DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gardenroute

Re: DJI0300 - DJI - F300 Phantom pokračování

#901 Příspěvek od gardenroute »

Marek_Km píše:...Sháním ty 9443 s DJI zámkem jako rezervní. Budu rád za jakýkoliv tip na koupi s rychlým doručením...Petře dík za foto i tu zkoušku vyvážení.
Kdybych Marku za 14 dní neodjížděl na Balkán, měl bych k dispozici svůj vyvážený rezervní set vrtulí 9443, ale bez něj bych raději nejezdil :?
Pokud to pomohlo, rádo se stalo... :)
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Marek_Km

#902 Příspěvek od Marek_Km »

To je jasné Petře, každý potřebuje rezervní. Škoda, že když už se mi stalo, co se mi stalo, že se to nestalo aspoň o měsíc dřív. Na Ebay je to všechno s dlouhým doručením, dost jich je na Aliexpresu s možností expresní pošty. Ale co jsem našel nejlevnější expresní, tak ta byla něco přes 20$. Kdyby to bylo za půlku, tak to dám. Ještě jsem psal do Telinku, tak uvidím, ale naděje tomu nedávám. Přinejhorším pojedu jen s náhradním párem, pokud něco neseženu. Za půl roku létání jsem ty náhradní nepotřeboval, ale víme, jak funguje zákon schválnosti.
Marek_Km

#903 Příspěvek od Marek_Km »

Update stavu: vrtule jsem tady sehnal, snad jsou to ty, co potřebuju a rozuměli jsme si. Co se týká Mobia, tak jsem trouba. Paměťovka byla plná, proto mi to nenahrávalo. Bylo mi divné, že třeba jednu fotku mi to uložilo, ale video ne. :roll: Amatérismus. Zkoušel jsem gimbal. Čidlo jsem jen přilepil páskou a připojil k baterce. Fungoval. Pořád si hraju s myšlenkou, že bych ubral motor a měl z něj jen jednoosý s možností tiltu. Ovšem nevím, co by na to elektronika gimbalu, když bych ten motor odpojil. Asi bych byl jediný, co by takovou věc provozoval. V původním stavu ho nechci. Těch 207 g jeho + Mobius je poznat, že nevezu. Na video by to nebylo. Osobně se mi líbí, když vidím náklony, ale malinko mi chybí to naklápění - tilt. Nehledě na to, že takhle je Pták skvěle ovladatelný a letové časy extra. Dilema no.
gardenroute

Dovoz 2800mAh 3S 25C pro DJI Phantom 1 z USA

#904 Příspěvek od gardenroute »

Chtěl bych objednat baterie 2800mAh 3S 25C DJI-Phantom with XT60 connector z USA :

- 2800 mAh
- velikost pro P1
- konektor pro P1
- Max Charge Rate 5C
- s AUW 1200 g letove casy 10-11 min (!), jen s chrániči vrtulí až 18 minut (!)

Testoval je Grandpa Jake na tomto videu na Y.T.

Chtěl bych koupit 2 ks, mám už dohodnutou nabídku od majitele i s dopravou UPS (pro LiPo je nyní dost drahá a exklusivní doprava jen s některými dopravci), ale aby se to zlevnilo, chtělo by to asi více kousků, nemá někdo taky zájem, aby se doprava trochu rozmělnila ? Když tak do SZ. Díky.
Aktualizace : uz nepiste do SZ, viz další prispevek

O baterii jsem podrobněji psal v příspěvku "Nová výkonná baterie pro P1"
Naposledy upravil(a) gardenroute dne stř 09.07.2014 14:39, celkem upraveno 1 x.
gardenroute

Nová DinogyLipos 2800mAh baterie pro P1

#905 Příspěvek od gardenroute »

Se zajmem o vyse uvedene nove 2800 baterie pro P1 se roztrhl pomerne velky zajem, chtěl jsem poprosit, uz se kdyz tak domlouvejte mezi sebou, ja uz je mam s jednim z Vas objednane.

Mark (Marknosedive@aol.com) z DinolyLipos umi poslat maxim. 4 ks najednou (je to tesne pod 4 Lbs limit pro LiPo baterie, a skoro zadna prepravka to nechat poslat !), a za ty 4 ks i s dopravou "USPS First Class Mail" chce 171 USD. Něco asi ještě na vypalne pro postu 120, ale i tak tak baterie vyjde na cca litr, coz není spatne. Plati se přes PayPal, objednat staci přes ten e-mail, Mark Vam posle vyzvu k uhrade na jeho PP ucet. Jednoduche a bezpecne.

Pokud budete objednávat, odkazte se na me (Peter from Czech Rep.), on uz bude vedet, a mozna Vam udela ještě lepsi cenu :D
Stejne tak, pokud budete mit někdo zajem o lokalizacni systém MarcoPolo pro vyhledani ztraceneho letadla (nepotrebuje ani GPS, ani GSM), mam také u výrobce slevu, jiz toho zde také jeden z Vas vyuzil :D

Dalsi info o teto baterii s Y.T. testem od GrandpaJake najdete tady ve vlakne.
ditri

#906 Příspěvek od ditri »

Kluci jen pro zajimavost mrknete na tuhle kameru. Cena 1700kc.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... source=EDM

Oproti Gopro neumi 60FPS při Full HD ale jinak za tu cenu je to parada. Je to klon SJ400. Tak kdyby nekdo z vas stejne jako ja odrovnal GoPRO můžete to zvážit!
Jo a ještě jeden detail vazi jen 58gramu s baterkou!
Petr_K
Kontaktovat uživatele:

#907 Příspěvek od Petr_K »

ditri píše:Kluci jen pro zajimavost mrknete na tuhle kameru. Cena 1700kc.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... source=EDM

Oproti Gopro neumi 60FPS při Full HD ale jinak za tu cenu je to parada. Je to klon SJ400. Tak kdyby nekdo z vas stejne jako ja odrovnal GoPRO můžete to zvážit!
Jo a ještě jeden detail vazi jen 58gramu s baterkou!

Myslím si, že to není klon, jen si tam nechali natisknout své logo a jedná o SJ4000 viz. eBay.
Kámoš si tu kameru koupil a tak příšerné video jsem ještě neviděl, buď má špatný kus, nebo nevím, ale to co jsem viděl bych rozhodně nechtěl. Ale videa na jůtůbu jsou z toho kolikrát v pohodě, tak nevím ...
Jinak pro toho kdo má phantoma s gimbalem, tak mu to je stejně k prdu, protože ten gimbal je vyvážený právě na GoPro 3, zvláště u gimbalu 2D se využívá zadní systémový konektor, který SJ4000 nemá. Možná by to šlo na gimbal 3D, ale když už si někdo koupí co má gimbal 3D, proč by si už nekoupil i kameru pro kterou to je předurčené :wink:
Marek_Km

#908 Příspěvek od Marek_Km »

- vrtule kopie 9443: podařilo se mi (do rezervy) ty čínské klony 9443 sehnat tady u jednoho velmi známého prodejce RC. Sice o malinko dráž, než z Číny (pochopitelně) a dražší o české poštovné, nicméně jsem na ně nemusel čekat kdoví jakou dobu (do dovolené bych je nejspíš neměl) a včera podáno, dnes dodáno. :D Měli na skladě 2 páry a teď jsou oba moje. V nabídce je ale nemají. Že je mají, jsem zjistil po dotazu emailem. Nebudu tady dělat zakázanou reklamu. Kdyby někdo sháněl taky ty samé, co já, tedy s DJI zámky v otvoru a chtěl je vzít tady, tak kontakt dám přes SZ.
- 2800 mAh aku: dejte pak vědět, jak jste spokojení. Já zůstávám u 3S2P :)
- kamery Turnigy: taky si myslím, že je to SJ4000, jen jinak pojmenovaná. Když mi ji kamarád ukazoval na netu, tak jsem si toho, že nemá 60FPS ve FullHD všiml jak první věci. Co se týká použití s gimbalem - musel by asi být jiný, než od DJI a musel by se doladit, případně by tu kameru pro použití s DJI gimbalem musel pravděpodobně dovážit závažím do hmotnosti GoPro.
michal78

#909 Příspěvek od michal78 »

Napájení Gopro přes USB je řešitelné asi pouze pomocí stabilizátoru 7805, možnost připájet káblíky přímo "někam" na desku asi není, že?
texmur

#910 Příspěvek od texmur »

nemáte prosím někdo šablonu na sluneční clonu na gopro na filmování v režimu medium?
chtěl bych si udělat jen takový "kšiltík" na odstínění vrtulí tak než začnu vymýšlet tvar....
našel jsem toto http://evolution3d.com/gopro3-sun-hood.asp a nebo toto http://www.shapeways.com/model/1988066/gopro-hero-3-lens-hood.html?modelId=1988066&materialId=25 podle mne je shapeways clona moc velká směrem dolů

chtěl bych něco takového:
Obrázek
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
texmur

#911 Příspěvek od texmur »

no ještě jsem našel tuto clonu vlastní výroby:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wyl_6E9QmZ4[/youtube]
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
crossfirej

#912 Příspěvek od crossfirej »

Cau, včera jsem testoval Phantom2 vision na dosah výšky a u 200 metrů (uplne kolmo nademnou) se opakovaně ztrácel signal RC a aktivovaval se FAIL SAFE , kdyz sem tedy přebíral ovladaní a klesal tak opakovaně se signal ztracel a přestal az u 150 m . Chtel jsem se Vas zeptat .. nemuze to byt spatne nastaveno, spatne zkalibrovano atd ? Bylo to na velmi prostornem miste bez paneláků a antenu vysilace sem zkousel do kazde polohy. Cekal jsem ze aspon 1x vyzkousim nejakych 250 - 299 metru. Baterie ve vysílači byly uplne nove VARTA Lithium Professional článek 1.5V, AA . Jeste to vyzkusim znovu nekde a take kolik vezme do dálky. V Phantom mam nejnovejsi sw a i kompletní kalibraci jsem dělal.
Coptera Traxxas Aton, Letadlo BETA 1400 .
JosefSvejk

#913 Příspěvek od JosefSvejk »

Máš na tom phantomovi vysílač FPV? Jaký má vysílací výkon?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
gardenroute

#914 Příspěvek od gardenroute »

JosefSvejk píše:Máš na tom phantomovi vysílač FPV? Jaký má vysílací výkon?
Myslím, ze psal, ze ma P VISION, takže otázka na nějaký FPV vysílač je nesmyslná. Vision ma svůj proprietární system přenosu obrazu na WiFi přenosovém 2.4 GHz pásmu do smartphone či tabletu, a RC ovládání ma na 5.8 GHz. Vision ma kvůli tomu o dost zkrácený dosah ovládání, myslim ze manuál mluví o 500 m...
gardenroute

#915 Příspěvek od gardenroute »

texmur píše:nemáte prosím někdo šablonu na sluneční clonu na gopro na filmování v režimu medium?
chtěl bych si udělat jen takový "kšiltík" na odstínění vrtulí tak než začnu vymýšlet tvar..
Mám Tome doma něco namalovaneho, co je pro toto odzkouseno, chtěl jsem to udělat z nějakého starého negativu, akorát porad nevím, jak to na ten objektiv pridelam. Az příjedu z chalupy, dam sem náčrtek. Rad bych to ještě tento týden poresil, ještě před odjezdem s Ptaakem do minových poli :-)
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“