DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MarkAurel
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI Mavic

#991 Příspěvek od MarkAurel »

Pouzivam note5 a spokojnost, nebezia ti na pozadi appky ktore zatazuju system a vykon potom nestiha spracuvavat data v Go appke. Ja pouzivam BK Package Disabler na zastavenie appiek aj systemove bez nutnosti Rootnutia telefonu.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
Letajici cestmir

#992 Příspěvek od Letajici cestmir »

Zkusím ten dk disabler, ještě zkusím tablet taky od Samsungu jestli nebude mít lepší podporu a pak mám ještě brokovnici, třeba pomůze ta.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
rumzaisz

#993 Příspěvek od rumzaisz »

Chcel by som sa spýtať tu pilotov mavicu: na nemeckom fóre som čital, že pri niektorých posledných aktualizáciách softvéru sa neda lietať bez smartfónu, keď nemá pripojenie na internet. Je to tak? Dakujem.

Gesendet von meinem A0001 mit Tapatalk
...
Letajici cestmir

#994 Příspěvek od Letajici cestmir »

Mě osobně to lítá bez telefonu líp než s ním. Bohužel. Jen když točím i bez telefonu a na ovladači mi bliká "rec" tak na paměťovce nc není.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Fifa

#995 Příspěvek od Fifa »

rumzaisz píše:Chcel by som sa spýtať tu pilotov mavicu: na nemeckom fóre som čital, že pri niektorých posledných aktualizáciách softvéru sa neda lietať bez smartfónu, keď nemá pripojenie na internet. Je to tak? Dakujem.

Neni:
 For increased safety, the flight is restricted to a height of 30 m and distance of 50 m when not connected or
logged into the app during flight, including DJI GO 4 and all apps compatible with DJI aircraft.
Fifa

#996 Příspěvek od Fifa »

schebeck píše:Ahoj, tak jsem dle výše uvedené rady chtěl vypnout funkci videocache a v DJI GO 4 jsem to nikde nenašel. Klidně mi napište, že jsem dřevák, ale i s radou, díkes. A ještě jedna otázka: Dá se nějak zvýšit max. výška letu 120m od vysílačky? Možná vám moje dotazy přijdou stupidní, ale je to můj první d.ron ;-)

To prvni see vypina v general settings menu - letova obrazovka 3 tecky vpravo nahore
To druhe v settings copteru - tamtez, symbol coptery.
schebeck

#997 Příspěvek od schebeck »

Fifa píše:To prvni see vypina v general settings menu - letova obrazovka 3 tecky vpravo nahore
To druhe v settings copteru - tamtez, symbol coptery.

Díky
Letajici cestmir

#998 Příspěvek od Letajici cestmir »

Zdarec, nemůžu najít které telefony podporuje mavic pro. Vím že jsem lama, ale fakt to nemůžu najít.
Fafa999

#999 Příspěvek od Fafa999 »

Asi to bude tím že hledáš podporu pro mavic, musíš hledat podporu pro DJI Go aplikaci.
Ale i na stránce DJI mavic to najdeš dole v odstavci "APP / LIVE VIEW" (ten nadpis je tam 2x tak v tom druhém)
http://www.dji.com/mavic/info#downloads

nebo třeba tady
http://www.phantomhelp.com/Tips/18/best-tabletsphones-for-dji-go
djgas

#1000 Příspěvek od djgas »

Ahoj,setkal se někdo s problémem výpadku videa,nemožnosti fotit a někde uložit pozice RTH-nelze načíst pozici GPS z telefonu.podotykam poslední verze firmware,aplikace,originální kabel od tx k tel-iPhone 7 plus,zkoušel jsem smazat aplikaci a znovu nahrát....

Sent from my iPhone and I will remove the signature Pro
djgas

#1001 Příspěvek od djgas »

Obrázek

pro.fik

#1002 Příspěvek od pro.fik »

Ahoj zdravím všechny

Taky mám ted po aktualizaci velký problém,Mavic se neustále odpojuje,v jednu chvíli se rozbliká zadní světlo a Mavic zůstane viset a nic...musím zmáčknout červené tlačítko aby zase začal poslouchat....mám Samsung S5, vím,neni to už žádná diskoteka,ale před tou aktualizací to chodilo jak hodinky a ted nevím co s tim...je někde nějaká oprava aplikace DJI GO 4 ??? Už jsem naformátoval telefon,vše jsem zase nahrál a houby platný...Může mi někdo poradit?
Naposledy upravil(a) pro.fik dne úte 11.07.2017 11:28, celkem upraveno 1 x.
djgas

#1003 Příspěvek od djgas »

Mám stejný problém s iPhone ,komunikoval jsem se sup portem poradili mi zkusit jiný kabel-nemyslím si nebo počkat na aktualizaci ,teď je de facto nepoužitelný

pro.fik

#1004 Příspěvek od pro.fik »

Přesně tak....nedá se s tim pořádně letat,kabelem to nebude,když před aktualizací bylo vše v pořádku,tak to nemuže být kabelem....no budu to tu sledovat jestli někdo na něco přijde...jsem z toho otrávený
Zoolx

#1005 Příspěvek od Zoolx »

Kluci, mně to také padalo, ale na FW 01.03.700, kterému předcházelo na telefonu (Honor 8 ) vyčištění všech cache a jejich vypnutí, vše jede, jak má. Na nový FW po vašich zkušenostech nebudu najíždět.

Dnes jsem si přivezl DJI Googles, jedna z variant jak se netrápit padající aplikací. Létat se dá, jak vám vzkazuje Gardenroute, i bez aplikace...

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“