DJI Mavic
Re: DJI Mavic
Pouzivam note5 a spokojnost, nebezia ti na pozadi appky ktore zatazuju system a vykon potom nestiha spracuvavat data v Go appke. Ja pouzivam BK Package Disabler na zastavenie appiek aj systemove bez nutnosti Rootnutia telefonu.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
-
Letajici cestmir
Zkusím ten dk disabler, ještě zkusím tablet taky od Samsungu jestli nebude mít lepší podporu a pak mám ještě brokovnici, třeba pomůze ta.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Chcel by som sa spýtať tu pilotov mavicu: na nemeckom fóre som čital, že pri niektorých posledných aktualizáciách softvéru sa neda lietať bez smartfónu, keď nemá pripojenie na internet. Je to tak? Dakujem.
Gesendet von meinem A0001 mit Tapatalk
Gesendet von meinem A0001 mit Tapatalk
...
-
Letajici cestmir
Mě osobně to lítá bez telefonu líp než s ním. Bohužel. Jen když točím i bez telefonu a na ovladači mi bliká "rec" tak na paměťovce nc není.
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
rumzaisz píše:Chcel by som sa spýtať tu pilotov mavicu: na nemeckom fóre som čital, že pri niektorých posledných aktualizáciách softvéru sa neda lietať bez smartfónu, keď nemá pripojenie na internet. Je to tak? Dakujem.
Neni:
For increased safety, the flight is restricted to a height of 30 m and distance of 50 m when not connected or
logged into the app during flight, including DJI GO 4 and all apps compatible with DJI aircraft.
schebeck píše:Ahoj, tak jsem dle výše uvedené rady chtěl vypnout funkci videocache a v DJI GO 4 jsem to nikde nenašel. Klidně mi napište, že jsem dřevák, ale i s radou, díkes. A ještě jedna otázka: Dá se nějak zvýšit max. výška letu 120m od vysílačky? Možná vám moje dotazy přijdou stupidní, ale je to můj první d.ron
To prvni see vypina v general settings menu - letova obrazovka 3 tecky vpravo nahore
To druhe v settings copteru - tamtez, symbol coptery.
Fifa píše:To prvni see vypina v general settings menu - letova obrazovka 3 tecky vpravo nahore
To druhe v settings copteru - tamtez, symbol coptery.
Díky
-
Letajici cestmir
Zdarec, nemůžu najít které telefony podporuje mavic pro. Vím že jsem lama, ale fakt to nemůžu najít.
Asi to bude tím že hledáš podporu pro mavic, musíš hledat podporu pro DJI Go aplikaci.
Ale i na stránce DJI mavic to najdeš dole v odstavci "APP / LIVE VIEW" (ten nadpis je tam 2x tak v tom druhém)
http://www.dji.com/mavic/info#downloads
nebo třeba tady
http://www.phantomhelp.com/Tips/18/best-tabletsphones-for-dji-go
Ale i na stránce DJI mavic to najdeš dole v odstavci "APP / LIVE VIEW" (ten nadpis je tam 2x tak v tom druhém)
http://www.dji.com/mavic/info#downloads
nebo třeba tady
http://www.phantomhelp.com/Tips/18/best-tabletsphones-for-dji-go
Ahoj,setkal se někdo s problémem výpadku videa,nemožnosti fotit a někde uložit pozice RTH-nelze načíst pozici GPS z telefonu.podotykam poslední verze firmware,aplikace,originální kabel od tx k tel-iPhone 7 plus,zkoušel jsem smazat aplikaci a znovu nahrát....
Sent from my iPhone and I will remove the signature Pro

Ahoj zdravím všechny
Taky mám ted po aktualizaci velký problém,Mavic se neustále odpojuje,v jednu chvíli se rozbliká zadní světlo a Mavic zůstane viset a nic...musím zmáčknout červené tlačítko aby zase začal poslouchat....mám Samsung S5, vím,neni to už žádná diskoteka,ale před tou aktualizací to chodilo jak hodinky a ted nevím co s tim...je někde nějaká oprava aplikace DJI GO 4 ??? Už jsem naformátoval telefon,vše jsem zase nahrál a houby platný...Může mi někdo poradit?
Taky mám ted po aktualizaci velký problém,Mavic se neustále odpojuje,v jednu chvíli se rozbliká zadní světlo a Mavic zůstane viset a nic...musím zmáčknout červené tlačítko aby zase začal poslouchat....mám Samsung S5, vím,neni to už žádná diskoteka,ale před tou aktualizací to chodilo jak hodinky a ted nevím co s tim...je někde nějaká oprava aplikace DJI GO 4 ??? Už jsem naformátoval telefon,vše jsem zase nahrál a houby platný...Může mi někdo poradit?
Naposledy upravil(a) pro.fik dne úte 11.07.2017 11:28, celkem upraveno 1 x.
Mám stejný problém s iPhone ,komunikoval jsem se sup portem poradili mi zkusit jiný kabel-nemyslím si nebo počkat na aktualizaci ,teď je de facto nepoužitelný
Přesně tak....nedá se s tim pořádně letat,kabelem to nebude,když před aktualizací bylo vše v pořádku,tak to nemuže být kabelem....no budu to tu sledovat jestli někdo na něco přijde...jsem z toho otrávený
Kluci, mně to také padalo, ale na FW 01.03.700, kterému předcházelo na telefonu (Honor 8 ) vyčištění všech cache a jejich vypnutí, vše jede, jak má. Na nový FW po vašich zkušenostech nebudu najíždět.
Dnes jsem si přivezl DJI Googles, jedna z variant jak se netrápit padající aplikací. Létat se dá, jak vám vzkazuje Gardenroute, i bez aplikace...
Z.
Dnes jsem si přivezl DJI Googles, jedna z variant jak se netrápit padající aplikací. Létat se dá, jak vám vzkazuje Gardenroute, i bez aplikace...
Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator