F45 - Vše o tomto vrtulníčku

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
milagros

Re: F45 - motorky

#901 Příspěvek od milagros »

tak sem taky odstridakoval svou F-45 a taky se nejprve roztoci zadni motor a az potom hlavni a hlavne se roztoci asi u 19%......
jinak sem nastavil THRO na 20% ale je jedno esi to nastvim na 5 nebo 95......je to porad stejny......co to ma vubec za funkci?
willypraha

#902 Příspěvek od willypraha »

zdravím kolegové.....i já se stal po colibri 4,5 majitelem F-45...a poslušnym procitanim fóra se snažím předcházet zbytečným otázkám...ale presto nějaké mám na zkušené štiky zdejšího rybníka...nemám účet u pay-palu...jak založit ve dvou větách prosím a než se tak stane...kde koupit ty krásné hliníkové chladiče,co mají někteří na zadních motorech?..moc se mi líbí...zatím vyrobím "plechovkovo-rybickovou plíškovou variantu" kterou sem tu našel...je potřeba podkládat cykliku bužírkovou metodou?..a co ty podložky pod listy...jsou přínosem?.....a ještě úplně jednoduchá a naivni otázka...nejdřív se vždy zapíná vysílačka,že?...a co to je "esc"?...plánuju koupit ten kit na stříďák u rckinga za 1500 a potřebuju vědět...jestli se pak něco ještě musí nastavit...je to můj druhý vrťas a během 4dnů čtení fóra,sem už objednal i dospělého 6chanel vrtulník "Blade mCP x2"....a simulátor "Phoenix"...zatím jen na ťěšení se pohledem a mazleni se před spaním...dám si Ho k srpnu k narozkam,ale chci Ho už doma...není tu někdo z Prahy s F45 nebo s jiným vrtasem s kým by šlo případně po sms,či třeba facebooku konzultovat nějaké postřehy a problémy?...předem děkuju...jinak bez vás "znalých" by jsme my začátečníci byly úplně mimo...dík za snahu a trpělivost s námi,co jsou absolutní amatéři...ať to lítá...a z každého pádu se poučit...díky za vás čas...
willypraha

#903 Příspěvek od willypraha »

tlavelza píše:Takhle se ti od Tops Toys rotor pomalu na 14% netočí,co? Bez úrazu. :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=FhXuZ2G6 ... e=youtu.be

...bože tohle musím komentovat...to jede jak motor na cirkulárce...to je masakr!!! Co? 8O :?: :(
Hansen

#904 Příspěvek od Hansen »

willypraha píše:zdravím kolegové.....i já se stal po colibri 4,5 majitelem F-45...a poslušnym procitanim fóra se snažím předcházet zbytečným otázkám...ale presto nějaké mám na zkušené štiky zdejšího rybníka...nemám účet u pay-palu...jak založit ve dvou větách prosím a než se tak stane...kde koupit ty krásné hliníkové chladiče,co mají někteří na zadních motorech?..moc se mi líbí...zatím vyrobím "plechovkovo-rybickovou plíškovou variantu" kterou sem tu našel...je potřeba podkládat cykliku bužírkovou metodou?..a co ty podložky pod listy...jsou přínosem?.....a ještě úplně jednoduchá a naivni otázka...nejdřív se vždy zapíná vysílačka,že?...a co to je "esc"?...plánuju koupit ten kit na stříďák u rckinga za 1500 a potřebuju vědět...jestli se pak něco ještě musí nastavit...je to můj druhý vrťas a během 4dnů čtení fóra,sem už objednal i dospělého 6chanel vrtulník "Blade mCP x2"....a simulátor "Phoenix"...zatím jen na ťěšení se pohledem a mazleni se před spaním...dám si Ho k srpnu k narozkam,ale chci Ho už doma...není tu někdo z Prahy s F45 nebo s jiným vrtasem s kým by šlo případně po sms,či třeba facebooku konzultovat nějaké postřehy a problémy?...předem děkuju...jinak bez vás "znalých" by jsme my začátečníci byly úplně mimo...dík za snahu a trpělivost s námi,co jsou absolutní amatéři...ať to lítá...a z každého pádu se poučit...díky za vás čas...

1. náhradní díly kupuju na http://www.banggood.com - jsou bezkonkurenčně nejlevnější, do 14 ti dnů to máš doma, chladiče jsem kupoval u nás,ale už si nevzpomenu u koho, ale tady je maj taky. Moje poslední koupě byly lyžiny ( dvoje za 99,- Kč)
2. www.paypal-europe.com na tomto odkazu tš to provede česky
3. já nejdřív zapínám Heli a až potom vysílačku
4. ke stříďáku potřebuješ ještě regulátor (ESC),ale to najdeš na tomto fóru co a jak
willypraha

#905 Příspěvek od willypraha »

thoroid píše:
tlavelza píše:Tady máš pár fotek úpravy rotorové hlavy. http://imgur.com/a/pexEx

díky skvělá práce

...nebyla by možnost,si nechat vyrobit od někoho takovou rotorovou hlavu?...zaplatil bych raději jednorázově víc a rád bych měl pokoj a soustředil se víc na létání...než rozborku a skládání...?!...co tlavelza...nešlo by to prosím? :wink:
corona

#906 Příspěvek od corona »

Hansen píše:..........
....

Nesmysl, špatný postup.
Hansen

#907 Příspěvek od Hansen »

corona píše:
Hansen píše:..........
....

Nesmysl, špatný postup.

Myslíš kvůli srovnání mem gyra? Akorát nechápu, když po zapnutí vysílače, dokud neprovedeš spárování, je ti k ničemu.
AJRimmer

#908 Příspěvek od AJRimmer »

2 willypraha :1. http://www.banggood.com/Wholesale-Esky- ... 51338.html chladič zadního motoru

2. Na sřídák od RC kinga se vy*er. Z hobbykingu seženeš všechno potřebné kolem 600kč i s poštovným a kdyby se náhodou něco pokazilo tak to vyměníš daleko jednodušeji než součástku z nějakýho setu. (ESC je regulátor otáček střídavého motoru, vede do něj napájení a řídící signál z desky a výstup jsou 3 kabely na zapojení do motoru)

3. jelikož sem taky před chvílí začínal tak rád poradím jestli chceš kdykoliv napiš sem nebo ti mužu dát odkaz na FCB, ale bohužel jsem z Brna

2 milagros: THRO nefunguje :)
Vidlák

#909 Příspěvek od Vidlák »

Ahoj,pokud chceš stříďák EH 200, tak ti můžu nabídnout celej vrťas na náhradní díly i s tímto střídavým motorkem. Montoval jsem ho tam v půlce ledna. K vrtulníku dám i novou baterku TURNIG 2000 mAh, novou hlavu, nový zadní motorek s převodovkou + listy. Ve vrtulníku je i střídavý regulátor, vrtulník normálně létá,má ale prasklý podvozek.Samozřejmě ho můžu předvést v letu. Prodávám ho proto, že příští týden mi přijde nový Mini titan.
willypraha

#910 Příspěvek od willypraha »

Vidlák píše:Ahoj,pokud chceš stříďák EH 200, tak ti můžu nabídnout celej vrťas na náhradní díly i s tímto střídavým motorkem. Montoval jsem ho tam v půlce ledna. K vrtulníku dám i novou baterku TURNIG 2000 mAh, novou hlavu, nový zadní motorek s převodovkou + listy. Ve vrtulníku je i střídavý regulátor, vrtulník normálně létá,má ale prasklý podvozek.Samozřejmě ho můžu předvést v letu. Prodávám ho proto, že příští týden mi přijde nový Mini titan.

....cena?...a číslo na mobil?...nebo klidně se spoj se mnou ty...moje číslo je 773500949 a nebo na facebooku "Willy Pavlík"...a rád si na face přidám kohokoliv,kdo má co
spolecnyho s vrtulnikama ...sem na face cca 10hodin denně...(v práci)... 8)
..a pro to založení paypalu..mi to ukazuje v anglině a nebo v azbuce...kolik stojí to vedení účtu u pay-palu?...nebo jak to funguje?
milagros

#911 Příspěvek od milagros »

na rc-levneji.cz sezenes vse co potrebujes na stridak a me to stalo 960 kc i s postou a mas to tady v CR...dodani do 2 dnu
milagros

#912 Příspěvek od milagros »

je tam motor EH 200+regl 18A+pastorek 10z
vse namontovat asi 3 hodky prace.....musel sem delat vetsi diru pro pastorek ale pak tu nekdo psal ze ho dal obracene...me to nenapadlo tak proto sem se s tim drbal tak dlouho......takze pastorek opacne a jen nasroubovat a zapojit........zadni motorek chladim tak ze sem odmontoval ten zadni plastovej kryt a upevnil tu druhou pulku jen izolackou a drzi to lip jak predtim a lip se to chladi,jinak misto pruzinky ja pouzivam gumicku ktera je uchycena mezi tou ciklikou a ramem a vytvari stejny efekt jako pruzinka a je to purava na 10 vterin a funguje to a listy mam taky vybaveny pohlozkama cca 0,3 mm ale esi je to rozdil nebo ne to fakt nevim......
AJRimmer

#913 Příspěvek od AJRimmer »

milagros píše:je tam motor EH 200+regl 18A+pastorek 10z
vse namontovat asi 3 hodky prace.....musel sem delat vetsi diru pro pastorek ale pak tu nekdo psal ze ho dal obracene...me to nenapadlo tak proto sem se s tim drbal tak dlouho...

No pokud máš ten klasickej šroubovací pastorek z HK, tak ten se zase musí zkrátit jinak je totiž ta hřídelka z EH200 krátká, takže ono by to drbání časově vyšlo asi na stejno.
willypraha

#914 Příspěvek od willypraha »

...tak sem se dohodnul s "vidlákem" a koupil od něj celou F45 i se stridakem...asi nejlepší řešení...budu mít plno dílů a klid na lítání a opravy...to sem se tenhle týden celkem rozjel...v úterý mi přišla moje F45...ve středu sem manželce koupil koaxial ať litame doma spolu (litam doma s jednorotorem colibri...)...v pátek sem zadal objednávku na šestikanál Blade mCP X2 a dneska sem vzal další komplet F45...sakra..asi sem zavislej na kupování vrtulníků...a to sem s "Fkem" ani neletěl.... :-D
BorgMcz
Kontaktovat uživatele:

#915 Příspěvek od BorgMcz »

Tady už maj ten set na předělání o 9 dolarů levněji také už s poštovným.

http://www.banggood.com/Wholesale-Mjx-F ... 68310.html
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Zamčeno

Zpět na „Heli - začátečník“