Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Caute, zrovna vyrazim na Padelky, kdyby se chtel nekdo pridat 
Nezmokl jsi Luky?stihl jsi dát baterku?
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
ago-56 píše:Nezmokl jsi Luky?stihl jsi dát baterku?
Jednu baterku jsem stihl, pak se začal zvedat vítr a naštěstí až jsem byl v autě tak začalo krapat
Hojte dnes. Doufám, že když se celý rok vymlouváme na práci se potkat, že se zítra uvidíme na letišti v Zábřehu (Dolní Benešov) na oslavě 90. let výročí založení letiště a hlavně: Šonka!
P.S.: z Poruby od Duhy můžu vzít do naplnění kapacity, parkovné je na každé auto na místě 100 Kč
Chci jet až na 12 hod., na modelářský program.
P.S.: z Poruby od Duhy můžu vzít do naplnění kapacity, parkovné je na každé auto na místě 100 Kč
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Caute, tak Vam predstavuju noveho letce Sebastiána, ktery se nam narodil. Uz ma schovanou vysilacku a letadlo 
Gratuluji chlape!
Gratuluji chlape!
Tož synku gratuluji. Jak dlouho jsi to stavěl a kdy bude prvni zalet. 
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Diky kluci. Stavel jsem ho 9 mesicu
a zalet bude az bude umet chodit
to bude litat 
Pánové!dal jsem baterku ze Sky Surfrem na mém letišti zhr.9min. a paráda.Jen ta kukuřice mi je až po ramena.ale dá se přistát a chvilku trvá najít éro.
Lukbi píše:Caute, tak Vam predstavuju noveho letce Sebastiána, ktery se nam narodil. Uz ma schovanou vysilacku a letadlo
Obrovská gratulace a zdravíčko všem! Je vidět, že když Pán Bůh dopustí, i motyka spustí
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
KUCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.při návratu z nákupu v Ostravě jsem se stavil u Františka v garáži,.. a dal na jeho letišti baterku s Funmanem paráda.
POZOR POZOR!Letiště Kaufland +Jižní svahy uzavřeny. kukuřice je na výšku 180cm a výš,.start a přistání jen na vlastní riziko.
Hojte dnes. Pojedete někdo podívat na modelářský kemp Hať? http://modelklubhat.blogspot.com/
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Tak co ogari byli jste v sobotu nebo nedeli na Bahnech?