Jak nakoupit na Hobbycity?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jamizo
Kontaktovat uživatele:

Jak nakoupit na Hobbycity?

#1 Příspěvek od jamizo »

Zdravim. Prosim vas je to sice ostuda, ale dosud nemam žádné zkušenosti s nakupovanim přes internet ze zahranici. Mohl by mi někdo prosím poradit jak při nákupu z Hobbycity postupovat? Hlavne jake jsou moznosti platby zboží. Jestli na to musím mít zřízený "dolarový" účet, nebo proste jak to chodí. Předem diky.
georg
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od georg »

Hele je mi to blbý, ale použij hledat, opravdu toho tu byli popsány stránky hodněkrát. Jinak já mám PayPal a účet v bance. Nemám žádný porblém s timto systémem a je zřízenej za večer.
Georg
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Walhalla »

a nez se zeptas, jak na paypal, tak opet stejna odpoved. Hledat. ale taky to v kostce reknu. Musis mit u banky ucet, ktery dovoluje obchodovani na internetu. Potom si zridis paypal a priradis mu ten tvuj ucet. pri prvnim obchodu se overi, zda existuje a je funkcni a pak muzes nakupovat a nakupovat a nakupovat a.... (dokud ti nedojdou prachy)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Karas »

Zdravím,měl bych prosbu.Nenašel by se někdo kdo má účet a zkušenosti s objednáváním ze zahraničí a byl by ochotný mi objednat a poslat Spectrum DX6i z Hobbycity?
Vyjde mi to o hodně levněji než u nás.
Díky.
jio

#5 Příspěvek od jio »

V zahraničí nenakupuji, ale dovolím si nalinkovat 2 podnětné články na toto téma:

http://pc.poradna.net/article/view/26-b ... ici-paypal

http://pc.poradna.net/article/view/27-b ... anici-ebay
Karas
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Karas »

NJ,proto si nechci zakladat ucet, navic nemam zadnej v bance.Kdyby nekdo mel ucet a jiz objednaval z hobbycity nebo ze zahranici a byl by ochoten tak bych byl velice rad protoze bych usetril skoro polovinu a tu muzu utratit jinde.
JM

#7 Příspěvek od JM »

Karas píše:NJ,proto si nechci zakladat ucet, navic nemam zadnej v bance.Kdyby nekdo mel ucet a jiz objednaval z hobbycity nebo ze zahranici a byl by ochoten tak bych byl velice rad protoze bych usetril skoro polovinu a tu muzu utratit jinde.

No já nevim, ale při objednání z UK máš tu DX6i za stejnou cenu(platíš tam sice jejich daň, ale nehrozí ti clo-což si myslím že při váze toho balíku jé téměř jisté... a je nižší poštovný než z HC)
crazy nemo

#8 Příspěvek od crazy nemo »

můžete sem napsat nějaké osvědčené e-shopy z UK, připadně i jinde(evropa, USA)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Karas »

Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu.
JM

#10 Příspěvek od JM »

crazy nemo píše:můžete sem napsat nějaké osvědčené e-shopy z UK, připadně i jinde(evropa, USA)

A opět: HLEDAT!!!
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od davehaja »

Karas píše:Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu.
Spousta lidí tam dělá.Nemáš tam někoho známého?Řešil jsem to přes kamošku,objednala a za dva dny jí to přišlo.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Walhalla »

Karas píše:Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu.

ten nekdo mohl byt treba ja.. a clo se z UK rozhodne neplati, protoze to je Sengen...
Karas
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Karas »

Walhalla:
Nevim jestli ti prisla SZ, me to nejak nejde odeslat ale pokud by jsi byl ochotny tak by byl rad a domluvili bychom se. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“