Phoenix RC
Re: PhoenixRC scenerie Smeťák.
Paráda - smeťák jako živý
Díky
T-Rex 450 PRO DFC / T-Rex 500 PRO DFC / Goblin 700 Competition
- vylizplech
Re: Phoenix RC
Zdravím,mám orig.phoenix verzi 2.0n a pokud jsi stáhnu phoenix creator 2.5.b,co mi ještě schází abych se dostal na verzi 4?,nějak se mi nedaří se posunout z verze 2.0n a nevím co s tím,díky za ochotu pomoct,už jednou jsem to řešil a nějak jsem to pozapoměl.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
- JosefSvejk
Phoenix creator není Phoenix RC
.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- vylizplech
JosefSvejk píše:Phoenix creator není Phoenix RC.
Tak to mi opravdu moc nepomohlo.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Phoenix před časem měl na stránkách update na verzi 4.K , pak ji stahul.
Jsem proti šíření nelegálního SW , v tomto případě jsem přesvědčen že pokud uživatel nebude mít originalní kabel s HW klíčem (což je identifice legálního uživatele ) tak SW stejně nebude fungovat a proto zde uvedu odkaz na to kde je možno soubor stahnout,
http://www.uloz.to/xxVMJMu2/phoenixrc-a ... update-exe
Tento soubor jsem tam neuložil já , jen jsem v GOOGLE použil původní název souboru který jsem si stáhnul a uložil v mém PC.
zajímá mě i to co si o legálnosti myslíte Vy 
Jsem proti šíření nelegálního SW , v tomto případě jsem přesvědčen že pokud uživatel nebude mít originalní kabel s HW klíčem (což je identifice legálního uživatele ) tak SW stejně nebude fungovat a proto zde uvedu odkaz na to kde je možno soubor stahnout,
http://www.uloz.to/xxVMJMu2/phoenixrc-a ... update-exe
Tento soubor jsem tam neuložil já , jen jsem v GOOGLE použil původní název souboru který jsem si stáhnul a uložil v mém PC.
- vylizplech
Diky za odkaz,jinak ja mam original,jenze mam problemy s bookem,takze budu muset nejdrive koupit novy notebook a az potom zkusim znovu instalovat.
Paranormálny jav s RF G5
Caute.Je nejake racionalne vysvetlenie pre nasledujucu skutocnost?Mam Futabu T8FG a simulator RF G5.Ked cvaknem throttle hold tak heli samozrejme vypne motor a stoji na zemy.V momente ak pustim TX oboma rukami,tak sa zacnu hybat listy aj vrtulka ako ked hybem packami a dokonca sa aj roztoci motor i ked mam na TX cvaknuty throttle hold.V momente ako nahle chytim oboma rukami znova TX, tak to cele prestane a chova sa ako ma.Opakuje sa to dokola,pustim z ruk Tx a heli v sime ozije.Stretli ste sa uz s tymto javom?
Tuhle hmatovou funkci ti budou závidět majitelé vysílačů Duplex
páč jeto jediné co nedokáže.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
Blbý začátečnický dotaz - bude mi fungovat s TX9? Myšleno to, že tam nejsou žádné jiné úblby, než potřeba dopájet jednokilový odpor do vysílače 
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Odpovím si sám - stačí dopájet odpor alespoň 820 Ohm (tedy, 808 Ohm po změření) do rádia. Místa je tam spousta.
Druhý postřeh - HW klíč je citlivý na připojení k USB. Ani z napájeného hubu nechce pracovat, vyžaduje port na počítači.
Resumé - myslím, že o zábavu na dlouhé zimní večery mám postaráno, třeba se konečně naučím lítat s něčím, co nemá vrtule nahoře, ale vepředu
Druhý postřeh - HW klíč je citlivý na připojení k USB. Ani z napájeného hubu nechce pracovat, vyžaduje port na počítači.
Resumé - myslím, že o zábavu na dlouhé zimní večery mám postaráno, třeba se konečně naučím lítat s něčím, co nemá vrtule nahoře, ale vepředu
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Dobrá práce, chlape! Dík.
Mohl bys, prosím, udělat nějaký mikronávod, jak na to? Zkusil bych udělat Vrchlabí.
Mohl bys, prosím, udělat nějaký mikronávod, jak na to? Zkusil bych udělat Vrchlabí.
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Tady jsem napsal základní postup a nástroje: viewtopic.php?f=17&t=52079&hilit=scen%C3%A9rie+%C4%8Destlice
DX7
DX7
-
painkiller
Super, taky tam chodím
Díky!!
Elite (Va models),Alpha 139,Arcus E Advance na Turnigy 9XR+FrSKY - pozor, nebezpečí hloupých dotazů!
Re: PhoenixRC scenerie Čestlice.
Asi potřebuju nakopnout správným směrem - nafotím tři řady po 12 obrázcích s nějakým celkem slušným překrytím. V Huginu je poskládám - do jaké projekce? Ekvirektangulární, Mercatorovy, Thoby? A z výsledného obrázku nakrájet krychli? Je na to nějaký rozumnější nástroj, než PanoVR? Dík za postrčení správným směrem 
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
Re: PhoenixRC scenerie Čestlice.
Pokud máš široké sklo ten počet můžeš zredukovat
záleží jak dobře se fotky překrývají, budeš muset vyzkoušet, osobně zbytečně nepřehánět 30% je tak maximum. Poskládej v Hugin do equirectangular v projekci. Vytvořit finální panorama není jednoduché
třeba oblohu jsem musel skládat vždy ručně po obrázku a přesně vložit na příslušné místo. Jinak nástrojů nasekání do kostky bude spousty, já zvolil PanoVR pro snadné ovládání a dobrý výsledek.
DX7
DX7