psena píše:Tak beru zpet, nevsiml jsem si, ze je to padlovka.
No a?
psena píše:Tak beru zpet, nevsiml jsem si, ze je to padlovka.
paveld píše:DS520 na vrtulku jsem vybral z kolegy výše uvedených důvodů.
Než začnu (pokud začnu) zacházet s Protosem "tvrdě" , bude již zřejmě spousta dílů včetně serv dávno vyměněných. Proto jsem zvolil pro začátek o něco levnější variantu - nebudu mít ruce svázány finančními omezeními.
Až budu umět víc než takto osazený vrtulník, dojde ke změnám. Celkové náklady na pádlového Protose bez přijímače jsou 14 780Kč. Bezpádlová přestavba bude stát 850Kč. Tedy cena srovnatelná se základním Trex 500 supercombo.
Stejně postupuji se 450 a moje náklady od prosince na provoz jsou mizivé - asi 400Kč na náhradní díly + 1motor za 16USD. Celkem nelétáno dle cyklů téměř 80hod. Pravda postupuji pomaluPokouším se teprve o obrácené osmičky.
paveld píše:Zatím jsem navěsil plast. set. lupení, a až to doplním o orig hlavu a bude mě to poslouchat, dám dlouhé černé MS composit lupení jako Prtka.
settswat píše:a proc?
paveld píše:"THKrex" nastaven a v hangáru s extra drahýmy mantinely na ploše 5x5m uschopněn do provozu v hale a na DP.
S těmi listy se rozhodnu, až podle let. vlastností. Prý se to s těmi lopatami tolik neprosedá. Zatím mi to s ním moc nejde-omezený prostor
paveld píše:Čauky Passáte,
děkuji za zvadlo, ale tento pátek nemohu, mám děcka
![]()
Už máš MT opravený ?