vasin píše:Hlavně nejdřív zaklouzat hodem z ruky. Hezky to hodit proti vetru a spis vetsi silou nez malo.
Nehodit to ani moc nahoru ani moc dolu. Melo by to lehounce nabrat vysku (ale fakt lehce!!!) a pak po ladné křivce plachtit a plachtit a plachtit směrem k zemi.
Pěkně popsané, dodal bych že provou házíš a levou máš na páce výškovky a při problému zachraňuješ. Nejpohodlnější je to v módu 1, máš výškovku vlevo a navíc tam máš směrovku - takže pro RCEJ ideální, směrovka má pořád dostatečnou účinnost na odvrácení katastrofy ale ne dost velkou abys praštil křídlem o zem když se lekneš a přeženeš to. Takhle jsem zalétával každý větroň, vždycky to takhle jde i když je třeba těžiště úplně mimo. Zvládl jsem takhle i CG 5% před NP, to když jsem vytáhl model ze sklepa a nezkontroloval jestli mu něco nechybí a jestli je těžiště správně
Dobrá metoda je přilepit si po zaklouzání na spodek samolepicí háček na ručníky, nechat si to kamarádem vytáhnout na šňůře tak do 30m, seřídit to, pustit motor. Pak to podle toho, jak se to zachová, nahrubo seřídit a pak už vzlétat na motor a laborovat s různými vyoseními abys nemusel během motorového letu sahat do řízení a nemusel mít zvlášť mód pro motor a pro klouzání. Tak dosáhneš toho, že se to bude chovat pořád stejně.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.