nalepovani samolepek

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
miglosch
Kontaktovat uživatele:

nalepovani samolepek

#1 Příspěvek od miglosch »

jake mate zkusenosti s nalepovanim samolepek o velke plose tak aby nezustavaly mraky bublinek, ja at se snazim jak chci dycky tam naky zustanou..:?
nekde sem kdysi cetl o nakym mokrym zpusobu proste ji namocit aplikovat a nechat vyschnout ale nepamatuju si dobre a nevim jestli to neni blbost..
diky
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Kopec77 »

Čop
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Čop »

Mechanickým rozprašovačem (třeba od různých čistících chemikálií) postříkej plochu, lehce přilož samolepku a stěrkou (na rovném povrchu) nebo houbičkou ty bubliny vytlač k okraji. Někdo přidává do vody trochu Jaru. Je to jednoduchý. :D
Spíš lítač než stavěč...
blesk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od blesk »

já jsem akorát slysel o saponátu,ale nikdy jsem to nezkoušel ale mam podobné problémy
miglosch
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od miglosch »

jojo diky moc kluci, presne to sem mel na mysli :D
Čop
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Čop »

Věřte mi hoši, my takhle lepíme i hodně velký samolepky na výlohy a funguje to :D
Spíš lítač než stavěč...
ellik

#7 Příspěvek od ellik »

Kdysi jsem delal brigadu v Coca-Cole a pomoci saponatu jsme lepili samolepy az do velikosti 2x3 metry uplne bez problemu
sopta
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sopta »

Já teď jen tak trochu mísu. Viděl jsem jednou na německé DSF, jak tunningovali Fabii samolepkami. Měli velkou plachtu samolepícího oracoveru v barvě uhlíkových vláken. Lehce to ořízli s přesahem kolem kufru, pak ten kufr nastříkali nějakým sprejem, přeložili samolepku, přejel to maník jen tak rukou. Pak to přefoukal horkovzdušnou pistolí po hranách a bylo to. Existuje i nějaký sprej třeba jako je kontaktní lepidlo od 3M, ale aby se po tomhle netvořili bublinky? a nebo to byla jen kameramanská finta a on ty bublinky ve vystřižený části musel tak či tak vyhnat stěrkou. A nebo, kdyby to celý ohřál horkovzdušnou pistolí? Ale třeba pod potahovou fólií na pevný ploše po žehličce jsou taky bublinky..
Byla to profesionální firma, která se tímto zabívá - výsledek celýho auta v kombinaci s matně světle šedou byl dokonalej :o)
To ale jen tak pro info, není to důležitý, díky
Soptík
Odpovědět

Zpět na „Dílna“