Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Stará Bělá:gregárkova ulice na konec kde je závora tu podjedeš je zvedlá a na konci už uvidíš plácek a 3 fury něčeho ale dá se startovat ze země.byl jsem tam ve čtvrtek,
Pánové. BIXLER 3 už je doma.paráda.udělám před letovou prípravu, a zítra vzhuru k nebesum.
Kolegové.dnes před 9.hod.dopoledne jsem v Polance za dozoru Františka.Š.zalétl Bixlera3, foukal mírný vítr dal jsem 3 baterky a vše dopadlo skvěle ,éro je v naprostém pořádku.
Pánové-v neděli mi dcera přiveze z Prahy letadlo Wilga 200 z EPP to bude polítáničko.dám vědět.
Tak hoši.inzerent mi napsal že dal přednost osobnímu předání.tak jsem smutný.a já se tak těšil
- Lukbi
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ze Ago zde vede monolog 
Tak čekame na obrazek Tve Wilgy 200. Pochlub se.
Ale není čím.ten pražák ho prodal jinému zájemci.tak dávám do kupy tu starší Wilgu po havárce.
Tak to je škoda, no jo pražak. Taky se mi to stalo s větroněm jak zjistil že jsem z moravy tak mi už ani neodpověděl. Ještě že těch špatnych modelařu je jen hrstka. Tak letu zdar. 
Zdarec, asi si po nejakem tom roku pauzy zajdu zalitat.
Kam mam zajit, kde se tedka da pristavat bez podvozku na nejaky rozumny povrch? Pokud chce nekdo kouknout, jak se me budou trepat ruce po te dobe, uvazuju o zitrku dopo.
Odesláno z mého PRA-LX1 a podpis odstraním
Odesláno z mého PRA-LX1 a podpis odstraním
Stačí zajít k Pneu Janda je to tam fajn.
[quote="Cita"]Zdarec, asi si po nejakem tom roku pauzy zajdu zalitat.
Kam mam zajit, kde se tedka da pristavat bez podvozku na nejaky rozumny povrch? Pokud chce nekdo kouknout, jak se me budou trepat ruce po te dobe, uvazuju o zitrku dopo.
Nazdar "Cito" navrátilče, konečně návrat ztraceného syna
Nazdar "Cito" navrátilče, konečně návrat ztraceného syna
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Doporučuji St.Bělá.paráda, přístávání také s podvozkem.
Ahoj tak jsme na tom stejně s tim litanim. Ja jsem si byl zalitat na polaneckych loukach. Je to po stejne trase jak na st. bělou. Tak letu zdar. 
- Roman_rc.pilot
ago-56 ma pravdu. Byl jsem tam jen jednou hostem a musim rict, ze docela fajn. Byl jsem tam s Hurricanem EPP a super.
Nicmene tento tyden dostal hurricane uplne novy hav.
Nicmene tento tyden dostal hurricane uplne novy hav.
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO