N.H.L Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: N.H.L Brno III
Právě jsem i otevřel RCrevui.
Oproti loňskému roku v ní opravdu ubylo balastu z různých akcí a přibylo
článků o modelech.
J. Špatný tam má pěkou dvoustránku šikovných vylepšení
halových modelů. Viz vyztužení spojení křídla a páteře nebo "louskání"
C podélníku 0,5x3mm pomocí břitu nože.
Honzo, víc než dobréééé
Oproti loňskému roku v ní opravdu ubylo balastu z různých akcí a přibylo
článků o modelech.
J. Špatný tam má pěkou dvoustránku šikovných vylepšení
halových modelů. Viz vyztužení spojení křídla a páteře nebo "louskání"
C podélníku 0,5x3mm pomocí břitu nože.
Honzo, víc než dobréééé
Baui, čím bodeš nabíjet 
To abych si ji taky začal pořizovat...ale už takhle nestíhám číst ani RC Heli Pilota 
Zatím tou Hyperionkou, než se najde kupec. A pak pomalu upgrade na pořádnou strojovnu, buď Powerlab 8 a nebo nějaké Hyperion DUO
Už teď nevyužívám ani možností zdroje.
Zatím tou Hyperionkou, než se najde kupec. A pak pomalu upgrade na pořádnou strojovnu, buď Powerlab 8 a nebo nějaké Hyperion DUO
Tom
- martin_bohac
Sim zapnut, kdo má zájem, nechť vstoupí 
Tož že mi tu schne ta Katka, tak už valim
Už se těším na vrtulky od PT model. Podvozek od něj vypadá kváfně
Už se těším na vrtulky od PT model. Podvozek od něj vypadá kváfně
Tom
Díky Pavle. Snad to někomu pomůže 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Honzo S Kluci říkaly ještě něco o umístnění baterie. Nemáš tofo , uch foto. Dík S 
HTC evo3d
Umístění baterie? No nepochybně měli pravdu!
Jen momentálně netuším jaké letadlo a v jakém kontextu máš na mysli
Napověz a všechno ti povím 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
tuším že Clik EVO . Ale nejsem si tak jist. Pavel nebo Tom to snad upřesní. S 
HTC evo3d
Na clikovi máme baterky zespodu těsně před servem křidélek na bočnici trupu, tady 
Ještě k nabíječkám: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html právě mi padlo do oka. Kdybych tomu věřil, tak si to objednám. Ale asi tomu nevěřím. 
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
@Baui: Krtecek je parada. Co to tam mas na balze za razitko, Rumcajze ?? Na to noseni malinkeho vetronka se tesim, jestli to myslis vazne, jak budes resit vypinani ? Budes litat s obema najednou ?
@HonzaS: to stipani 3x.5 uhliku jsem zkusil kdyz jsem robil maleho 55cm potvora - jde to, jen mi delalo trochu potize udrzet stejnou tloustku. Na jedne strane mi to vyslo tenci, na druhe tlustsi. U Reicharda meli pasek 8x0.15mm, to muze byt dobra alternativa, ale nevim, zda uz neni moc tenky ... Koupil jsem ho, ale zatim neni kam dat.
Rano jsme se sesli u zavory s Pavlem, po desti, teplo, krasne bezvetri, prvni baterka v Zoomovi XL super, druha GensAce taky ... az do okamziku, kdy vidim, ze z predku letadla neco leti k zemi. Nastesti se povedla nouzovka, i kdyz s podivuhodnym tezistem (a netrefil jsem zadne psi hovinko !), vysetrovani ukazalo, ze se rozlozil motor. Mam tam normalniho Turnigace SK3542-1000 se zadni motazi, nedavno jsem mu menil loziska a asi jsem tam spatne nacvakl segrovku, ktera brani "vycucnuti" rotoru ven, kdyz motor hodne zabere. S normalnima baterkama to magenty udrzi, ale ta Genska je tvrda jak ocel, takze se rotor i s vrtuli poroucel ven. Nastesti to vypada dobre, rotor byl jen od blata (ted jsem ho v praci vypucoval zubnim kartackem), osicka zda se rovna, vrtuli je doma zasobicka. A pak ze cloveka nemuze nic prekvapit.
@HonzaS: to stipani 3x.5 uhliku jsem zkusil kdyz jsem robil maleho 55cm potvora - jde to, jen mi delalo trochu potize udrzet stejnou tloustku. Na jedne strane mi to vyslo tenci, na druhe tlustsi. U Reicharda meli pasek 8x0.15mm, to muze byt dobra alternativa, ale nevim, zda uz neni moc tenky ... Koupil jsem ho, ale zatim neni kam dat.
Rano jsme se sesli u zavory s Pavlem, po desti, teplo, krasne bezvetri, prvni baterka v Zoomovi XL super, druha GensAce taky ... az do okamziku, kdy vidim, ze z predku letadla neco leti k zemi. Nastesti se povedla nouzovka, i kdyz s podivuhodnym tezistem (a netrefil jsem zadne psi hovinko !), vysetrovani ukazalo, ze se rozlozil motor. Mam tam normalniho Turnigace SK3542-1000 se zadni motazi, nedavno jsem mu menil loziska a asi jsem tam spatne nacvakl segrovku, ktera brani "vycucnuti" rotoru ven, kdyz motor hodne zabere. S normalnima baterkama to magenty udrzi, ale ta Genska je tvrda jak ocel, takze se rotor i s vrtuli poroucel ven. Nastesti to vypada dobre, rotor byl jen od blata (ted jsem ho v praci vypucoval zubnim kartackem), osicka zda se rovna, vrtuli je doma zasobicka. A pak ze cloveka nemuze nic prekvapit.
Dnes byl vůbec den nevhodný na létání-nic jsem nerozbil, ale málem....
Po roztočení Profouse se tento při kontrole před vzletem začal pokládat doprava...
Následovalo stažení plynu, vypnutí RX a další hokus - opět to samé...
Příčina ? V TX zůstal jako model pohrobek Protos s padly....
Sice ináč označený, ale hlava je hlava.... Už jsem ho smazal.
Pak už se Profous choval způsobně.
Pak se ZOOMem trénink Honzových 8 v nožáku a přemetů v nožáku, jakž takž.
No, a cestou zpět se mne pokusil eden nabob v mercedesu vytlačit
ze silnice...Asi se mu zdála 80km rychlost na tom půlkm. nízká
Po roztočení Profouse se tento při kontrole před vzletem začal pokládat doprava...
Následovalo stažení plynu, vypnutí RX a další hokus - opět to samé...
Příčina ? V TX zůstal jako model pohrobek Protos s padly....
Sice ináč označený, ale hlava je hlava.... Už jsem ho smazal.
Pak už se Profous choval způsobně.
Pak se ZOOMem trénink Honzových 8 v nožáku a přemetů v nožáku, jakž takž.
No, a cestou zpět se mne pokusil eden nabob v mercedesu vytlačit
ze silnice...Asi se mu zdála 80km rychlost na tom půlkm. nízká
ááá, Pavel zápasí s chybou ze stereotypu. Ty na Temelíně známe
Dobře že se nic nestalo. Já v sobotu viděl tohle, GT5.1 při prvním roztočení 90 heliny hrábla do křidélek. Heli naštěstí OK, v zemi díra jako kráva.
HonzaC: Ty uhlíky jsou jak kdy. Někdy to jde samo snadno, někdy to chce opravdu dávat pozor a opatrně, a snažit se to nějak usměrnit. dost záleží na tom, jestli máš OPRAVDU ostrý nůž - tupé hrozně utíkají.
HonzaC: Ty uhlíky jsou jak kdy. Někdy to jde samo snadno, někdy to chce opravdu dávat pozor a opatrně, a snažit se to nějak usměrnit. dost záleží na tom, jestli máš OPRAVDU ostrý nůž - tupé hrozně utíkají.