Lama - problém
Lama - problém
Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.
.Myslíte,že je to motorem,nebo regulátorem?
Díky za radu
Petr
Díky za radu
Petr
ariane píše:dělají to obě dvě ?? Nemysli si že ty baterky jsou tam nějaká extra třída:-(( Dávají tam pěkný shit..
Včera se mi to stalo poprvé a měl jsem tam tu originální baterku od E-sky.Pak jsem ji nechal nabít a dneska jsem to zkusil zase s ní a bylo to to samý.Druhou baterku jsem nezkoušel.Abych řekl pravdu,vůbec mi nenapadlo,že může být KO.Zejtra to zkusím s tou druhou a dam vědět,jak to dopadlo.Díky za radu.
Choze píše:a nemáš povolený motor? to mě taky dělalo, prostě jak se to zvedne tak jakoby přeskočí ozubené kolečko a nějak se to netočí, zkontroluj převody a všechny hřídele a tak kde by to mohlo prokluzovat
Ta závada vypadá přesně jak popisuješ,motor je ale utaženej dobře a nezdá se mi,že by to někde prokluzovalo.S druhou baterkou je to to samý,takže baterku vylučuju.
Zkusim vyměnit motor a uvidíme.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lama - problém
Broty píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.
Díky za radu
Petr
Zdravím, mam ten samy problem, proste motory strati vykon, staci na dve az tri vteriny stahnout plyn a znova se rozbehnou na plny vykon.
Uz jsem to vyzkousel i tak, ze pred roztocenim podrzim obe vrtule a motory zhruba po trech vterinach strati uplne vykon. Slabe se protaci, staci na tri vteriny uplne stahnout plyn a roztoci se, jak maji, ale pak spadnou. Baterkou to neni mam 4 a dela to s kazdou. Spis bych to typl na regl. Prosim o nejake poznatky. Predem vsem diky. Mam ho asi 3 měsice.
Letadla, auta.
oscar píše:Broty píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.
Díky za radu
Petr
Zdravím, mam ten samy problem, proste motory strati vykon, staci na dve az tri vteriny stahnout plyn a znova se rozbehnou na plny vykon.
Uz jsem to vyzkousel i tak, ze pred roztocenim podrzim obe vrtule a motory zhruba po trech vterinach strati uplne vykon. Slabe se protaci, staci na tri vteriny uplne stahnout plyn a roztoci se, jak maji, ale pak spadnou. Baterkou to neni mam 4 a dela to s kazdou. Spis bych to typl na regl. Prosim o nejake poznatky. Predem vsem diky. Mam ho asi 3 měsice.
Závada se mi projevuje stejně,stačí na pár vteřin stahnout plyn a zase se to rozběhne.Rozdíl je pouze v tom,že mě to dělá jen jeden rotor.Druhej běží normálně.Zkusim vyměnit motor a jestli to nepomůže bude v háji regl.
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Broty píše:oscar píše:Broty píše:Zdravím všechny a prosím o radu.Mám lamu od E-sky,po přidání plynu se normálně zvedne a asi za 5 - 10 vteřin jakoby ubere plyn a spadne.V tuto chvíli se horní rotor otáčí znatelně pomaleji než spodní.Při opakovaném startu běží chvilku dobře a pak se opět zpomalí.
Díky za radu
Petr
Závada se mi projevuje stejně,stačí na pár vteřin stahnout plyn a zase se to rozběhne.Rozdíl je pouze v tom,že mě to dělá jen jeden rotor.Druhej běží normálně.Zkusim vyměnit motor a jestli to nepomůže bude v háji regl.
Za letu mi to udela spodni vrtule, ale kdyz to podrzim, udelaji to oba motory.
Letadla, auta.
Zero píše:já mám lamu v4 a problém nebyl...ani u easy copteru V6
Jestli sem ted kazdy napise, s cim problem NEMA, bude to hodne dlouhe vlakno, ale Brotymu to moc nepomuze.
Tipoval bych elektriku: zkontrolovat konektor, kabely (jestli se je nepovedlo nekde skripnout) a nakonec jednotku 4in1. IMHO pokud by odchazel motor, tak by se to projevovalo v celem rozsahu, ne jen po chvili a pak zase OK.
Jinak ja s mou Lamou V4 taky zatim zadny problem nemam.
[b]Esky Lama V4 2G4[/b] [i](SoBB: 3)[/i]
[i]Wheely King 4x4 (55t), FlySky GT-3B, Turnigy 5000[/i]
[i]Wheely King 4x4 (55t), FlySky GT-3B, Turnigy 5000[/i]