Auto 1/16 z HC
Auto 1/16 z HC
Ahoj,má s tímto někdo zkušenost http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ystem.html ?? Mám možnost to za dost levno koupit a budu s tím jezdit po trávě a sem tam nějaký skok.MYslíte ,že bude vhodné? Jinak k němu mám přibaleno kdyžtak i cca 20 balíků náhr. dílů ,takže to taky no-problemo.Michal,díky
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
Re: Auto 1/16 z HC
Trosku me desi ten nekryty prevod, kdo vi jak dlouho prezije v prachu a spine. No jinak pokud se k tomu budes chovat slusne tak to jiste nejakou dobu vydrzi. O jak vyhodne cene se tady bavime? Jasny, neni to treba Slash, jenze ty si i dost olitane porad drzi vysokou cenu. Nak
Bavíme se o cca 1800 Kč s tím ,že je tam stříďák,nový regl,jsou k tomu dvoje baterky (lipol 3S) a je tam servo s kovovými převody + přes 20ks náhradních dílů.Myslím ,že dobrá nabídka ,ne ?
M.
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
To je dobra nabidka, ber to. Kdyby to nebavilo tak si myslim ze to jeste prodas za slusnou cenu. Nak
Zapomněl jsem ,že tam je i Ovladač a příjmač samozřejmě 
No tak jeste lepe, muzes pak napsat i nejake zkusenosti s provozem, pridat nejake lepsi fotky, popis provedeni. Dalsim lidem to pomuze. Nak
Dobře,dobře.Možná se mi to podaří dokonce vyměnit za éro ,což by bylo ještě lepší ,protože už s ním moc nelítám,...
ja to auticko mam - jeho slabina je to plastove kolecko ale potom, co som tam dal to iste od graupnera tak drzi... asi ina "zmes" plastu... a mam asi 3 kusky nahradnych v zasobe...
menil som v nom regl - ten povodny som spalil...
rovnako som menil servo - resp serva....
urcite z vnutornej strany podlep kabinu - je z krehkeho plastu a po par kotrmelcoch ju budes zbierat zo zeme pinzetou...
menil som v nom regl - ten povodny som spalil...
rovnako som menil servo - resp serva....
urcite z vnutornej strany podlep kabinu - je z krehkeho plastu a po par kotrmelcoch ju budes zbierat zo zeme pinzetou...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
Na podlepeni doporucuji pasku DUCK s textilni vlozkou. Nak
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
mám ho cca 1/2 roku, odjeto cca 50 baterek (+/- 20 hodin). Dávám mu dost zabrat, občas trefím zeď, kanál, ...
Terén:
- štěrk, drobné kamínky - jak píše Nak, odkryté kardany = kamínky, které zasekávají kola
- tráva = namotávání na kardany
- optimální terén (kromě betonu/asfaltu) je hliněná cesta v parku nebo na krátko střižený trávník
Kvalita:
- Nemám s čím porovnat, ale obecně bych řekl, že plasty jsou bída, přední věž, ramena, závěs kola - obvykle něco odejde každou 2 baterku, podařilo se mi už zlomit přední i zadní závěs
- Kastle - tragédie, doporučuju hned před první jízdou podlepit páskou (měnil jsem)
- Servo - tragédie, odešlo po 13. baterce (měnil jsem)
- Motor - tragédie, nedrží v pouzdře, takže při větším nárazu nebo skoku se pouzdro povysune (měnil jsem)
- Kardany - bláto (ale za tu cenu...)
- Diferenciál - zatím jsem dvakrát repasoval zadní
- ESC - zpracování tragédie, postupně jsem ulámal kablík vypínače a dva kabely k motoru, takže už jsem raději vše přepájel
- ložiska - tragédie, mají vůli už jako nová
- tlumiče – zadní už jsou bez oleje
Zatím jsem do oprav dal cca 800 Kč, + 250 Kč motor, + 200 servo.
Pokud si chci kdykoliv zajezdit, musím držet prakticky všechny díly skladem, nikdy nevím, co zase odejde
Když tedy porovnám pořizovací cenu, dosavadní opravy a nakoupené ND na sklad, měl bych nějaké pěkné bazarové Revo (ale nevím, jak by dopadlo při mém stylu jízdy to).
Tož asi tak.
Ale abych tě jen neodradil: Teď na podzim jsem byl párkrát v parku = udusaná hlína + napadané listí. To je optimální terén a výrobně jsem se vyřádil (ale to s Revem asi taky
).
mám ho cca 1/2 roku, odjeto cca 50 baterek (+/- 20 hodin). Dávám mu dost zabrat, občas trefím zeď, kanál, ...
Terén:
- štěrk, drobné kamínky - jak píše Nak, odkryté kardany = kamínky, které zasekávají kola
- tráva = namotávání na kardany
- optimální terén (kromě betonu/asfaltu) je hliněná cesta v parku nebo na krátko střižený trávník
Kvalita:
- Nemám s čím porovnat, ale obecně bych řekl, že plasty jsou bída, přední věž, ramena, závěs kola - obvykle něco odejde každou 2 baterku, podařilo se mi už zlomit přední i zadní závěs
- Kastle - tragédie, doporučuju hned před první jízdou podlepit páskou (měnil jsem)
- Servo - tragédie, odešlo po 13. baterce (měnil jsem)
- Motor - tragédie, nedrží v pouzdře, takže při větším nárazu nebo skoku se pouzdro povysune (měnil jsem)
- Kardany - bláto (ale za tu cenu...)
- Diferenciál - zatím jsem dvakrát repasoval zadní
- ESC - zpracování tragédie, postupně jsem ulámal kablík vypínače a dva kabely k motoru, takže už jsem raději vše přepájel
- ložiska - tragédie, mají vůli už jako nová
- tlumiče – zadní už jsou bez oleje
Zatím jsem do oprav dal cca 800 Kč, + 250 Kč motor, + 200 servo.
Pokud si chci kdykoliv zajezdit, musím držet prakticky všechny díly skladem, nikdy nevím, co zase odejde
Když tedy porovnám pořizovací cenu, dosavadní opravy a nakoupené ND na sklad, měl bych nějaké pěkné bazarové Revo (ale nevím, jak by dopadlo při mém stylu jízdy to).
Tož asi tak.
Ale abych tě jen neodradil: Teď na podzim jsem byl párkrát v parku = udusaná hlína + napadané listí. To je optimální terén a výrobně jsem se vyřádil (ale to s Revem asi taky
...este dodam - vsetky srobky zo spodu podvozku (hlavne motor, servo, zadny diff, ...) prelepit loctite...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
A když to tim vterinakem prelepim ,tak to pak neodsroubuju ,ne ? 
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:(lipol 3S)
Jezdím 2S. Zkušenosti v diskusích obvykle jsou, že při 3S komponenty odcházejí ještě více.
matOrix píše:...este dodam - vsetky srobky zo spodu podvozku (hlavne motor, servo, zadny diff, ...) prelepit loctite...
Nic nelepím (každou pátou jízdu auto z půlky rozeberu
No 2S tedy taky někde mám
. A když s tím budu jezdit hlavně po silnici a v tělocvičně ,semtam MAXIMÁLNĚ tráva ,tak to auto nebudu muset tak moc rozebírat ,ne ?
Díky.M.
No pokud tam pouzijes 3S LiPol, tak spalis regulator nebo motor. Nebo oboji, a pak budes nadavat jaky je to sunt. Ma psano vyhradne 2S, na to ma spocitane prevody pro rychlost cca 40kmh. Kdyz pridas jeden clanek navic tak to sice pofici rekneme 60-65km/h, ale jak rikam vzroste odber a neco to odskace. Regulator 25A je na auto tak tak, a maly inrunner 20x40mm bude mit s 20A taky co delat. Nak