HK 500 GT
- Kenny McCormick
zda sa ze si uz rozhodnuty.
Ako 99% takych, co tu dali podobnu otazku a chcu si len potvrdit svoj nazor. Vcelku to chapem, trieda 500 je predsa len o triedu vyssie.
Uz len jedna rada, pozri na ehirobo.com, je tam copterX500TT, drahsi o asi 25usd a skus o nom pohladat nieco na zahranicnych forach, tu o nom nic nieje. Teoreticky /skusenosti nemam/ by na tom mohol byt o nieco viac lepsie ako len o tych 25usd, co je zanedbatelne...
Ako 99% takych, co tu dali podobnu otazku a chcu si len potvrdit svoj nazor. Vcelku to chapem, trieda 500 je predsa len o triedu vyssie.
Uz len jedna rada, pozri na ehirobo.com, je tam copterX500TT, drahsi o asi 25usd a skus o nom pohladat nieco na zahranicnych forach, tu o nom nic nieje. Teoreticky /skusenosti nemam/ by na tom mohol byt o nieco viac lepsie ako len o tych 25usd, co je zanedbatelne...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
500-ka je lahsia na ucenie a drahsia na opravy. 450-ka je narocnejsia na zvladnutie, ale zasa lacnejsia na opravy. Co sa tyka klonov - teda HK alebo Copter, da sa s nimi zacat, ale je to zase narocnejsie na znalost mechaniky a funkcnosti heli. Original zlozis podla navodu a mozes lietat.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
nasiel som este jednu a to kupit trexa z model bazaru, . citujem: T rex -motor org setový,regler org setový,gyro align GP 780 ,serva nějaké obyčejné,přidám 2ks starších baterii lipo.přidám pár rotorových listu a zadní vrtulku,Cena za komplet 4000Kč.Byl ve vzduchu asi 15-20 minut pouze jsem se učil.Žádná havarie.Nemám na to nervy proto to prodávám
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Přátelé, mám malý problém. vrťas lítá pěkné, vše v pohodě, ale ocas lehce kmitá zleva doprava, ca o 2 cm, gyro je tam Spartan DS 760, servo Power HD a když nastavuji různě zisk gyra, bď to kmitá ve větších výchylkách (nízký zisk), nebo se toho mnoho nemění.
A už i nějak došly nápady, čím by to mohlo být. Ještě mám pocit, že kdy dám zatáčku, tak jako kdybych te vrťas do ní strkal, není to plynulé, ale takové nějaké násilné. 
Re: HK 500 GT
Zdravím všechny stejně postižené.Mám asi stupidní dotaz,ale potřeboval bych se ujistit,než zase něco rozflákám.Chci se zeptat,na délku páky serva(jak daleko má být našroubovaný kulák).U Trexe píšou 19,5 mm.Mám 500 pádlo a serva byla použitá a byly tam kuláky našroubované 13 mm.Ono mi to v začátcích nevadilo ale teras než se otočí přes rotor,tak je to tak na cigáro.Zdá se mi,že se ta cyklika nějak málo hejbá.
Pomozte prosím neumětelovi.Díky
Pomozte prosím neumětelovi.Díky
dac: Dej paky tak dlouhe, aby jsi pri swashmixu 70% mel na cyklice +-11°.
Pak uz doladis swashmixem v radiu, kolik ma byt stupnu na kloneni a klopeni.
Pak uz doladis swashmixem v radiu, kolik ma byt stupnu na kloneni a klopeni.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
kolaCZek píše:dac: Dej paky tak dlouhe, aby jsi pri swashmixu 70% mel na cyklice +-11°.
Aha. Bacha, aby Ti dotyčný za Tvoji radu "nepoděkoval"
Naposledy upravil(a) OPR dne pát 15.06.2012 21:06, celkem upraveno 1 x.