No já jsem litoval, že jsem před tím deštěm zdrhl. Předpověď byla, že bude pršet až do noci a když jsem se pak koukal na radar, tak se to ve čtyři vypršelo a pak už bylo krásně.
- to jsi udělal to nejlepší, co může helinář pro zdar věci udělat.[/quote]
Nezbává jen , než souhlasit s Howkingem.
A s tím děštěm. já odjížděl před půl 4 a pořád lilo. Ale před Ov se to už zase protrhalo a bylo fajn. Tak jsem polítal aspoň v práci. Teď jsem dal poslední baterku. Ale ještě pořád nabíjím , takže není všemu konec pro dnešní večer.
Pro začátek Ti budou stačit ty dvě velké , co na tebe koukají z přední části ( plyn a cyklika ) a jedna malá - Throttle To když budeš padat , tak aby jsi mohl odpojit motor a zachránil alespoň hlavní kolečko Takže se dobře podívej, kde ji soudruzi čínští dali a měj na ni neustále jeden prstík
Nebo spíš si ji dej tak aby jsi ji měl hnedka po ruce, já jsem si u vysílačky páčky přehazoval tak dlouho než mi to vyhovovalo abych autorotaci zvládal cvakat prakticky okamžitě jak je potřeba. Ale nevím jestli to u DX6 jde. I když mohlo by pokud ji rozebereš tak uvnitř přeházet konektory.
ty to máš bez přijímače ??? Na DX6i je celkem dobře přístupný, je na pravé horní straně, ale záleží, jak dlouhé prsty máš. Já mám také DX6i a v pohodě mám na tom čudloňu prst celou dobu letu.
Tak pááááánové, než nám tady to naše vlákno umře úplně, jelikož tady píšeme snad jen tři lidičky, ( teď nám tady přispívá i TSISTERS ) tak jak to dneska vidite ??? Slezeme se konečně na DN ??? Pomalu si začínám myslet, že jste ty heliny prodaly a věnujete se jiným koníčkůůůůům :
jj mám ji bez přijímače,ten čudlík je tak jak říkáš .
Na dino se časem určitě přijedu na Vás juknout,ale až budu mít s čím jít do vzduchu.Z Walkerou si zatím vystačím na zahradě
Tsisters píše:No myslím,že než budu potřebovat vypínat motor ještě hodně vody uteče .Teď se musím juknout po nějakém slušném přijímači a pak po drakovi
Nečekej a nauč se to rovnou, zachraňuje to korunky při nehodě. Mně to už párkrát při pádu do trávy zachránilo celou 250tku, a jednou i 450 když se povolil šroubek zadního serva.
jelikož mám zítra denní 12-ku , přijedu jen na grilovačku. Tímto si zamlouvám jeden větší steak na 18:30h. Předem děkuji šéfkuchaři a vrchnímu rožniči za přípravu.