peko.cz píše:Může mě někdo zodpovědně říct, kolik a jakých baterek si mám na zítra na ráno nabít a s čím mám jít lítat?
Viděl bych to spíš někam pod střechu, vypadá to na déšť a vítr v nárazech přes 8 m/s.
peko.cz píše:Může mě někdo zodpovědně říct, kolik a jakých baterek si mám na zítra na ráno nabít a s čím mám jít lítat?
paveld píše:To Uch : Budeš s námi zítra létat s velkým ?
Létám s Ládipukem
psena píše:Ja jsem tam cely odpoledne lital sam...jen na chvilku se otocil prtka, kteryho ale po ceste chytly zada, takze litat nemohl.
Omluvenej Error s mrd.ou a Digis s 250kou, s tema by to fakt dnes neslo
baui píše:Vítej v italském klubuDej vědět, až budeš chtít na reglu programovat governor, donesu ti kartu
paveld píše:Právě jsem objednal: Protose-kit s motorem, regulátorem a listy.
3x DS510
1x DS520
Bestii už mám a nyní jen řeším, zda to upatlat rovnou jako bezpádlo,
či to nejprve zkusit s bestií jako gyrem.
Názor členů Helimaniacs tuším
Digis píše:Bezpádlo kup hned, a kdo ti poradil to malý servo na ocas, to je omyl ne? Nebo jsi snad koupil Miniprotose?
Je vidět, že jsi neposlouchal, když Karel říkal co se má koupit na ocas, servo o třídu větší např. Savox 1290.Nebo Align DS610
paveld píše:Právě jsem objednal: Protose-kit s motorem, regulátorem a listy.
3x DS510
1x DS520
Bestii už mám a nyní jen řeším, zda to upatlat rovnou jako bezpádlo,
či to nejprve zkusit s bestií jako gyrem.
Názor členů Helimaniacs tuším
baui píše:Digis píše:Bezpádlo kup hned, a kdo ti poradil to malý servo na ocas, to je omyl ne? Nebo jsi snad koupil Miniprotose?
Je vidět, že jsi neposlouchal, když Karel říkal co se má koupit na ocas, servo o třídu větší např. Savox 1290.Nebo Align DS610
DS520 tam bude bohatě stačit, minimálně do chvíle, kdy ocas půjde skutečně pod zátěž (duhy, tic tocy apod). Na miniP funguje DS420 excelentně a DS520 je zhola k ničemu
Digis píše:baui píše:DS520 tam bude bohatě stačit, minimálně do chvíle, kdy ocas půjde skutečně pod zátěž (duhy, tic tocy apod). Na miniP funguje DS420 excelentně a DS520 je zhola k ničemu
Aha to jsem nevěděl, já jenom opakoval Karlovy rady, když jsem si kupoval Protose já.
psena píše:Kdyby radsi nekdo vzal to Logo 500 co je na modelbazaru, je uplne novy nepouzity..srazit cenu na 20 a sup domu.