Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
prtka
Kontaktovat uživatele:

#976 Příspěvek od prtka »

Já zajdu též i když jsem byl dnes kolem deváté. Jetě teď mám problémy se srdcem. Trošku jsem se rozvášnil a to foukalo přes 5m/s. Skoro mi uletěl. Volal jsem" Pseno pomoc ". Nikde nikdo. Tak jsem si musel poradit sám. Dobře to dopadlo ale musel jsem vyhulit dvě cigarety naráz. Říkám si, je mi to zapotřebí ? Jednou mě z toho klepne ! Takový nervy !
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
UCH

#977 Příspěvek od UCH »

Zastavím se na letišti mezi pátou a šestou, chci v klidu pověsit 600, jsem hrozně utahanej z práce, ale nedá mi to :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Penax

#978 Příspěvek od Penax »

Takovy epesni pocasicko a ja mohu jen pit kafe a cucet z okna. Dnes asi zazimuji i ty 6-ti clanky pro 550-satku. Nevypada to,ze bych letos jeste zavisel. Vezmu klukovi draka a prijedu se za vami alespon podivat.
To Digis:
Uz jsem ti situaci popisoval a nechci to tady na foru nikterak ventilovat. Zkratka to vypada na delsi dobu.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#979 Příspěvek od Digis »

Penax píše:Takovy epesni pocasicko a ja mohu jen pit kafe a cucet z okna. Dnes asi zazimuji i ty 6-ti clanky pro 550-satku. Nevypada to,ze bych letos jeste zavisel. Vezmu klukovi draka a prijedu se za vami alespon podivat.
To Digis:
Uz jsem ti situaci popisoval a nechci to tady na foru nikterak ventilovat. Zkratka to vypada na delsi dobu.

OK. Myslel jsem, že je něco novýho.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#980 Příspěvek od Digis »

prtka píše:Trošku jsem se rozvášnil a to foukalo přes 5m/s. Skoro mi uletěl. !

Co to? Lítal jsi osmičky a nebo čumákem k sobě :)
prtka
Kontaktovat uživatele:

#981 Příspěvek od prtka »

to Digis-Takový poloosmičky. Létat v takovým větru na " normal" nic moc.Takže když se začal v zatáčce propadat , hodně jsem mu přidal. Pak fouklo ještě víc a najednou byl fuč. Seběhlo se to tak rychle, že si skoro nic nepamatuju.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
peko.cz

#982 Příspěvek od peko.cz »

prtka píše:to Digis-Takový poloosmičky. Létat v takovým větru na " normal" nic moc.Takže když se začal v zatáčce propadat , hodně jsem mu přidal. Pak fouklo ještě víc a najednou byl fuč. Seběhlo se to tak rychle, že si skoro nic nepamatuju.

... a proto jsou lepší větší stroje! Jednak je hned tak něco neodfoukne a taky jsou vidět na velkou dálku!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
prtka
Kontaktovat uživatele:

#983 Příspěvek od prtka »

Jste všichni našeptávači :D Hlavně ti co mají velké stroje . Ještě že je zima za dveřmi. Letos to nestihnu.

Futaba
Penax

#984 Příspěvek od Penax »

To Prtka:
Honem,honem jsem dej odkaz na to video.Prijel jsem pozde a chci videt jak si vedla Uchova HK 600GT ve vzduchu.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#985 Příspěvek od prtka »

http://www.youtube.com/watch?v=xKytKs15KKQ

Kvalita mizerná. Oni to snad ještě zkomprimovali.

Futaba
Digis
Kontaktovat uživatele:

#986 Příspěvek od Digis »

prtka píše:Jste všichni našeptávači :D Hlavně ti co mají velké stroje . Ještě že je zima za dveřmi. Letos to nestihnu.

To já už mám jasno :) Po týdenním usilovným přemýšlení a ptaní jsem se rozhodl že můj hlavní stroj bude T-REX 500, zlatej střed, jen co se zbavím jedné 450. Jednu menší "bazarovku" si nechám jen jako záložku, ale lítat budu s 500. Chci jeden perfektní novej stroj na lítání a kdybych si koupil 600 tak si s ním zalítnu jen ve svátek. A jak se znám stejně bych si oblíbil jednu mašinu i kdybych jich měl 5, lítal bych s ní.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#987 Příspěvek od Digis »

prtka píše:http://www.youtube.com/watch?v=xKytKs15KKQ

Kvalita mizerná. Oni to snad ještě zkomprimovali.

To se vždycky prožene na youtube přes nějakej komprimátor, , musí trošku zmenšit velikost jinak by potřebovali podstatně víc diskovýho prostoru.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#988 Příspěvek od Digis »

UCHU: tak jak dopadla premiéra, co tvoje pocity. Rád bych, kdybys to pak shrnul do nějakýho článku i s fotkama :wink:

Koukám, že si tady docela sám pokecám :lol:
UCH

#989 Příspěvek od UCH »

Jasný, až s tím trochu polítám tak o tom něco napíšu a dáme to na stránky. Momentálně mám docela dobrý pocit, velice dobrá ovladatelnost, teda při visu a pohybu jen tak do stran,( víc jsem dneska nezkusil) velice stabilní-prakticky na místě bez řízení, na kolektiv příjemě rychlá reakce. Měřené otáčky byly na zemi 1920, trochu tomu plaval ocas- vyřešeno zvýšením zisku gyra. Při prudkém přidání kolektivu ocas ujede doleva cca 15 stupňů a pak to gyro srovná. Je to příliš pomalým servem na vrtulce, vyměním zítra. Další dojmy přibudou doufám o víkendu :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
peko.cz

#990 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše:Jasný, až s tím trochu polítám tak o tom něco napíšu a dáme to na stránky. Momentálně mám docela dobrý pocit, velice dobrá ovladatelnost, teda při visu a pohybu jen tak do stran,( víc jsem dneska nezkusil) velice stabilní-prakticky na místě bez řízení, na kolektiv příjemě rychlá reakce. Měřené otáčky byly na zemi 1920, trochu tomu plaval ocas- vyřešeno zvýšením zisku gyra. Při prudkém přidání kolektivu ocas ujede doleva cca 15 stupňů a pak to gyro srovná. Je to příliš pomalým servem na vrtulce, vyměním zítra. Další dojmy přibudou doufám o víkendu :D

Super! Ono to visí! A asi i letí! Už se těším "na vlastní oči" o víkendu. Ten ocas se mi zdá na tom videu nějakej gumovej :o Ani se to snad moc neklepe, že? Jaký máš listy na vrtulce? (délka) Ten ujíždějící ocas může být i tím ... Nebo taky moc velkým náběhem listů. Máš tam +-11 stupňů nebo více? Na obou větší heli mám na vrtulce Savox 1290MG = naprostá spokojenost (skvělý poměr cena/výkon). Ale nezapomínal bych že to je HK a hodně dobře bych zkontroloval po dnešním zalítnutí všechny šroubky/spoje/ložiska/táhla/očka. Ale jinak Supeeer! Za ty prachy ... kolik to vlastně stálo?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Zamčeno

Zpět na „Kluby“