifikoval, že mám dvojité perimetry až na 2 mm.
Díky za nápady.
Na zatahovák jsem koukal, ale nějak mě to nenadchlo. Přistání na břicho je OK. Úžasný nápad je šablona na ohýbání struny na podvozek.