Sab goblin 700
Re: Sab goblin 700
Panečku to je mazaný, už se na to těším.
- bayerische
Tome moc pěkný, jsi šikula
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
děkuji vážím si toho
No na Goblinovi to vypadá HOOOOODNĚ DOBŘE konečně to není takové... Ale o vzhled nejde. I když je to sakra lepší !!!!
Dělám to kvůli vylepšení funkce a udělání si radosti z něčeho nového
no nebudeme předbíhat. Uvidíme co teflon udělá za divy
hlavně ta lepší geometrie.. 
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
to: tomasvrx1 hodnotím jako strojař VYPADÁ fakt dobře!!! Já zatím ve velikosti 450 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes jsem udělal konečnou délku páčky. Foto je zatím bez pouzdra, aby jste viděli jaká je geometrie očko versusu táhlo.
Problémy se kterými se musíme poprat jsou. Povrch ve vnitřku ocasní trubky není hladký a Vy co máte Goblina doma, takvíte, že vniřní povrch trubky je dost hrbolatý a nerovný od laminování. Proto se někdo neobejde bez distančnípodložky pod první nebo druhý šroub. Výsledek je ale SUPER !!!! A už teď vím , že rozdíl bude neporovnatelný. Pouzdra na výrobu teprve čekají. Musí se uvolnit mašina od předešlé zakázky. Nu a Nějaká fotečka.
Tento kus na fotografii zatím neobsahuje:
- Kluzné pouzdro
-odlehčení ( zbytečná věc) Hmotnost páčky bez pouzdra 3.3g-s pouzdrem 4g ale bude to dizajnovka
-Povrchovou úpravu.
Zvláštnosti. První dvě našroubování šroubků M2,5 do kusu při použití originálních šroubů budou samojistná. Pak použít 100% Loctite
( použil bych ho stejně tak jako tak !!! Nikdy nevíte !!!
)
No a teď foto...
Problémy se kterými se musíme poprat jsou. Povrch ve vnitřku ocasní trubky není hladký a Vy co máte Goblina doma, takvíte, že vniřní povrch trubky je dost hrbolatý a nerovný od laminování. Proto se někdo neobejde bez distančnípodložky pod první nebo druhý šroub. Výsledek je ale SUPER !!!! A už teď vím , že rozdíl bude neporovnatelný. Pouzdra na výrobu teprve čekají. Musí se uvolnit mašina od předešlé zakázky. Nu a Nějaká fotečka.
Tento kus na fotografii zatím neobsahuje:
- Kluzné pouzdro
-odlehčení ( zbytečná věc) Hmotnost páčky bez pouzdra 3.3g-s pouzdrem 4g ale bude to dizajnovka
-Povrchovou úpravu.
Zvláštnosti. První dvě našroubování šroubků M2,5 do kusu při použití originálních šroubů budou samojistná. Pak použít 100% Loctite
No a teď foto...
Naposledy upravil(a) tomasvrx1 dne úte 11.12.2012 19:41, celkem upraveno 1 x.
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
deset znaků
Na tu tyčku přidej kovový váleček, jak to má třeba Rex 700. Bude se ti jinak časem odírat a ztenčovat, jak se to děje u Protose, který ho nemá.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Howking píše:Na tu tyčku přidej kovový váleček, jak to má třeba Rex 700. Bude se ti jinak časem odírat a ztenčovat, jak se to děje u Protose, který ho nemá.
Jukni a přečti si celou debatu ohledně tohoto vodítka.. Mrkni na předešlé stránky, tam se dozvíš a hlavně uvidíš, že tam bude teflonové pouzdro !!! bude to lepší než na T-Rexu 700 -550 ...!!
Naposledy upravil(a) tomasvrx1 dne úte 11.12.2012 20:01, celkem upraveno 1 x.
No on se ten uhlík nezdá, ale otírá se o vše. Vibruje to za letu totiž dost ostře do stran. Možná se to neotírá, ale otlouká. Protos má ve vodítku vevnitř taky nějakou vložku a nestačí to (já to vodítko dal prostě pryč, tyčka je krátká). U rexe jsem nechal jen jedno, ale ten kovový váleček tam nechal. Uvidíš sám časem. Třeba to bude dobrý, ale pro zichr bych to dlouhodobě sledoval.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Několik set letů s originál háčkem a žádně výrazné opotřebení se nekoná. Já bych se tím Tome netrápil.
Už se těším až to zkusím v letu.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
No jsem si téměř jisty že se to otlokat nebude
Hlavně tam bude taková vůle aby to nedrnčelo. musel by sividět jak moc se to dře v originálu. To by z toho táhla už nic nezbylo
Kdyby to mělo takovou degradační tendenci... U rexů tam je vůle snad půl a až milimetr rozdílu na průměru. zde bude 0,15mm a krátké vedení kvůli vychylování táhla . Tyto systémi uložení používáme na UL letadlech a stovky hodin bez závad.. Nepamatuji se že by jsme někdy něco opravovali
bude to bezproblémové 
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Několik set letů s originál háčkem a žádně výrazné opotřebení se nekoná. Já bych se tím Tome netrápil.
Taky mě to netrápí
Jenom kvůli tomu vodítku bych si goblina koupil, to je první věc , která se mi na něm líbí..
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:Jenom kvůli tomu vodítku bych si goblina koupil, to je první věc , která se mi na něm líbí..
No nepovídej
bavarianDemon 3X a 3SX
krtek2k píše:Jenom kvůli tomu vodítku bych si goblina koupil, to je první věc , která se mi na něm líbí..
A pouzil bys to pak na jake heli?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...