tak nic, letos litat uz nebudu
tak tu sedim nastvanej a koukam na idealni litaci pocasi ... no nic i to se stane ale dopadlo to lip nez kdyz bych ji rozmlatil ...
petrajksner píše:jsem na lítání nadrženej jako každej, ale plochu mám plnou sněhu nebo vody, po lítání o vánočních svátkách mi zarezli i šrouby v kuželu a Vipera jsem prochnal vrstvou sněhu, nic moc. Závidím vám pánové co máte suché louky
graup15 píše:Tak kdo byl dneska létat? Občas mi to hlava nebere, naprosto dokonalé zimní počasí. Bezvětří, sluníčko,4stC...a nikde ,nikdo:-(
Ale polétal jsem si parádně. Doladil Vikinga a prostě si jen tak pěkně polétal.
Milan Nes píše:já byl litat, ve vzduchu ale celkove cista nula, nastesti sem si umrelyho serva vsimnul pri predletovce, nechapu, bez varovani totalne umrelo ...
tak tu sedim nastvanej a koukam na idealni litaci pocasi ... no nic i to se stane ale dopadlo to lip nez kdyz bych ji rozmlatil ...
german píše:
U nas takisto nadherne pocasie, na letisku ladove pole - po pristatii doklz minimalne 10metrov..
Dzordzik píše:Milan Nes píše:já byl litat, ve vzduchu ale celkove cista nula, nastesti sem si umrelyho serva vsimnul pri predletovce, nechapu, bez varovani totalne umrelo ...
Tobě taky umřely serva ještě na zemi? A já že se to může stát jenom mě ... naštěstí jsem si toho taky všiml při předletove. Co a kde si měl za serva a čím je napájíš?
graup15 píše:german píše:
U nas takisto nadherne pocasie, na letisku ladove pole - po pristatii doklz minimalne 10metrov..
Co je to za krasavce na fotce?
german píše: