A JE TO V PRD...
Ráno 3 baterky úplně OK, odpoledne 4 baterka úplně OK.
Při páté baterce jsem to zvedl, ale mělo nízké otáčky, tak jsem přistál a regl pípal 3xkrátce = Temperature rise warning
Dal jsem pro jistotu další baterku a už se to neroztočilo a pípalo 6xkrátce = start up failed
PS: Divné bylo, že rotor byl nějaký zaseklý, pak povolil a šel volně a ještě 3x se zasekl, když jsem to rukou protáčel - nepřišel jsem na to proč? Pak už to šlo volně, ale motor neměl sílu to roztočit.
Jo a regl smrděl spáleně. Nejprve jsem myslel, že to byly ty nové kondíky, ale po výměně se nic nezměnilo a smrdí regl (ne kondíky).
Doma po rozebrání a resetu reglu (100% plynu) je to ve stavu, že se motor sám neroztočí. Když mu pomůžu, tak jede v pohodě do plných otáček. Jinak jen cuká a do 3s to přestane zkoušet a hodí chybovou hlášku - start up failed, což je logické.
Co myslíte, je to reglem nebo motorem? ... (myslím že reglem, protože po roztočení jede motor v pohodě, ale regl smrdí spáleně)
Mohl už být regl nějaký načatý? ... (ty předchozí resety viz. předch. stránky nebo odešel z jiného důvodu)
Nechápu, proč venku několikrát nešlo točit listy (hřídelí) a pak to povolilo a šlo. Teď to jede jak po másle.
EDIT: Jestli to nemohl třeba způsobovat nějak zaseklý motor - ale co by s ním mohlo být?
A to jsem byl tak nadšený ty první 4 baterky po výměně těch kondíků