Kovboj píše:Mimochodem, někdy to není až tak strašné. Objednávka pár drobností (ani elektronika nebo modely) z Dealextreme za asi 25 dolarů, z Číny to odešlo 14.5, pošta to doručila dnes bez jakéhokoliv doplatku a bez nutnosti cokoliv posílat na celnici.
Samozřejmě, že ne všechny zásilky jsou pozdrženy. Pokud by u každé vyžadovali doložení dokladů tak to by se doby nakonec protáhly obecně i na mnoho měsíců. Vždycky je to tedy věc jak jim co padne nebo nepadne do oka a jak už tady bylo nejednou zmíněno i malá zásilka s cenou pod 22 Eur může být pozdržena a vyžadovány k ní doklady.
Mě dnes taky dorazily dvě malé zásilky z HongKongu. Obě koupené na eBay a zaplacené přes PayPal dne 15.5.2011. U obou jsem platil v reálu cenu nižší než je DPH limit tj. pod 22 Eur. Prodejce z HongKongu navíc zcela svévolně uvedl v celní deklaraci na obou balících cenu nižší než byla skutečná cena zboží a ještě navíc u obou balíků v celní deklaraci označil Gift a přitom i kdyby uvedl cenu správnou tak by to bylo pořád pod 22 Eur. Nic takového jsem od něj nežádal a považuji to za "medvědí službu". Pokud by některý z těch dvou mých balíčků padl do oka celnímu úředníkovi tak mi to mohlo způsobit jen zbytečné zdržení zásilky a vyžádání dokladů za což bych u každé z nich nejspíš zaplatil i poplatek 96 Kč, ale naštěstí se to nestalo a obě zásilky prošly volně bez vyžádání dokladů i bez většího zdržení.
Zatím jsem tak nečinil, ale abych předešel případným zbytečným problémům tak budu do budoucna obecně při nákupech mimo EU bude-li to možné uvádět následující požadavky buď už rovnou do poznámek v rámci objednávky nebo ihned po zaplacení pošlu prodejci zprávu s těmito požadavky.
Please you for:
1) do not write any specification Gift in the customs declaration,
2) write specification actual sale price of goods in the customs declaration,
3) enclose in the package a invoice with prices of all each items of goods and also price of postage.
Například u nákupů na eBay můžete v případě nerespektování těchto zaslaných požadavků ze strany prodejce dát tomu konkrétnímu prodejci nižší nebo dokonce i negativní ohodnocení v rámci tzv. leave feedback.