Web Espritmodel.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
hajek

Web Espritmodel.com

#1 Příspěvek od hajek »

Chtěl bych se zeptat všech přítomných co se jim líbí nebo také nelíbí na webu http://www.espritmodel.com . Co vám tam chybí a co by jste například také uvítali. Vašich názorů si velmi ceníme a budeme rádi, pokud to povede ke zkvalitnění služeb.

team Espritmodel.com
Petr
martijn
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od martijn »

Možná by nebylo špatné mít tam uvedené malé info, že je možné komunikovat i v češtině. Mohlo by to povzbudit potencionálního zákazníka, který se na poslání případného dotazu v angličtině moc necítí.
Kovboj

Re: Web Espritmodel.com

#3 Příspěvek od Kovboj »

Trochu mě mate to americké sídlo a čeština... Ten shop provozují češi?
cholerik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cholerik »

Web se mi líbí, nakupuju u Vás a přeju hodně úspěchů
RayBan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RayBan »

Espritmodel.com znám už od loňského léta, omezený výběr, ale základní nabídka stačí.

Co je podle mě mínus, je pohybování se v kategoriích, ty jsou pomocí malých ikonek, ale když se vnořím hlouběji, už nevím kde jsem ... takže tam klikám o 106 a za 2 minuty je po náladě nakupovat.

Chtělo by to nahoře info o dané kategorii, kde se právě nacházím.

RayBan
hajek

Re: Web Espritmodel.com

#6 Příspěvek od hajek »

Kovboj píše:Trochu mě mate to americké sídlo a čeština... Ten shop provozují češi?

To je proto, že majitel pochází z čech.
hajek

#7 Příspěvek od hajek »

RayBan píše:Espritmodel.com znám už od loňského léta, omezený výběr, ale základní nabídka stačí.

Co je podle mě mínus, je pohybování se v kategoriích, ty jsou pomocí malých ikonek, ale když se vnořím hlouběji, už nevím kde jsem ... takže tam klikám o 106 a za 2 minuty je po náladě nakupovat.

Chtělo by to nahoře info o dané kategorii, kde se právě nacházím.

RayBan

Vnoření do kategorií je zobrazeno na konci stránky kde je možné kliknou na kteroukoliv úroveň. Zkusím prosadit zobrazení vnoření do kategorií i na začátku stránky.
lepis

#8 Příspěvek od lepis »

i to ceske menum by se hodilo na prepnuti bud CZ nebo EN a tezko se na vasich strankach orientuje ale chystam se u v as neco koupit po prve :oops: doufejme ze to projde v pohode
hajek

#9 Příspěvek od hajek »

lepis píše:i to ceske menum by se hodilo na prepnuti bud CZ nebo EN a tezko se na vasich strankach orientuje ale chystam se u v as neco koupit po prve :oops: doufejme ze to projde v pohode

České menu se neoplatí, česky mluvících zákazníků je asi jenom 3% a systém na to není také připraven.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#10 Příspěvek od rampa_mckvak »

hajek píše:
lepis píše:i to ceske menum by se hodilo na prepnuti bud CZ nebo EN a tezko se na vasich strankach orientuje ale chystam se u v as neco koupit po prve :oops: doufejme ze to projde v pohode

České menu se neoplatí, česky mluvících zákazníků je asi jenom 3% a systém na to není také připraven.

A tím pádem přicházíte o kšefty. I z těch 3% může být časem více. Nic ve zlém a osobního, ale mě dost nasírá i uráží to, že když někde slyším větu jste pro nás malej trh a to se nám nevyplatí.
Co neubrzdíš neukecáš.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Mad_Box »

Mne celkem vadí uričtá nepřehlednost v kategoriích, protože některé položky jsou jakoby mimo kategorii, takže vidím výpis podkategorií a najednou pod nimi už některé položky které jinde nejsou.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Kovboj

#12 Příspěvek od Kovboj »

rampa_mckvak píše:A tím pádem přicházíte o kšefty. I z těch 3% může být časem více. Nic ve zlém a osobního, ale mě dost nasírá i uráží to, že když někde slyším větu jste pro nás malej trh a to se nám nevyplatí.

V tom není nic urážlivého. Ten obchod prostě není zaměřen na české klienty. To že tam občas češi nakoupí je pro provozovatele příjemný bonus "zadarmo", ale je to americký obchod orientovaný na američany.

Je to asi stejně tak urážlivé, jako když si v NY sedneš to taxíku a budeš se divit že taxikář nebude rozumět češtině ;-)
mph1

#13 Příspěvek od mph1 »

Hm, tak proc se na ceskem foru ptaji na nazory, kdyz je Cesi nezajimaji?

Ze by jenom PR zdarma?
[b]Esky Lama V4 2G4[/b] [i](SoBB: 3)[/i]
[i]Wheely King 4x4 (55t), FlySky GT-3B, Turnigy 5000[/i]
hajek

#14 Příspěvek od hajek »

mph1 píše:Hm, tak proc se na ceskem foru ptaji na nazory, kdyz je Cesi nezajimaji?

Ze by jenom PR zdarma?

Vážíme si každého zákazníka, ale bohužel systém neumožňuje multijazyčnou verzi a kdo jednou provozuje podobný systém pro obchod, tak mi dá určitě za pravdu, že multijazyková verze je velmi náročná na čas a lidské zdroje.
Ptal jsem se na názory lidí, protože vím, že tady jsou schopní lidé, kteří mají zkušenosti a jejich názory nám určitě pomohou pro zkvalitnění celého systému nebo najít mezery.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“