Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Ago diky za nabidku na Tve letište a jak to vypada u te rudne jak velka plocha tam je.
JO JO JO-dá se tam v pohodě lítat a přistávat,
Mužeš mi popsat kudy se tam dostanu?
- Roman_rc.pilot
Jasne, taky by me to zajimalo. Rad bych se treba sesel s nejakymi piloty z Ostravy. Jsem z Opavy a letame u chvalikovic. Mam hurricana 1360mm
Muzeme se nekdy domluvit 
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Vrat se na vedlejší stránku tam je to popsáno.kudy.
OK. Už jsem si to našel na mapě. Zajedu se tam někdy podivat.
- Roman_rc.pilot
Jooo, uz jsem to nasel, pardoon
Asi bych prijel zaletat 
Jo nevite, jak to bude na te akci v dolnim benesove?
Jo nevite, jak to bude na te akci v dolnim benesove?
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Vice o akci v dolnim benešově najdeš na www.lkza.cz .
- Roman_rc.pilot
alonzo: Tam jsem nasel jen kdy a kde to je, zadne rozsirujici info. Jaci modelari tam budou, muzu si take zaletat apod... Nic takoveho tam neni 
Zaletat si nemužeš, je tam plakat na kterem je napsan program dne a taky jake letadla tam budou jsou tam aj fotky těch letadel a samozřejmně Martin šonka. Od 12-14 hod vystoupi mistni modelaři. 14-16 je hlavni program. Přijed se podivat.
Také zvažuji učast.
Jestli nas tam bude vice , tak se mužeme domluvit a sejit se na určenem mistě.
Hoši!dnes odpol.jsem vytáhl Sky surfra a paráda foukalo od Třebovic a docela dost, 8 min.start z letiště Jižní svahy.paráda
Hojte dnes. Nebudete někdo dnes na akci Model klub Orlová v Nové Vsi u Bohumína? "Létání bez hranic"? Ne? Tak dobře... 
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Hoj , takove akce se hlasi dřive . Jel bych ale určutě bych ještě nadychal. Tak přiště. Měj se.