Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Já zajdu též i když jsem byl dnes kolem deváté. Jetě teď mám problémy se srdcem. Trošku jsem se rozvášnil a to foukalo přes 5m/s. Skoro mi uletěl. Volal jsem" Pseno pomoc ". Nikde nikdo. Tak jsem si musel poradit sám. Dobře to dopadlo ale musel jsem vyhulit dvě cigarety naráz. Říkám si, je mi to zapotřebí ? Jednou mě z toho klepne ! Takový nervy !
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Zastavím se na letišti mezi pátou a šestou, chci v klidu pověsit 600, jsem hrozně utahanej z práce, ale nedá mi to 
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Takovy epesni pocasicko a ja mohu jen pit kafe a cucet z okna. Dnes asi zazimuji i ty 6-ti clanky pro 550-satku. Nevypada to,ze bych letos jeste zavisel. Vezmu klukovi draka a prijedu se za vami alespon podivat.
To Digis:
Uz jsem ti situaci popisoval a nechci to tady na foru nikterak ventilovat. Zkratka to vypada na delsi dobu.
To Digis:
Uz jsem ti situaci popisoval a nechci to tady na foru nikterak ventilovat. Zkratka to vypada na delsi dobu.
Penax píše:Takovy epesni pocasicko a ja mohu jen pit kafe a cucet z okna. Dnes asi zazimuji i ty 6-ti clanky pro 550-satku. Nevypada to,ze bych letos jeste zavisel. Vezmu klukovi draka a prijedu se za vami alespon podivat.
To Digis:
OK. Myslel jsem, že je něco novýho.
to Digis-Takový poloosmičky. Létat v takovým větru na " normal" nic moc.Takže když se začal v zatáčce propadat , hodně jsem mu přidal. Pak fouklo ještě víc a najednou byl fuč. Seběhlo se to tak rychle, že si skoro nic nepamatuju.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:to Digis-Takový poloosmičky. Létat v takovým větru na " normal" nic moc.Takže když se začal v zatáčce propadat , hodně jsem mu přidal. Pak fouklo ještě víc a najednou byl fuč. Seběhlo se to tak rychle, že si skoro nic nepamatuju.
... a proto jsou lepší větší stroje! Jednak je hned tak něco neodfoukne a taky jsou vidět na velkou dálku!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
prtka píše:Jste všichni našeptávačiHlavně ti co mají velké stroje . Ještě že je zima za dveřmi. Letos to nestihnu.
To já už mám jasno
Jasný, až s tím trochu polítám tak o tom něco napíšu a dáme to na stránky. Momentálně mám docela dobrý pocit, velice dobrá ovladatelnost, teda při visu a pohybu jen tak do stran,( víc jsem dneska nezkusil) velice stabilní-prakticky na místě bez řízení, na kolektiv příjemě rychlá reakce. Měřené otáčky byly na zemi 1920, trochu tomu plaval ocas- vyřešeno zvýšením zisku gyra. Při prudkém přidání kolektivu ocas ujede doleva cca 15 stupňů a pak to gyro srovná. Je to příliš pomalým servem na vrtulce, vyměním zítra. Další dojmy přibudou doufám o víkendu 
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH píše:Jasný, až s tím trochu polítám tak o tom něco napíšu a dáme to na stránky. Momentálně mám docela dobrý pocit, velice dobrá ovladatelnost, teda při visu a pohybu jen tak do stran,( víc jsem dneska nezkusil) velice stabilní-prakticky na místě bez řízení, na kolektiv příjemě rychlá reakce. Měřené otáčky byly na zemi 1920, trochu tomu plaval ocas- vyřešeno zvýšením zisku gyra. Při prudkém přidání kolektivu ocas ujede doleva cca 15 stupňů a pak to gyro srovná. Je to příliš pomalým servem na vrtulce, vyměním zítra. Další dojmy přibudou doufám o víkendu
Super! Ono to visí! A asi i letí! Už se těším "na vlastní oči" o víkendu. Ten ocas se mi zdá na tom videu nějakej gumovej
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB