Staifus píše:Nevíte někdo výrobce těchto velkých pyloňáků https://www.youtube.com/watch?v=HrZFLl8uPiU ? Nebo nějaké stránky věnované této kategorii F3S speeder? Zkoušel někdo něco podobného?
Zkoušel jsem něco podobného, ale v kombinaci klasického křídla ze speedfira (to co psal gray69, možná to bylo i letadlo od něj), rozflatroval jsem křídlo v noži, spíše pravou polovinu křídla. Rychlost byla celkem přijatelná, F5Déčku by v pohodě stíhal, ale flatr se ozval dříve než jsem ho zatáhnul u jedničky
Chtěl jsem pak od Petra Janků vyrobit křídlo bez klapek a pevnější, ale pak mě to opustilo, kompletní trup se mi tu ještě válí, kdyby si měl zájem.
Teď lítám ze Speedfirem 2 a jsem z něho unešen, jsem rád že mi Petr rozmluvil doublecarbon, letadlo je pěkně lehoučký a jeho rozpětí rychlosti je neuvěřitelné. Není to nějaká přemotorovaná divočina cca 5kW stoupání kolem 75m/s což je pro mě taková rychlost kterou poberu a dá se blbnout od 5 metrů nad zemí do 250 metrů, prostě kolem sebe.
F5D je samozřejmě rychlejší, je to divný, ale tam mi to zas tak nepříjde, nebo mi to letí pomalu